Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Το φιάσκο των... Βρυξελλών!


«Λίγος» ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής.


   Όπως ήταν αναμενόμενο και αποκαλύπτει η ευρείας κυκλοφορίας κομματική «Αυγή» του Καρπερού, (περίπου 2.536.412 -και βάλε- φύλλα ημερησίως), ο Μητσοτάκης -(Μαρέβα, Παπασταύρου και σια)- υπήρξε τελείως ανεπαρκής στην  Σύνοδο, αφού  εξασφάλισε μόνο 70 δις για την χώρα από τα συνολικά 750 της μοιρασιάς.
   Πιστεύω ακράδαντα πως ο μικρός  γίγας, το παιδί-φάντασμα της  προοδευτικής αριστεράς, με τα ηθικά πλεονεκτήματα, (Παπάς, Παπαδημούλης, Ρασπούτιν and co), με τα άψογα αγγλικούλια του και την εγνωσμένη ρητορική του δεινότητα -ξεγραβάτωτος, ξεκάλτσωτος και, πιθανόν, ξυπόλητος λόγω θέρους- θα τους κονιορτοποιούσε με την ευφράδεια και τα ατράνταχτα πειστικά επιχειρήματα, που ως αριστερός διαθέτει άφθονα, και καθότι τσαγκό παλικαράκι, αναγκάζοντας το σκληρό ανθελληνικό μπλοκ, (Ολλανδία, Αυστρία, Δανία, Σουηδία), να... «πέρδεται έριον», επί τη εμφανίσει του και μόνον!
   Συνεπώς, θεωρώ απολύτως σίγουρο πως θα εξασφάλιζε για πάρτη μας 783,52 δις, τουλάχιστον και κατά τους μετριότερους υπολογισμούς, για να μην σας πω 812,36 δις, όπως φαντάζομαι πως  θα πετύχαινε τελικά!
  Αλλά δυστυχώς, ο άθλιος ελληνικός λαός -πλην σανοφάγων ανεγκέφαλων Ελλήνων, περιθωριακών πάσης φύσεως και ελληνοποιημένων τριτοκοσμικών λιγούρηδων της Υφηλίου που μας κατσικώθηκαν εδώ και στήνουν μόνιμες λαϊκές αγορές καταμεσής της Αχαρνών και των πέριξ οδών, δίνοντας μιά εξευγενισμένη εικόνα ντόπιας μικρής Καμπούλ- αποφάσισε αλλιώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου