Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

«Ποιός, ποιός, ποιός καλέ μου ποιός»;




   Τελικά, ποιός είναι ο μυστηριώδης «Ρασπούτιν», ο αόρατος τύπος εκείνος που κινούσε τα νήματα της σκευωρίας Novartis; Ένα πελώριο μυστήριο καλύπτει τη Χώρα και όλοι αναρωτιούνται: -«Μα ποιός, τέλος πάντων, μπορεί να είναι αυτός ο ντόπιος «διαβολοκαλόγερος» που διαθέτει τόση δύναμη ραδιουργίας και τόση επιρροή στη Δικαιοσύνη, ώστε να αναστατώσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, μπουρδουκλώνοντας στις ραδιουργίες του, μεταξύ άλλων, δύο τέως πρωθυπουργούς και μπόλικα μεγαλοστελέχη αντιπάλων πολιτικών σχηματισμών.

   Όλοι ψάχνονται και τρώνε τα νύχια τους από αγωνία: -«Μα ποιός, επί τέλους, είναι αυτός ο άγνωστος... Φαντομάς; Μπας κι είναι αυτός, μπας κι είναι ο άλλος»; Διάφορα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι. Εξετάζονται, πιθανολογούνται, απορρίπτονται. -«Μπα, δεν είναι δαύτος»! Τελικά, ποιός λες να ’ναι; Έλα, ντε!

   Η στήλη, πάντα ρηξικέλευθη και πάντα πρωτοπορούσα, έκανε την έρευνά της και σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει το όνομα του μυστηριώδους σκευωρού... «Ρασπούτιν»! Μία ακόμη παγκόσμια πρωτιά της!!! 

   Λοιπόν, κυρίες και κύριοι... κρατηθείτε. Το μυστικό θα το πάρει το ποτάμι. Πίσω από την προσωνυμία «Ρασπούτιν» κρύβεται ο κύριος... Εισαγγελόπουλος!!!... Ανάπαυσις και ανακούφισις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου