Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ένας λαός και μιά αντιπολίτευση γιά... τα πανηγύρια.


Ώρα να σοβαρευτούμε...


   Τελειώνοντας  με τις αναμνήσεις, τα ψευτοκατορθώματα και τις νοσταλγικές αναμοχλεύσεις του παρελθόντος, καιρός να γυρίσουμε στα ζέοντα της καθημερινότητος και τους απίθανους, κωμικοτραγικούς... «ζαίους». Αυτούς  που βαυκαλίζονται πως είναι... προοδευτικοί, ηθικώς... «πλεονέκτες» και τυρβάζουν γιά την "πρόοδο" της κοινωνίας. Εννοείται με τα δικά τους γράδα προόδου, στα οποία πρωτεύουσα θέση έχει η... α-μόρφωση! Κάτι στην οποία ο αρχιαγράμματος αρχηγός τους, ως αγλάισμα μορφώσεως, κατέχει περίοπτον θέση!
   Προσπερνώ την  γελοιότητα της  αρνήσεως των πάντων -άσπρο ο Μητσοτάκης, μαύρο ο Τσίπρας- ακόμη και στα προφανούς λογικής ζητήματα, γεγονός  που  προσβάλλει την  κοινή νοημοσύνη -αρκεί βέβαια να υπάρχει τέτοια- και  αρχίζει να εκνευρίζει ως και ατσάλινα νεύρα γιατί εξικνείται στα όρια του γραικυλισμού και της καταστροφής  της χώρας, προκειμένου να επανέλθει  ο καταστρεπτικός τους εσμός στην εξουσία. Με την αξιοπρόσεκτη απειλή πως την... δεύτερη φορά θα αλώσουν, πλην της διακυβερνήσεως και όλους  τους... «αρμούς της εξουσίας», όπως ο ίδιος ο... «ηγέτης» μας απείλησε!
   Όπως παρατηρούν έκπληκτοι,  οι νουνεχείς  και φυσιολογικοί πολίτες,  όλος  ο φαύλος συριζαρέικος μηχανισμός έχει, ενορχηστρωμένα και θρασύτατα,  κινητοποιήσει μιά τεράστια μηχανή χαλκευμένων πληροφοριών. Έχει εξαπολύσει έναν ορυμαγδό ψευδολογίας, μπουρδολογίας, διαστρεβλώσεως και παραπληροφορήσεως, προκειμένου να καλύψει τις  εγκληματικές, πρωτοφανείς  και ανόητες  διαβολικές πομπές -πρότυπα «ηθικής», δημοκρατίας αλλά και ανικανότητος,  ως προς κάθε  «στήσιμο»- που σερβίρει στους χαχόλους τους κατά αφελή και παιδαριώδη τρόπο.  Γιά να τους ταΐσει κουτόχορτο, να τους δώσει... «επιχειρήματα», βλακωδώς και ομοιομόρφως επαναλαμβανόμενα,  και  να προσπαθήσει ν’ αλλάξει τον ρουν των δημοσκοπήσεων, γεγονός που αποδεικνύει  πως υπάρχουν ακόμη υγιή κύτταρα στον  τόπο, τα οποία προβάλλουν  αντίσταση στην εξαχρείωση  και τον εκμαυλισμό της ελληνικής κοινωνίας.
   Προσωπικά εντυπωσιάστηκα, ως... «συνάδελφος» μηχανικός, και  ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την θρασύτατη αρλούμπα του «ηγέτη», όπου σε μιά αποστροφή  του στη Βουλή, τόλμησε ο αθεόφοβος να μιλήσει, όχι ως πολιτικός -«απατεώνας» προσθέτω- αλλά ως  μηχανικός!
   Μετά λόγου γνώσεως, (δικής μου), καθώς ο τύπος δεν γνωρίζει πως περιστρεφόμενος κατά 360ο δεν βλέπεις απέναντι, αλλά γυρίζεις στην ίδια θέση, σας διαβεβαιώ πως σε τρεις απλές ερωτήσεις του αντικειμένου, που υποτίθεται σπούδασε και κατέχει, ανάθεμά με αν μπορεί να απαντήσει:  α) Ένα κτίριο μελετάται στατικά όπως χτίζεται -από κάτω προς τα πάνω-  ναι  ή όχι;  β) Το μπετόν λέγεται «αρμέ», επειδή  πρωτοεμφανίστηκε στην Αρμενία. Ναι ή όχι;  Και τώρα...  η πιό δύσκολη  γ) Τί χρώμα έχει το μπετόν;
   Όμως, πέραν από τον εξόχου μορφώσεως πολυπράγμονα ηγέτη  -ένας ανά 100/ετία, και πολύ μας πέφτει-  το υπόλοιπο αριστερό  τιρλουμπούκι δεν πάει πίσω σε ρεζιλίκι και ξεφτίλα.  Βγάζει άφθονη μπόχα -απελευθερωμένο και απομυθοποιούμενο- από τη στιγμή που ερχόμενο στην εξουσία έβγαλε το βρωμερό και καταπιεσμένο του εσώψυχο, αρχής γενομένης από τον λεβέντη παίδαρο, το αρρενωπό παλληκάρι της TV και του σινεμά, που «ψένει» το ψάρι αμφοτέρωθεν!
   Ξεπερνώ κάποια  αστεία ξεπεταρούδια και νυμφίδια που -μη ξέροντας τα τρία κακά της μοίρας τους- εξελέγησαν βουλευτίνες και  τολμούν  στο βήμα της Βουλής να βγάλουν τη γύμια του μέσα μέρους του κεφαλιού τους, εκθέτοντας ταυτόχρονα και ό,τι έμεινε όρθιο από την πάλαι ποτέ αριστερά και τα... ηθικά της πλεονεκτήματα. Έτσι, ένα απίθανο πολιτικό σούργελο ισχυρίστηκε -χωρίς τσίπα αιδούς και ίχνος σοβαρότητος, πως ο Αλέξανδρος Σβώλος είναι πολιτικός φίλος του... Μητσοτάκη(!). Ένα άλλο ανεύθυνο τσόκαρο πως η ευθύνη γιά την δολοφονία της Μαρφίν ανήκει στην... δεξιά και διάφορα τέτοια χαζά που αποκαλύπτουν  -πάνω από όλα- την πνευματική ρηχότητα της  χώρας, καθώς ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να εμπιστεύεται τέτοια «καρτάλια».
   Τρόμαξα να συνέλθω από την κεραμίδα κάποιου επίσημου συριζαρέικου κλάδου που ανερυθρίαστα ζήτησε να... «περαστούν» τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο...  άνευ εξετάσεων, λόγω κορωνοϊού, (και άντε μετά εσύ να «ακουμπήσεις» την υγεία σου σε κάποιον γιατρό που θα προκύψει  με τέτοια διαδικασία σπουδών!), αλλά χτες άρπαξα κατακούτελα την χαριστική βολή.  Ο αριστερός προοδευτικός μηχανισμός απεφάνθη: «Η ψηφιοποίηση του κράτους είναι ταξική»!!! Εννοείται δεξιά, εννοείται αντιλαϊκή, εννοείται... πλουτοκρατική. Η αριστερή πρόοδος -ομού με το ηθικό της πλεονέκτημα αυτοπροσώπως!
   Κλείνω με μία διαπίστωση που την εμπέδωσα και την διαλαλώ:  «Η βλακεία είναι ταξική»! Και προφανώς ανήκει στις πλατειές αντιπαραγωγικές, βαθειά συντηρητικές αριστερού προσήμου, ανεγκέφαλες, συμπλεγματικές, ανίκανες αριστερές μάζες, που παρασιτούν αργόμισθες σ’ ένα αργοκίνητο και αγκυλωμένο δημόσιο,  μονίμως επιδοτούμενες  και υπό την σκέπη ενός φαύλου, γραφειοκρατικού κράτους, καταδικασμένου να σέρνεται στην  λάσπη, την σήψη και την υπανάπτυξη. Προς δόξαν τύπων σαν τον Παπά, τον δύσμορφο Ρασπούτιν, τον Καλογρίτσα, τον Πετσίτη, τον Καρανίκα, τον θεωρητικό της αμορφωσιάς και των ενωμένων θρανίων αξιότιμο κ. Μπαλντά και  τον ιπποπόταμο που τον διαδέχτηκε - το παχύδερμο που δεν κατάφερε να περάσει από το πρώτο στο δεύτερο έτος Πανεπιστημίου αλλά  μας κατσικώθηκε ως... υπουργός Παιδείας.

   ΥΓ. Τώρα γιατί μου έχει κολλήσει η ιδέα πως οι διάφοροι  συριζαίοι  κεκράκτες  υποσκάπτουν την προσπάθεια των λοιμωξιολόγων, και υποθάλπουν τα... πανηγύρια προκειμένου να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός... άγνωστον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου