Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Η ισότητα των φύλων». Ο μύθος που κατέρρευσε, πάλι!


Θέσεις - Απόψεις

   Το παμπάλαιο, και φαινομενικά δίκαιο, αίτημα μεγάλου μέρους των γυναικών της Γης αφορούσε στην πλήρη εξίσωση των δύο φύλων, κόντρα στις φυσικές επιταγές και σε παγιωμένες κοινωνικές αντιλήψεις χιλιετηρίδων.
   Με ηθελημένη διαστρέβλωση της πραγματικότητος και της φύσης μετέτρεπαν, αυθαίρετα και εκ του πονηρού, την απόλυτα θεμιτή και δίκαιη ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ των δικαιωμάτων των δύο φύλων, σε ουτοπική, άδικη και ανεφάρμοστη μαθηματική ΙΣΟΤΗΤΑ αυτών.
   Και ενώ μιλούσαν για απόλυτη εξίσωση, αποκαλυπτόταν, είτε με την επίκληση ειδικών ωφελημάτων και εξαιρέσεων, (π.χ. μητρότης, λοχεία, όρια συνταξιοδότησης), είτε με την αποφυγή κάποιων υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή την απόλυτη εξίσωση (π.χ. αποφυγή υποχρεωτικής στράτευσης), ότι με λογικοφανείς συλλογισμούς επιζητούσαν, τελικά, μεροληπτική μεταχείριση!
   Αυτά τα τερτίπια, θυμίζουν το υποκριτικό «όλοι ίσοι, αλλά κάποιοι πιό ίσοι από τους άλλους»!

   Η υπόθεση του σεξομανούς κρονόληρου Ντομινίκ, αποκαλύπτει και φωτίζει, από μιά άλλη σκοπιά, την φυσική νομοτέλεια της σαφούς διάκρισης των δύο φύλων και επαληθεύει, σε μιά ακόμη περίπτωση, τον Αριστοτέλη που πρέσβευε πως «Δεν υπάρχει πιό άνισο πράγμα από την ίση μεταχείριση των ανίσων»!
   Το άρρεν είναι από τη φύση του φτιαγμένο να γοητεύει και να υποτάσσει ερωτικά το θήλυ, όταν λειτουργεί σεξουαλικά σαν πραγματικό και σωστό «αρσενικό» και ικανοποιεί την παρτενέρ του, κατακτώντας την καταλυτικά! Οπότε η έννοια «ισότητα» πάει περίπατο!

   Φαίνεται πως ο πονηρούλης κ. Στρος - Καν, που κάποτε υπήρξε νέος, ωραίος και γοητευτικός, (πηδώντας «καν και καν»!), θα υπήρξε εξόχως «περιποιητικός» και απόλυτα αρεστός στις πάμπολλες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του. Και αυτό το αναγνώρισαν με την σιωπή τους, στην αρχή, και την υποστήριξη (μαζί με την γλυκιά νοσταλγία που αφήνουν ν’ αναδυθεί από τα λόγια τους) που του παρέχουν τώρα, οι δεκάδες νεαρές και μη, (τεράστια η γκάμα), που γνώρισαν και «γεύτηκαν» «το γλυκό πουλί της νιότης» του κ. Ντομινίκ και ξεφυτρώνουν, απελευθερωμένες πλέον, σαν μανιτάρια και, λαλίστατες και πρόθυμες, αφηγούνται με συμπάθεια την εφήμερη σχέση μαζί του! Αξιοπρόσεκτη σαν περίπτωση και αξιοθαύμαστη επιβεβαιωτικά των ανωτέρω, η λατρεία και αφοσίωση που συνεχώς εκφράζει γι’ αυτόν, προς πάσα κατεύθυνση, η κ. Άν Σενκλέρ, η τωρινή σύζυγός του, παρ’ όλο που το κέρατο με το οποίο της διακοσμεί το μέτωπο φέρνει γύρα τον Ισημερινό, κάμποσες φορές!
   Αποδεικνύεται πως η «γλύκα», όταν και αν βεβαίως υπάρχει, του σχετικού ανδρικού οργάνου, και ο κατάλληλος χειρισμός από τον ιδιοκτήτη του, παραλύει όλες τις γυναικείες αντιστάσεις και καταδεικνύει τη φυσική, θεσμοθετημένη άνωθεν, επιβολή του άρρενος επί του θήλεος! Και η πιό δυναμική και ικανή γυναίκα υποτάσσεται και μετατρέπεται σε πειθήνια «γατούλα», ή «κότα», αναλόγως ! (Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι - Σαίξπηρ!).

   Πνευματικοί δεσμοί και ρομαντικοί έρωτες μπορεί να καταλυθούν ή να εξατμιστούν στη ρουτίνα, την απομυθοποίηση, την απαξία, όμως ισχυρές σεξουαλικές εξαρτήσεις ποτέ! Οι δυνατές σεξουαλικές συγκινήσεις παραμένουν ανεξάλειπτες στη μνήμη.
   Αυτό ισχύει, εννοείται, γιά όμορφες και φυσιολογικές γυναίκες! Γιά άσχημες, ανοργασμικές και λεσβίες, όχι! Ποτέ!
   Οι άσχημες δεν έχουν την «ευκαιρία», οι ανοργασμικές δεν επωφελούνται της «ευκαιρίας» και οι λεσβίες ψάχνουν την «ευκαιρία» αλλού!

   «Υπόθεση Ντομινίκ Στρος - Καν»! Όπερ έδει δείξαι, που έλεγε κι ο Ευκλείδης!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου