Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η ασίστ, η τάπα και το κάρφωμα.



... και προ πάντων, το... "ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς"!

 
 

   Η αήθης επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα, ενός θρύλου του ελληνικού αθλητισμού,  και μετά κατά της τελευταίας ολυμπιονίκου Κατερίνας Στεφανίδου, από κάποιον δημοσιογραφίσκο Θ. Κρασερό, (προφανώς "μεθούκλο"και μονίμως "εν ευθυμία διατελούντα"), του λαθρόβιου -βάσει της πενιχράς του κυκλοφορίας- κυβερνητικού φερέφωνου, έκανε αίσθηση. Αλλά μόνο σε όσους δεν γνωρίζουν από κομμουνιστικές συμπεριφορές.
   Κατ' αυτές, ουδόλως μετρά η αποδοχή των θυμάτων της ανοίκειας επίθεσης από τον ελληνικό λαό, που είναι καθολική και ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και προτιμήσεων. Το γεγονός αποτελεί μικρό δείγμα του τί έπεται και πού στοχεύουν να οδηγήσουν τον τόπο οι άθλιοι και αδιάντροποι νεοσταλινικοί εγκάθετοι. Οι τυχοδιώκτες ψευδολόγοι σφετεριστές που υπέκλεψαν την εξουσία εκμεταλλευόμενοι μιά μεγάλη γκάμα πολιτών που αρχίζει από την αφελή ευπιστία στο προφανές ψεύδος, περνάει από τα χρόνια και έμφυτα αντιδεξιά συμπλέγματα και τελειώνει στην αμετανόητη και πεισματική υποστήριξη μιάς αποτυχημένης, στην εφαρμογή, μαρξιστικής οικονομικοπολιτικής θεωρίας.

   Επειδή οι περισσότεροι Έλληνες είναι μάλλον νέοι και δεν έχουν νοιώσει ποτέ στο πετσί τους τί θα πει "αριστερά", "κομμουνισμός" και -κυρίως- "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΣ", (όπερ ειλικρινώς απεύχομαι να μας συμβεί τελικά, με την βοήθεια του έσχατου αμυντικού αναχώματος, του Θεού της Ελλάδος), πολύ φοβάμαι, όμως, πως μας περιμένουν πολλές, μεγάλες και δυσάρεστες εκπλήξεις προσεχώς. 

   Προσπαθήστε να αναλογιστείτε σε βάθος τις απόψεις τους περί... "ενώσεως θρανίων", "ρετσινιά η αριστεία", "υποτροφίες σε μετριότητες", "εξίσωση προς τα κάτω", "φάτε τους... πλούσιους", (όπου "πλούσιοι" είναι οι πάσης φύσεως ξεχωρίζοντες από την ισοπεδωτική προλεταριακή ασημαντότητα και αναλωσιμότητα) και τότε θα καταλάβετε πόσο ενοχλούν οι πάσης φύσεως Πύρροι, Κατερίνες και λοιποί άριστοι, προβεβλημένοι στον κάθε τομέα κοινωνικής ζωής, οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα και «ατμομηχανές» γιά πρόοδο, ανέλιξη και, κυρίως, γιά ανάπτυξη προσωπικότητος. Γιά τα "εγώ" που αντιμάχονται το... "εμείς" και τις διάφορες ισοπεδωτικές... "συλλογικότητες", που προβάλλονται από μικρά, ασήμαντα, ποταπά και θρασύτατα ανθρωπάκια.

   Οι αδιάντροποι διαστρεβλωτές κάθε πραγματικότητος και πρωταθλητές του αποπροσανατολιστικού λαϊκισμού, προσπαθούν να μας τρελάνουν επιβάλλοντας μία θεοπάλαβη πολιτική, στα πλαίσια προσπάθειας της απόλυτης εξομοίωσης -σε κατώτατο επίπεδο, βεβαίως- όπου ένας αποτυχημένος αιώνιος φοιτητής θα μπορεί να γίνει... Υπουργός Παιδείας -και γιατί όχι και ολυμπιονίκης στο... μπόντυ μπίλντινγκ- και μιά κατσιβέλα αηδούς εμφάνισης Υφυπουργός της.

   Με την ίδια λογική ας μην εκπλαγείτε αν  δούμε, στο μέλλον, τη θεία Τασία να ανακηρύσσεται Σταρ Ελλάς, την κυρά Θεανώ «Γεμιστού», Μις Ελλάς και την ανεκδιήγητη Τσιριδοαυλωνίτου ως.... Μις Γιάνγκ!

   Έτσι, σιγά-σιγά, μπορεί να αρχίσει να γίνεται πλατειά φανερός ο όρος: «καθεστωτισμός», όπου βασική μέριμνα της παράταξης, που τυχαία και συγκυριακά, καταλαμβάνει την εξουσία, είναι η, πάση θυσία, εδραίωσή της σ’ αυτήν. Στα πλαίσια αυτής της επιδίωξης, αντικαθίστανται, άμεσα ή ταχέως, όλες οι ανθρώπινες μονάδες ισχύος -ως προς την επιρροή και άσκηση εξουσίας- και αναδιαμορφώνονται δομές, υπηρεσίες και όργανα που ασκούν διοίκηση, με σκοπό την στράτευσή τους στην εξυπηρέτηση του τελικού στόχου. Με βάση την πρόταξη της ημέτερης... «αλήθειας», είτε χειραγωγούνται τα  ΜΜΕ, (όρα φαρσοκωμωδία με τις τηλεοπτικές άδειες), είτε θολώνεται το τοπίο, (όρα το πολύ περίεργο δυστύχημα της Αίγινας, όπου αλλού υπάρχει σπουδή -υποστηρικτικές δηλώσεις Δρίτσα- κι αλλού καθυστερήσεις, απόκρυψη και συσκότιση -επιβαίνοντες, στάση Λιμενικού, κ.λπ.).

   Όμως πιό σοβαρό, πιό χαρακτηριστικό και πιό ανησυχητικό γεγονός της συριζαρέικης νοοτροπίας και πρελούντιο μελλοντικής αταβιστικής συμπεριφοράς σε θέματα οικονομικών ατασθαλιών και αυθαιρεσιών, τις οποίες -υποτίθεται- θα καταργούσε το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», είναι ο καραμπινάτης φαυλότητος νεποτισμός στην μαϊμού δημοπρασία της σίτισης των έγκλειστων λαθρομεταναστών, σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης των Σερρών. Εκεί, εντελώς ανερυθρίαστα και κατά χοντροκομμένο τρόπο, ο πατέρας -κάποιος Τάπας, αναπληρωτής συντονιστής και μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- δίνει... ασίστ, ύψους 750.000 ευρώ -δηλαδή χοντρή «κονόμα»- στην κόρη του, γιά θεαματικό οικονομικό... «κάρφωμα»! Μιά απίθανη περίπτωση ξεδιάντροπου οικονομικού σκανδάλου, όμοιο του οποίου δεν υπήρξε -τόσο απροκάλυπτα- ποτέ πριν, όσο κι αν προσπαθώ να θυμηθώ πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα του παρελθόντος.

   Τελικά, η κομπίνα ήταν τόσο πρωτοφανής, θρασεία και εκπληκτική, ώστε ούτε και η ίδια συριζαρέικη φαυλότητα μπορούσε να χωνέψει. Και έσπευσε να μαζέψει με δικό της... «κάρφωμα»!
   Εκείνο, πάντως, που με τρομάζει δεν είναι τα όσα βγαίνουν στα φόρα, αλλά τα όσα κρυφίως συμβαίνουν. Και όποιος αμφιβάλλει, ας επιχειρήσει να διασχίσει την Ηρώδου του Αττικού και τα πέριξ τετράγωνα. Δεν θα το κατορθώσει και θα εκπλαγεί δυσάρεστα! Ιδίως αν αναλογιστεί την... "περήφανη" απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων από τις παρελάσεις και την ελεύθερη προσπέλαση του κοινού στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου