Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Χαράς ευαγγέλια! Πεσκέσι από Γερμανία.



Οι αλληλέγγυοι και ο Ουρακοτάγκος με το σκουλαρικάκι, (υποθέτω), πανηγυρίζουν!

«Πεσκέσι» από την Γερμανία 3.000 πρόσφυγες στην Κρήτη
-Χαρώ τα, χαρώ τα κοπέλια. Κοπιάστε. Μαζί με τα γεμιστά, σας φκιάσαμε και... σκύφοι με ντάκους!
 
   Αντιγράφω -αυτολεξεί- από τις ειδήσεις στο Google, ευχόμενος η είδηση ν' αποτελεί όψιμη πρωταπριλιάτικη φάρσα:


Κρίθηκαν ως υπεράριθμοι από το Βερολίνο - Θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο

   Στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα περισσότεροι από 3.000 μετανάστες. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο 3, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.
    Η Γερμανία, κάνοντας χρήση του κανονισμού αυτού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «www.ekriti.gr», αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες (σε πρώτη φάση), που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της.
    Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

    Οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.
    Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.
    Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.
    Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.

   Αγνοώντας τον Κανονισμό Δουβλίνο 3, και πώς αυτός λειτουργεί, καταπλήσσομαι! Δηλαδή δεν μας φτάνουν τ’ ασκέρια που καταπλέουν συνεχώς με βάρκες από Τουρκία μεριά, ιδίως τώρα που η κυβέρνηση το περνάει στα κρυφά και τα μουλωχτά -εκμεταλλευόμενη την «καλή αντιπολιτευτική διαγωγή» των καναλιών, ένεκα επικείμενων τηλεαδειών,  αλλά σύντομα θα μας προκύψουν και καραβάνια από Γερμανία και -εν συνεχεία- από όσες χώρες πάρουν μυρουδιά αυτόν τον περίφημο  Κανονισμό κι αρχίσουν να «ξεσκαρτάρουν» μπούργκες και γενειάδες, φορτώνοντάς τες στην ελληνική... "χωματερή ψυχών"!

   Η στήλη -γιά να μην χαρακτηριστεί ρατσίστρια- σπεύδει να τους καλωσορίσει και χαίρεται ιδιαίτερα που αυτό το «πακέτο» θ’ αριβάρει -σούμπιτο- στην Κρήτη, την λεβεντογέννα φωλιά του... δημοκρατικού ΣΥΡΙΖΑ και του ευγενούς και φιλόξενου κ. Πολάκη. Έτσι γιά να μάθουν, επί τέλους, κι οι σύντεκνοι τί εστί ισλαμικό βερύκοκο και πως χορεύεται πραγματικά ο... πεντοζάλης, καθώς με τις σφαλιάρες που θα τρώνε καθημερινά από τους πολιτισμένους επισκέπτες τους, σίγουρα σε λίγο καιρό θα προκύπτουν κι αυτοί... πεντοζαλισμένοι.

   Κατά τα λοιπά, η εφαρμογή του σχεδίου προχωρεί γοργά. Στην στρατιά των δημιουργούμενων «νεόφτωχων» Ελλήνων, έρχονται να προστεθούν τα μιλιούνια των έτοιμων λιγούρηδων, (επενδυτές κατά τον ατσίδα Μαδρά), οι οποίοι -ελληνοποιούμενοι προσεχώς- θα δημιουργήσουν -μαζί με τα σχολιαρόπεδα- τη νέα συμπαγή μάζα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Και μπράβο μας! «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος Συριζαρέων αισχυνέμεν», όπως θα έγραφε στην "Αυγή" και ο Όμηρος, αν ζούσε σήμερα. (Σημ. Γιά όσους, τυχόν, αγνοούν τον σχετικό στίχο της Ιλιάδος, μεταφράζω: «Πάντα να αριστεύεις, να υπερέχεις των άλλων και να μην ντροπιάζεις το γένος των Συριζαρέων όπου ανήκεις».       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου