Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η φαρσοκωμωδία της προοδευτικότητος και της αριστερής φαυλότητος.


Το μιαρό και αντιπροοδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο Στ. Νιάρχος


   Κάποτε (με) εξόργιζε, σήμερα  (με) διασκεδάζει. Ξεπερνώντας την ολοφάνερη αριστερή βλακεία, δεν μπορεί κανείς παρά να ξεσπά σε ακράτητα γέλια, γιατί: 
α) Όταν πολεμάς λυσσαλέα, και τελικά ματαιώνεις την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, γιά να μην ενοχληθεί ο βιότοπος των... κορμοράνων (!). 
β) Όταν καταψηφίζεις την ανάπλαση του Δέλτα Φαλήρου  και την δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Στ. Νιάρχος, ως "καπιταλιστικό και αντιλαϊκό" έργο. 
γ) Όταν αντιδράς με πρωτοφανές -και ανόητο- πείσμα στην αξιοποίηση του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου θα δημιουργηθούν 50.000 νέες θέσεις εργασίας και ισχυρός πόλος τουριστικής ανάπτυξης, εφευρίσκοντας διάφορα ηλίθια επιχειρήματα, (δάση, αρχαία, περιορισμός θέας από δύο ανεγειρόμενους... ουρανοξύστες). 
δ) Όταν αρνείσαι -περήφανα!!!- αφιλοκερδείς χορηγίες ιδιωτικών Ιδρυμάτων, οι οποίες θα εξασφάλιζαν την απρόσκοπτη θέρμανση σχολείων στην Κατερίνη, (νομίζω). 
ε) Όταν αρνείσαι χρηματοδότηση της ΕΕ,  (355 εκατομμυρίων ευρώ), για την άμεση ηλεκτροδότηση νησιών, (π.χ. Κρήτη). 
στ) Όταν θεωρείς της αριστεία ρετσινιά και την καριέρα... χολέρα! 
ζ) Όταν γεμίζεις τη χώρα με ανυπόληπτα... ΑΕΙ, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τα ΤΕΙ σε... ΑΕΙ, και πλημμυρίζεις με... πνευματικά ιδρύματα της πλάκας κάθε κωμόπολη, υποβαθμίζοντας τα πτυχία τους σε κουρελόχαρτα και τους αποφοίτους αυτών σε πτυχιούχους... ντελιβεράδες. 
η) Όταν "τρικλοποδιάζεις" την COSCO -ναι, αυτήν που προσπάθησες ανεπιτυχώς να εμποδίσεις να αναλάβει τον φαύλο και αντιοικονομικό ΟΛΠ και τώρα, έχοντας πολλαπλασιάσει σε εκθετικό βαθμό τον τζίρο του λιμανιού ζητεί επέκταση, αλλά εσύ την εμποδίζεις γιά να μην ενοχληθεί... ο τάφος του Θεμιστοκλέους, (ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς!!). 
θ) Όταν... ένα σωρό άλλα στείρα, σκοταδιστικά και αναχρονιστικά όταν. 
ι) Όταν γεμίζεις τα ψηφοδέλτιά σου με πλήθος πολιτικών απορριμμάτων -όλου του πολιτικού φάσματος- και ανακαλείς από τη σαλαμούρα... «κάθε καρυδιάς καρύδι», καρφώνοντας τη χώρα στην αποεπένδυση και την υπανάπτυξη, με το λαό της καθηλωμένο στην επιδοτούμενη ανεργία και εξηρτημένο από την ελεημοσύνη των επιδομάτων της φτώχειας, της ξεφτίλας και της υποαπασχόλησης.

   Όταν γεννάς, εκτρέφεις και συντηρείς όλα δαύτα, ε΄... τότε μόνο «προοδευτικός» δεν δικαιούσαι να λογίζεσαι! Αποτελείς... συντηρητικούρα του κερατά και μάλιστα καρφωμένη στον πάτο της προόδου και της εμμονής καθεστωτικής μετατροπής της κοινωνίας σε αγέλη λοβοτομημένων χειροκροτητών, τύπου Βορ. Κορέας. Με μοναδικό στόχο και σκοπό την εγκατάσταση σταλινικού καθεστώτος, όπου θα κυριαρχεί το ψέμα, η παραπλάνηση και  η εξαπάτηση των άβουλων μαζών, προς δόξα της ηγεσίας του, που εσύ θα μονοπωλείς.


H, κατά ΣΥΡΙΖΑ, αιτία ματαίωση της κατασκευής γηπέδου του ΠΑΟ, στον Βοτανικό.


   Οι πραγματικά «προοδευτικοί» πολίτες δεν χρειάζονται επιδόματα και... φούμαρα. Ούτε θεωρούν προαιώνιο εχθρό το... «ξορκισμένο» κεφάλαιο. Θέλουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί και τις δουλειές που εκείνο ανοίγει, κάτω από μια χρηστή, διορατική και εμπνευσμένη φιλελεύθερη διοίκηση, η οποία θα ελέγχει και επιβλέπει χωρίς να αποσυναρμολογεί -από στείρα και αναχρονιστική ιδεοληψία- κερδοφόρες επιχειρήσεις, όπως κάνουν τώρα με την ΔΕΗ και τις αστικές συγκοινωνίες οι «γιαλαντζή» ψευτοπροοδευτικούριοι της αραχτής φραπεδιάς, της θολοκουλτούρας, της παραμυθίας και του καφενειακού... ψειρίσματος της μαρξιστικής μαϊμούς.


   Στις 7 Ιουλίου θα μετρηθούμε στην κάλπη. Από την μία, όλοι εμείς οι «καλοί», οι υγιώς σκεπτόμενοι και μοχθούντες -ή ξωμάχοι μοχθήσαντες- και από την άλλη οι... άλλοι, οι «κακοί», ή έστω παραμυθιασμένοι ουτιδανοί. Όλος εκείνος ο συρφετός που εμπνέεται και καθοδηγείται από τους Πολάκηδες, τους Κυρίτσηδες, τις Αυλωνίτες και το συνάφι τους. Ας ευχηθούμε να νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου