Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Η εξέλιξη της Αριστεράς. Απίστευτη εξαχρείωση ή ασύλληπτη παράκρουση!

 «Κασσελακιάδας» συνέχεια.

Επειδή, σε τελευταία ανάλυση, όλα εδώ πληρώνονται, προσπαθώντας να τεκμηριώσω με τη λογική την σημερινή λαϊκή φρενίτιδα υπέρ του νέου διάττοντος νεοσυριζαρέικου αστέρος, καταλήγω στα εξής: Η επί χρόνια στερημένη και διψασμένη γιά εξουσία αριστερή μειοψηφία, εκμεταλλευόμενη τη γενική δυσαρέσκεια του συνόλου του ελληνικού λαού από χρεωκοπίες και μνημόνια παρεσύρθη από την δημαγωγία, τον λαϊκισμό και τις ψευδείς υποσχέσεις του γνωστού συριζαρέικου εσμού και τους ανέθεσε την εξουσία προκειμένου, να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Καθώς, όπως διετείνετο ο κουτοπόνηρος αρχηγός τους, θα το έκανε… «με ένα νόμο κι ένα άρθρο»! Έτσι… στο «πιτς φυτίλι»! Τα αποτελέσματα και η συνέχεια γνωστή.
Τώρα όμως, με κτηθείσα τη γλύκα της εξουσίας η συριζαρέικη εξουσιολαγνεία μετετράπη σε "εξουσιοστέρηση" η οποία τους τύφλωσε και τους οδήγησε, στην απελπισία και μετά", σε… εξουσιοπροσδοκία" με την εμφάνιση -από το πουθενά- ενός "τραλαλά" ουρανοκατέβατου καπιταλίστα αμερικανοτραφούς μεγαλοαστού, ο οποίος χωρίς τσίπα ηθικής -γενικώς και παντού- κυριολεκτικά «εν μία νυκτί» και με οβιδιακή μεταμόρφωση μας παρουσιάζεται πλέον ως… αριστερός σοσιαλιστής! Και μάλιστα, διεκδικεί, με θράσος, και την πρωτοκαθεδρία του Σύριζα.
Το μέτρο της γενικής ποιότητος και συνέπειας αυτού του χώρου -και της σοβαρότητος εννοείται κάποιων κορυφαίων στελεχών του- την δίνει η ακαριαία μεταστροφή της υποστήριξης. Κοιμήθηκαν βράδυ με Αξιόγλου και ξύπνησαν πρωί με... Κασσελάκη!
Επειδή το βασικό προσόν ενός ταγού είναι η σταθερότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία στον πολιτικό του λόγο και την διαχείριση των κοινών, δείτε τους και κρίνετε.
Και τώρα το πιό κωμικό της υπόθεσης. Ένα -χαρακτηριστικό του ποιού των συριζαρέων αχρείων- σύνθημα υπήρξε το ακατανόητα διαδεδομένο και άδικο… «Μητσοτάκη… γαμ…σαι». Είμαι πολύ περίεργος αν μπορούν να «λουστούν» από Δευτέρα το... «Κασσελάκη… γαμ…σαι», που -στο κάτω, κάτω- όχι μόνο αληθεύει αλλά είναι και... ομολογημένο! Τελικά, κάποια πράγματα λειτουργούν σαν το… μπούμεραγκ. Το εκσφενδονίζεις κατά του αντιπάλου σου κι αυτό γυρίζει και μπαίνει… ξέρετε πού!!!
«Έστι ουν οφθαλμός ος τα πάνθ΄ορά»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου