Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Τελευταία ψέματα. Εβδομάς υπολοίπων. Προλάβετε!


"Τ' αφεντικό τρελάθηκε και τα μοιράζει τζάμπα".

Αποτέλεσμα εικόνας για συνέντευξη τσιπρα
-Γιά να δούμε, ποιά κορόιδα θα τσιμπήσουν πάλι!


   Όσοι μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να σιχαθούν σε βάθος αυτό το απεχθές τσούρμο που, καταδρομικά, κατέλαβε την εξουσία, εξαπατώντας το αφελέστερο και αγαθιάρικο τμήμα του ελληνικού λαού που πίστεψε στη μαγκιά και καπατσοσύνη ενός τυχάρπαστου λαϊκιστή. Ενός απίθανου ψεύτη και πολιτικού απατεώνα, ο οποίος τον κυβέρνησε γιά 4,5 χρόνια με κόλπα, τερτίπια και αυθαιρεσίες, λες και ολόκληρη η χώρα ήταν τσιφλίκι του παππού του. 
   Όσοι νοιώθουν πως έφτασαν στο έσχατο σημείο αηδίας έχουν τώρα μία ευκαιρία -φοβάμαι την τελευταία- να πετάξουν από πάνω τους αυτή την μολυσματική γάγγραινα και να ανασάνουν καθαρό αέρα. Ευελπιστώ, αφυπνιζόμενοι, να το κάνουν.

   Όσοι, όμως, δεν έχουν χορτάσει -τέσσερα plus χρόνια- να μασουλάν σανό, σαν ραγιάδες επιδοματούχοι, ας σπεύσουν. Λόγω τέλους εποχής τους παρέχεται άφθονος, αν και... μπαγιάτικος. Πάρε κόσμε και... ψήφισε... Τσίπρα! Οι πάσης φύσεως ψωμοζήτουλες, αυτοί που νοιώθουν πως ανήκουν στις... «πλατειές -Παναγία μου!!!- λαϊκές μάζες», δηλαδή την άκριτη αγελαία και απρόσωπη... μάζωξη, οι πνευματικά μειονεκτικοί, οι συμπλεγματικά καθηλωμένοι στον φθόνο κατά των επιτυχημένων, οι τεμπέληδες, οι ακαμάτηδες και οι ιδεολογικά αγκυλωμένοι σε ανελεύθερα κοινωνικά σχήματα, ας συνεχίσουν να... «πλέουν» στα πελάγη της αριστερής ευδαιμονίας τους. Τρεφόμενοι με αυταπάτες, φαντασιώσεις, οράματα, κουτοπονηριές, πολιτικές κωλοτούμπες και επιδόματα ελεημοσύνης και έχοντας εμπεδώσει πως μετά από... μόλις εννεάμηνη, (!), συριζαρέικη διακυβέρνηση ήρθε -επί τέλους- ο καιρός να... «θρέψουν» τους καρπούς των κόπων τους! Τώρα πιστεύουν πως... ωρίμασαν -χαράς ευαγγέλια- οι συνθήκες για την θεραπεία πάσης νόσου και πάσης.... (Όχι! Μην περιμένετε θεραπεία του δεύτερου σκέλους. Μετά από 5/ετή διακυβέρνηση της αριστεροακροδεξιάς βιομηχανίας ψεύδους, παραπλάνησης και εξαπάτησης, όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν τέτοια θεραπεία, είναι προσβεβλημένοι από ανίατη μορφή της).

   Τελικά, όλοι εμείς που καταλάβαμε τί εστί «για πρώτη φορά αριστερά» και διδαχτήκαμε από το αποτυχημένο της πείραμα, ( ένα πείραμα... τζιζζζζ!), ας δείξουμε, ως κοινωνία, πως πήραμε το μήνυμα. Πάθαμε και μάθαμε. Και ακολουθώντας το δικό τους σλόγκαν: «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν», ας τους τελειώσουμε για να «τελειώσουμε» με τον εφιάλτη που απολάκτισε η Υφήλιος -πλην Βενεζουέλας και Βορ. Κορέας.

   Ελπίζοντας πως η ολιγοήμερη αναβολή του προσδιορισμού των εκλογών για την -τίρα, βίρα- τακτοποίηση φωτογραφικών και ιδιοτελών υποθέσεων ημετέρων θα είναι το τελευταίο ψέμα και η ύστατη κωλοτούμπα του αναξιόπιστου και τυχάρπαστου δημαγωγού, που -μεταξύ άλλων- αλλάζει και τον ποινικό νόμο, προκειμένου να εξασφαλίσει άφεση και ασυλία των αμαρτιών μιάς φαύλης διακυβέρνησης που πρόκειται να βγουν στα φόρα, όταν αλλάξουν -συν Θεό- τα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου