Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η αποθέωση της κωλοτούμπας, με της κουτοπονηριάς ανάγνωσμα.


Αδίστακτος όσο ποτέ! (Τώρα, μάλιστα, που «σφίξανε» οι...).



   Ακόμα ηχεί στ’ αυτιά μου εκείνο το περίφημο: «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν». Έτσι με εντυπωσίασε η τελευταία κωλοτούμπα που, μάλλον, ρίχνει την αυλαία στην κυριαρχία του ετερόκλητου «ακροαριστεροακροδέξιου» συνονθυλεύματος που με μεγάλη, θρασύτατη και εντελώς αμοραλιστική ψυχοσύνθεση, συνέπηξε ο "σπεσιαλίστ κωλοτουμπίστας", που μας έχει κάτσει στο σβέρκο γιά 4,5 χρόνια, κάνοντας την Ελλάδα μαντάρα. Τώρα πλέον, από  το «ή εμείς, ή αυτοί», γλιστρήσαμε στο... «όλοι μαζί»! Από το «μαύρο» του διχασμού στο «λευκό» της -τάχα- συμφιλίωσης και της ανεκτικότητος. Και αφού μάζεψε από κάδους σκουπιδιών και σαλαμούρας ό,τι πολιτικό σκουπίδι και «ψώνιο» είχε απορρίψει, ή συνταξιοδοτήσει η κοινωνία, το αναπαλαίωσε, το αναφτιασίδωσε  και εκμεταλλευόμενος την αρχομανία και δαύτων, μας τα έριξε στην «πιάτσα»... μπας και... «γυρίσει το ματσάκι», όπως δηλώνει χωρίς και να το πιστεύει! Αφού, ακόμη, έκανε τη Ελλάδα... «οίκο ανοχής» τώρα ζητεί... ανοχή και συγχώρεση από την μεσαία τάξη που, κυριολεκτικά, την ξέσκιζε όλα αυτά τα χρόνια. 
   Με τη χώρα και τον λαό... μαλλιά, κουβάρια, τώρα προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του, μπας και μετατρέψει την συντριβή σε αξιοπρεπή ήττα. Οπότε, και εντελώς ξαφνικά,... μας αγάπησε... όλους! Όλους εμάς της μεσαίας τάξης και, ειδικά, τους εξ ημών μεγαλύτερους που -όπως ο ίδιος δήλωσε κάποτε- περιμένει και εύχεται να μας ξεφορτωθεί διά... της φυσιολογικής οδού. Με τον χρόνο να μας εξαποστέλνει... «άμωμους εν οδώ... αλληλούια» και να λύνει εκείνου το πρόβλημα που δημιουργεί η ύπαρξή μας, επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία!

   Όλα τα παραπάνω, καλούνται οι εναπομένοντες αφελείς και σανοφάγοι αναποφάσιστοι να τα σκεφτούν -δύο φόρες και ενώπιος ενωπίω- όταν περάσουν το παραβάν του εκλογικού τους τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου