Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Με την παλιανθρωπιά να χτυπάει κόκκινο.



Όπου δεν υπάρχει τέλος στη σκάλα του κακού και ο Γκαίμπελς ωχριά ως μαθητούδι.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιας
"Κοιλιά με κοιλιά, το μακρύ κάνει δουλειά". Κι εμπεδώνει την εμπιστοσύνη!
     Το πρωί είχα την ατυχή έμπνευση να επιμείνω στην παρακολούθηση μίας εκπομπής στο κανάλι που προτιμώ γιά την πρώτη μου ενημέρωση. Συνήθως μου φτιάχνει το κέφι, αλλά όταν κόψω στο πάνελ κάποια αντιπαθητική φάτσα που όζει συριζαρίλα το κλείνω. Σήμερα, παρ' ότι αυτό το κοσμούσε κάποιο τέτοιο μούτρο, στιγμιαία έκρηξη μαζοχισμού μέσα μου, με κράτησε συντονισμένο. Περιέργεια, διαίσθηση ή, ίσως, και το αντίβαρο του Γ. Λοβέρδου που συμμετείχε επίσης.
   Τελικά, δεν απέφυγα τη σύγχυση και την αίσθηση της αηδίας. Όχι γιά τις γνωστές αριστερές αντεθνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό, αλλά γιά την απύθμενης θρασύτητας αφέλεια και τη διαβολικής  κουτοπονηριάς παραπληροφόρηση την οποία διασπείρουν ανέντιμα και ανενδοίαστα οι στρατηγικοί καρανικέοι, προκειμένου να κατασυκοφαντήσουν λυσσαλέα τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
   Σε μιά στιχομυθία είπε, λοιπόν, ο εξόχου παλιανθρωπιάς -προφανώς νεαρός δημοσιογραφίσκος της Αυγής, ή της Εφημερίδος των Συντακτών, ή κάποιας αναλόγου σοβαρότητος φυλλάδας... ευρείας κυκλοφορίας, καθ’ όσον δεν συγκράτησα την εργοδοσία του.

   - Κάποιοι προηγούμενων κυβερνήσεων είχαν αποδεχθεί να δοθεί το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς. Υπάρχουν έγγραφα. Το είπε ο... Κοτζιάς!
   - Δείξτε μας τα έγγραφα, αντέταξε ο Λοβέρδος.
   - Δεν γίνεται, είναι... απόρρητα!
  - Μα αν είναι απόρρητα πώς τα επικαλείστε, πώς σπιλώνετε χωρίς αποδείξεις. Και πώς ξέρουμε ότι υπάρχουν τέτοια έγγραφα;
  - Υπάρχουν!

   Εδώ η παλιανθρωπιά των «πομπών» ανταγωνίζεται επάξια την ηλιθιότητα των «δεκτών» και αποδεκτών τοιαύτης και τοσαύτης ασχημίας. Γιατί στο προφορικό σπίλωμα των αντιπάλων δεν υπάρχει... «απόρρητο». Αυτό περιορίζεται μόνο στην επίδειξη των  αποδείξεων του ισχυρισμού! Δηλαδή, σε κάνω... «ρόμπα» στα κανάλια, αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω τις αποδείξεις, επειδή αυτές είναι...  «απόρρητες»! Τελικά, πού στο διάβολο υπάρχει απόρρητο σε μιά πληροφορία που την κάνεις βούκινο; Όταν διαπομπεύεις αναπόδεικτα αυτόν που, υποτίθεται, προστατεύεις;

   Άθλιοι γκαιμπελίσκοι συκοφάντες! Σε πόσο ανεύθυνα και επικίνδυνα χέρια εμπιστεύτηκε ο λαός τις τύχες του!

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου