Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

«Το Παγοθραυστικό της Επανάστασης».



Ένα διαφωτιστικό ντοκουμέντο γιά το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού.
Αποτέλεσμα εικόνας για η ελπιδα ερχεται
Το "κόκκινο τυρί" που μας έταξαν, το είδαμε. Τη "μαύρη φάκα" που πέσαμε, κάποιοι την αγνοούν ακόμη. Δυστυχώς!
     Από κάποιον γνωστό μου, μεταφραστή στα ελληνικά, πέρασε στα χέρια μου ένα ηλεκτρονικό αντίτυπο του βιβλίου του Βίκτωρ Σουβόρωφ -ψευδώνυμο του Βίκτωρ Μπογκντάνοβιτς Ρεζούν- ο οποίος, από το ασφαλές έδαφος της Μεγ. Βρετανίας, ασχολήθηκε συγγραφικά με μιά ιστορική καταγραφή των παρασκηνίων της περιόδου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και των χρόνων του Μεσοπολέμου.
    Το βιβλίο αυτό, αρκετά ανιαρό σε πολλά του σημεία, λόγω εκτενέστατης αναφοράς σε αριθμούς, αναλυτικά στρατιωτικά στοιχεία και αδιάφορες λεπτομέρειες, παρέχει και πολλές, εκ των έσω, άγνωστες και αιρετικές καταγραφές που δίνουν ανάγλυφα τα κομμουνιστικά ιδεώδη, τους στόχους και τις σταλινικές μεθοδεύσεις γιά την εφαρμογή τους. Στην κατεύθυνση της παγκόσμιας κομμουνιστικής ολοκλήρωσης. Όλη αυτή η μελετημένη σαν σύλληψη και συγκροτημένη ως μεθόδευση προσπάθεια, αποτελούν το «παγοθραυστικό» της Επανάστασης που θα συνέτριβε τους «πάγους» του Καπιταλισμού και θα εγκαθιστούσε την... «καλοκαιρία» του κομμουνισμού σε όλη τη Γη. Απ’ άκρου σ’ άκρο της!
   Από αυτό το βιβλίο, το οποίο δεν ευτύχησε να τυπωθεί και κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, σταχυολογώ μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Προς γνώση και συμμόρφωση:


   «Αναλαμβάνω την ευθύνη ν’ αποδείξω ότι οι σοβιετικοί κομμουνιστές κατηγορούν όλες τις χώρες του κόσμου γιά την εξαπόλυση του Β’ Π. Π., μόνο και μόνο γιά να καλύψουν τον επαίσχυντο εμπρηστικό τους ρόλο. 
   Ας θυμηθούμε ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία στερήθηκε του δικαιώματος να διατηρεί ισχυρό στρατό, συμπεριλαμβανομένων και αρμάτων μάχης, βαρέως πυροβολικού, μαχητικών αεροσκαφών. Ο Γερμανοί στρατιωτικοί ηγέτες δεν είχαν τη δυνατότητα, εντός της χώρας τους, να ετοιμαστούν γιά επιθετικούς πολέμους. Οι Γερμανοί στρατιωτικοί ηγέτες δεν παραβίαζαν τις απαγορεύσεις, μέχρι κάποια συγκεκριμένη στιγμή και δεν προετοιμάζονταν γιά επιθετικούς πολέμους στα δικά τους πεδία ασκήσεων. Αυτό το έκαναν στη... Σοβ. Ένωση. Ο Στάλιν προσέφερε στους Γερμανούς όλα όσα  δεν τους επέτρεπαν να έχουν: τανκς, βαρύ πυροβολικό, μαχητικά αεροσκάφη. Ο Στάλιν τους χορήγησε σχολές, πεδία ασκήσεων, πεδία βολής. Ο Στάλιν τους επέτρεψε την πρόσβαση στα μεγαλύτερα εργοστάσια τανκς του κόσμου, αυτά της Σ. Ένωσης. Γιά να δουν, να μάθουν, ν’ αντιγράψουν.....»
  Είπατε τίποτε γιά τη διαβολικότητα της κομμουνιστικής πολιτικής;


   «...Όμως η επανίδρυση ενός δυνατού στρατού στη Γερμανία και μιάς εξ ίσου ισχυρής πολεμικής βιομηχανίας είναι η μισή δουλειά. Ακόμη κι ο πιό επιθετικός στρατός δεν ξεκινά πόλεμο από μόνος του. Χρειάζεται, εκτός των άλλων, κι ένας φανατικός, ανισόρροπος αρχηγός, με όρεξη γιά πόλεμο. Και ο Στάλιν βοήθησε πολύ ώστε επικεφαλής της Γερμανίας να τεθεί ένας τέτοιος ηγέτης. Το πώς ο Στάλιν δημιούργησε τον Χίτλερ, το πώς τον βοήθησε να καταλάβει την εξουσία και να επιβληθεί, είναι ξεχωριστό μεγάλο κεφάλαιο...».
   Τα πιό πάνω αποδεικνύουν αμάχητα το πώς οι ολοκληρωτισμοί, ανεξαρτήτως χρώματος, συγκλίνουν και συμμαχούν, οσάκις τα άνομα συμφέροντά τους το επιβάλλουν.


   «...Πριν ακόμη από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, οι σοβιετικοί ηγέτες του είχαν δώσει τον μυστικό τίτλο: «Το Παγοθραυστικό της Επανάστασης». Ονομασία περιεκτική και ακριβής. Ο Στάλιν γνώριζε ότι η Ευρώπη είναι ευάλωτη μόνο σε περίπτωση πολέμου και ότι το Παγοθραυστικό της Επανάστασης μπορεί να την κάνει ευάλωτη. Ο Αδόλφος Χίτλερ, χωρίς να το συνειδητοποιεί, άνοιγε τον δρόμο στον διεθνή κομμουνισμό...»
   Και τώρα, η ομολογία του στυγνού και αδίστακτου προσώπου του κομμουνισμού, ο οποίος  -τάχα- θα έφερνε την ευτυχία στον κόσμο, κατεβάζοντας τον Παράδεισο επί της Γης. Γράφει, λοιπόν, ο Σουβόρωφ:


   «Ο Μαρξ και ο Ένγκελς δεν έζησαν μέχρι τον Α’ Π.Π., αλλά είχε βρεθεί συνεχιστής του έργου τους, ο Λένιν. Απ΄ την αρχή του Α' Π.Π. το κόμμα του Λένιν είχε ταχθεί υπέρ της ήττας της πατρίδας, της Ρωσίας. Ας συντρίψει κι ας ρημάξει ο εχθρός τη χώρα, ας ρίξει την κυβέρνηση, ας ποδοπατήσει τα ιερά: οι προλετάριοι, ως γνωστόν, δεν έχουν πατρίδα. Σε μιά ρημαγμένη και νικημένη χώρα είναι πολύ πιό εύκολο «να μετατρέψεις τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο σε εμφύλιο πόλεμο». Κι έτσι ας ξεσπάσει ακόμη πιό δυνατά η θύελλα»!
   Θεωρώ πως το πιό πάνω χαρακτηριστικό απόσπασμα απεικονίζει τέλεια την σημερινή κατάσταση της χώρας μας και είναι ικανό να «αφυπνίσει» και τους πλέον αφελείς των αφελών, οι οποίοι -χαζοχαρούμενα- πίστεψαν στην αγαθότητα, προοδευτικότητα και ανθρωποκεντρικότητα του απεχθούς και αυταρχικού κομμουνιστικού συστήματος, το οποίο -τότε- φιλοδοξούσε να κυριαρχήσει επί Γης, μετατρέποντας τους ελεύθερους ανθρώπους σε αγέλη άβουλων ανθρωποειδών, πειθήνιων και υποτεταγμένων -και αναλώσιμων-  εξαρτημάτων μιάς απρόσωπης κρατικής μηχανής. Και, βλακωδώς, πίστεψαν και ακολούθησαν την ουτοπία του ελληνικού «Παγοθραυστικού», που ακούει στο όνομα... ΣΥΡΙΖΑ και έχει πρόγραμμα να μετατρέψει την Ελλάδα σε νεοσταλινική σοβιετία, συνεπικουρούμενος από τους εξουσιομανείς μητραλοίες ΑΝΕΛ, οι οποίοι μπροστά στα οφίτσια θυσιάζουν τα πάντα.
   Αυτά προς το παρόν. Πιθανόν να επανέλθω στο θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου