Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

«Νεοφιλελέδες», απλοί... «λελέδες» και σήμερα η "Gay parade"»



«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

Ό,τι και να κάνεις, το χούι, τελικά, δεν κρύβεται!
     Το πράγμα θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό, αν δεν είχε τραγικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Οι αριστεροί σαχλέουρες που μας κυβερνούν, κάτοχοι πολλών διδακτορικών στην παραπληροφόρηση, τη διαστρέβλωση και την προπαγάνδα -κατά τα φαινόμενα διαθέτουν και... «δικτατορικά» πτυχία- εφαρμόζουν άψογα το ποδοσφαιρικό σύστημα τακτικής: «καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Κατανοώντας πλήρως πως το μείζον τμήμα των χαχόλων οπαδών τους δεν σκαμπάζει γρι από φιλελευθερισμό και νεοφιλελευθερισμό, καθ’ όσον δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη μόρφωση και,  (όταν τους δώσεις τις λέξεις: «αγρός - κυνηγός - λαγός», αδυνατούν να σχηματίσουν μία φράση), κυκλοφορούν παραποιημένη τη λέξη, λοιδορώντας και ειρωνευόμενοι τους αντιπάλους τους. Και δοσ’ του χαρά οι χαχόλοι... μασώντας σανό και κουτόχορτο!


   Προσπαθώντας -μετά κόπου και βασάνων- να αντιμετωπίσω με σοβαρότητα το θέμα, διακρίνω δύο διαστάσεις του. Στη μία υπάρχει το σεξουαλικό υπονοούμενο, λόγω του συνθετικού «λελέ»  το οποίο -υποτίθεται- χαρακτηρίζει τους...δεξιούς και τους -κατά τη Θεανώ-  «πλούούούσιους». (Το «ού» μακρόσυρτο και χορταστικό!). Όμως, καλά θα κάνουν οι αφελείς σανοτραφείς  -προετοιμαζόμενοι για την σημερινή «gay parade»- να κοιτάξουν ποιοί νομιμοποίησαν -πρώτη μέριμνα και προτεραιότητα, πέραν της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές- τον γάμο των ομοφυλοφίλων. (Πληροφορίες στις κυρίες... Βαλλιανάτο και Ωγκύστ Κορτώ, του οποίου ο πατέρας -έμπλεος συγκίνησης και δακρυσμένος- έβλεπε την... «κορούλα» του... «νυφούλα» στο Δημαρχείο. Καθώς και σε κάποιες κρυφοαδελφές των υπουργικών εδράνων).


   Όσο γιά την ουσιαστική και πολιτική πλευρά του ζητήματος, ουδέποτε στη χώρα εφαρμόστηκαν μέτρα -προς την νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση-  που ούτε η Θάτσερ (η εμπνεύστρια του όρου), θα τολμούσε να διανοηθεί. Και μάλιστα χωρίς ν’ ανοίξει μύτη! Τα προεκλογικά βρυχώμενα... ποντίκια, «ρούφηξαν» μέχρι πάτο, ό,τι μέτρο τους ζήτησαν οι τροϊκανοί και, μάλιστα, σε ορισμένα... υπερακόντισαν ή πλειοδότησαν! Κλαίγοντας και θρηνούντες ορισμένοι -από το «τσούξιμο», προφανώς, του σοσιαλιστικού τους αφεδρώνος, αλλά η γλύκα της εξουσίας και ολίγη... βαζελίνη τους απάλυνε την... φλεγμονή. Έτσι, η αγέρωχη και περήφανη αριστερή μας κυβέρνηση των ξεπουπουλιασμένων πουλερικών -καταγλύφοντας εκεί όπου επί χρόνια έφτυνε-  απολαμβάνει σήμερα την εύνοια των «αλεπούδων» της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, δεχόμενη -τραγική ειρωνεία- εύσημα ακόμη κι από τον... Σόιμπλε!!!


   Τελικά, η κυβέρνηση της φτωχολογιάς και των μη προνομιούχων, ρίχνει τις πιό... σβουριχτές σφαλιάρες της σ’ αυτούς που -υποτίθεται- στηρίζει, αφού, π.χ. το ΕΚΑΣ  που καταργεί δεν αφορά τους, κατά Θεανώ, πλούπλούούσιους! (Σημ. Προφέρεις έτσι τη λέξη και γεμίζει το στόμα σου... πλούτη!).

   Και μη νομίζετε πως με τα τωρινά οδυνηρά μέτρα... καθαρίσαμε. Από Σεπτέμβριο έρχεται η νέα περήφανη διαπραγμάτευση και η νέα αξιολόγηση με τα εργασιακά, τις ομαδικές απολύσεις και τους δώδεκα -μόνο- μισθούς. Χαχόλοι, ετοιμαστείτε γιά νέα... πανηγύρια και τρέξτε γιά... βαζελίνη. Οι όψιμοι... αριστεροί «νεοφιλελέδες» θα μας καταντήσουν όλους... «λελέδες», με τόσα -πολλά και μακριά- μέτρα που μας χώνουν και μας βλέπω όλους, σύσσωμους, με καλσόν, ψιλοτάκουνα και στρινγκάκια να παρελαύνουμε του χρόνου φωνάζοντας: «Viva Alexis»! Ίσως αυτή εννοούσε ως... «ελπίδα», όταν μας την έταζε, απλώς εμείς παρανοήσαμε.

   Στη Βενεζουέλα ο Μαδούρο, εδώ ο... Γαϊδούρο. Ο κάθε λαός με την κυβέρνηση που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου