Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Μα τόση βλακεία, τέλος πάντων, Θέε μου!



   Ανήμπορος, ανίσχυρος, ενεός, παρακολουθώ   σε έντυπες και ηλεκτρονικές σελίδες έναν ορυμαγδό  στείρων δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων  που αποκαλύπτουν την άμετρη ηλιθιότητα του... «ευφυέστερου λαού του Κόσμου».  Και διαπιστώνω πως, αφού στις τάξεις μας -εμείς οι ατσίδες- έχουμε ταγούς σαν την Τζάκρη, τον Τζαναμπετόπουλο, τον Τσίπρα και όλο  το πνευματικό αριστερολόι, π.χ. Ακρίτα-  είναι πολύ λογικό λαοί ήσσονος πνευματικού βεληνεκούς να κυβερνώνται από Τράμπηδες, Τζόνσονες, Κιμ ιλ...τάδε και εκείνον τον απίθανο Βραζιλιάνο πρόεδρο.
   Ενδεικτικό  της άμετρης ντόπιας βλακείας η ενορχηστρωμένη αυτοκαταστροφική διαγωγή απέναντι στην αποδεδειγμένα δολοφονική πανδημία του κορωνοϊού, όπου οι αριστεροί γραικύλοι αφιονίζουν τους ανεγκέφαλους  θρησκόληπτους σκοταδιστές, (διευκρινίζω πως  ανήκω στους ένθερμους  ζηλωτές της ύπαρξης Παντοδύναμης  Θεϊκής Οντότητος, αλλά -εν ταυτώ- διαθέτω και  ένα  minimum μυαλό ώστε να... «ερευνώ τας γραφάς») και τους στέλνουν, με διαβολικά τερτίπια ως δήθεν πιστοί χριστιανοί,  βορά στη νόσο, προκειμένου αυτή  ν’ απλωθεί ώστε ν’ αντιπολιτευτούν τον... «Κούλη».
   Επίσης, μην έχοντας  σοβαρά αντιπολιτευτικά επιχειρήματα, ασχολούνται με πλείστες και ποικίλλες βυζαντινολογίες τύπου... γιατί πέταξε με ελικόπτερο από Αντίπαρο σε Επίδαυρο, στα πλαίσια της αεικίνητης δραστηριότητός του να διαφημίσει τον ελληνικό τουρισμό και προπαγανδίσει την ανάνηψή  του, τώρα που η πανδημία τείνει να τον εξαφανίσει, καταδικάζοντας στην ανεργία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, μεταξύ των οποίων και πλείστοι ανεγκέφαλοι αριστεροί, οι οποίοι με τη στάση και την ιδεολογία του μοιάζουν να πυροβολούν... τα πόδια τους!
   Ανήμπορος να εξηγήσω τέτοιες συμπεριφορές και να αλλάξω, έστω κατά κεραία, τον ιστορικόν ρου της ηλιθιότητος, το μόνο που μπορώ να κάνω, συμβάλλοντας εις την προβολή, αποθέωση, αλλά και επεξήγηση  της ντόπιας αριστερόστροφης βλακείας, είναι να υπενθυμίσω δύο αποφθέγματα αντικειμενικά ευφυών ανθρώπων. Ο μεν Αϊνστάϊν , προσπαθώντας -ματαίως- να την οριοθετήσει, είπε απελπισμένος:  «Δύο πράγματα θα μπορούσαν να σχηματοποιήσουν την έννοια του Χάους. Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.... Αν και για το δεύτερο, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος»!!!. Ο δε Μάρκ Τουαίην έκανε μία σύσταση στους, όντως, ευφυείς ανθρώπους:  «Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να  εμπλακεί  σε φραστική διένεξη  με έναν ηλίθιο,  γιατί θα σας «παίζει»... στο «γήπεδό» του και  σας νικήσει, οπωσδήποτε, λόγω... «έδρας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου