Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

"Παραιτηθείτε"!

Λίγες σκέψεις, ένας φόβος ταραχών και μιά στημένη προβοκάτσια γιά την σημερινή συγκέντρωση.

Ακούστε τί έλεηε πριν ο... Πινόκιο και τί λέει τώρα.


   Το πλαδαρό ανθρωποειδές της ελληνικής αγραμματοσύνης και ο σκοτεινός και... πνευματώδης ουρακοτάγκος με το σκουλαρικάκι, συνεπικουρούμενοι από τους λοιπούς αριστερούλικους κυβερνητικούς ινστρούχτορες, ισχυρίζονται πως το κίνημα  των «Παραιτηθείτε» είναι... πολιτικό και μάλιστα κατευθυνόμενο από την... ΝΔ. Σώώώπα! Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν... ποδοσφαιρικό και κατευθυνόταν από... τα νησιά Φερόες!

   Οι τελευταίοι που δικαιούνται... «διά να ομιλούν» σχετικώς είναι οι συριζαρέοι. Αυτοί που καπηλεύτηκαν και την πιό ασήμαντη λεπτομέρεια, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν αντιπολιτευτικά, όπως τις ορεινές ποτίστρες κάποιας... Άνω Αγουλινίτσας. Αυτοί που ηγήθηκαν του κινήματος «δεν πληρώνω», σηκώνοντας τις μπάρες των διοδίων και αρνούμενοι πληρωμή ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ και φόρων. Αυτοί που ξεκάθαρα δίχασαν -και διχάζουν- τον λαό με παμπάλαια, παλαιά και νεότερα κομμουνιστικά συνθήματα, τύπου «μενουμευρωπαίοι». Αυτοί που προεκλογικά ωρύονταν, σε όλους τους τόνους, γιά να φύγουν οι προηγούμενοι... κακοί. Οι αριστοτέχνες των... «μαζώξεων», των καταλήψεων, των συλλαλητηρίων με ασήμαντον αφορμή. Οι καθοδηγητές των πάσης φύσεως κατεδαφιστών και μπαχαλάκηδων -αυτοί ακριβώς οι ίδιοι- διαμαρτύρονται τώρα που ο λαϊκός ξεσηκωμός έχει στόχο την ασυνάρτητη και καταστροφική πολιτική τους. Αυτοί που συστηματικά -τραμπουκίζοντας- προπηλάκιζαν, λοιδωρούσαν, βιαιοπραγούσαν και ξυλοκοπούσαν πολιτικούς αντιπάλους, υπό τις επιδοκιμασίες επιφανών στελεχών τους, (Τσίπρας, Κατακούτελος). Αυτοί παραβλέπουν τώρα τον κακό χαμό που προκαλείται οσάκις κάποιο κυβερνητικό μέλος τολμήσει να εμφανιστεί δημόσια και θεωρούν «ψιλοβρόχι» το αγανακτισμένο άγριο... «φτύσιμο» που τους γίνεται.

   Σήμερα θεωρούν το απογευματινό συλλαλητήριο ως κατευθυνόμενο από την ΝΔ. Ε΄, και λοιπόν...; Πού είναι το κακό, πού είναι το μεμπτό, πού είναι το αφύσικο, που είναι το... «φάουλ» στο πολιτικό παιχνίδι; Θέλει τόνους θρασύτητος γιά να διαμαρτύρεσαι τώρα που όσα χρησιμοποιούσες  συστηματικά και επί χρόνια, γυρίζουν -μπούμερανγκ- εις βάρος σου.  Και αυτήν την θρασύτητα την διαθέτουν σε απεριόριστες ποσότητες οι συριζάριοι.

   Τώρα που οι αριστεροί αλαζόνες διαπιστώνουν στην πράξη την... γλύκα της αποδοκιμασίας και του... «ξεφωνήματος» από έναν ολόκληρο, εξαθλιωμένο και πραγματικά αγανακτισμένο λαό, που επί χρόνια «φουμάριζαν» με μπούρδες, ψεύδη και εύκολες παροχολογίες απραγματοποίητων υποσχέσεων. Τώρα η αμείλικτη πραγματικότητα παίρνει την εκδίκησή της από τους κουτοπόνηρους και ανίκανους ιδεοληπτικούς εξουσιολάγνους.


   Παρακολουθώντας το παράλογο, αντιδημοκρατικό και θρασύτατο παραλήρημα των πανικόβλητων  νεοσταλινικών σκληροπυρηνικών αποβρασμάτων -μαζί με τις εξ ιδιοτελούς αφετηρίας εκκινούσες κουτοπόνηρες ζεϊμπεκλούδισες και λοιπούς βολεμένους οικονομισάριους- τα οποία θεωρούν αποκλειστικό τους μονοπώλιο τον κάθε κοινωνικό αναβρασμό, δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν πολύ σύντομα βρεθούμε δέσμιοι και υπήκοοι ενός αυταρχικού και απολυταρχικού καθεστώτος. Ήδη η κατασυκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων και ο στιγματισμός, ως δήθεν αντισυνταγματικής και παράνομης, κάθε οργανωμένης αντικυβερνητικής αντίδρασης, αλλά και οι μηχανισμοί γιά την εδραίωσή του, δουλεύουν στο φουλ. Τα... όργανα άρχισαν να παίζουν, προετοιμάζοντας αλλαγές εκλογικού νόμου και Συντάγματος, ενέργειες που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Δυστυχώς, οι Έλληνες αστοί διέπραξαν το ίδιο λάθος που έκαναν, έναν αιώνα πριν, οι Ρώσοι αστοί. Έδωσαν μόνοι τους στους μπολσεβίκους το σκοινί που τους κρέμασαν. Οι αφελείς, οι κομπλεξικοί, οι αποτυχημένοι..., όλοι μαζί αντάμα. Και όταν θα τους αποκαλυφθεί το απαίσιο πρόσωπο της παγκόσμιας αριστεράς, τότε θα είναι αργά. Επί του παρόντος, απολαμβάνουμε ένα μοχθηρό και αλήτικο πρελούντιο.


   Προσωπικά, δεν αρέσκομαι στις πάσης φύσεως... μαζικές εκδηλώσεις -ζήτημα αν έλαβα μέρος σε δυό-τρεις συγκεντρώσεις, κι αυτές σε παλιές ρομαντικές και ειρηνικές εποχές- γι’ αυτό και συνιστώ μεγάλη προσοχή σε όσους θα μετάσχουν στην αποψινή διαδήλωση. Θεωρώ απολύτως βέβαιο πως ο καλοστημένος προβοκατορικός συριζαρέικος μηχανισμός θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «προπονηθεί» και ξεμουδιάσει. Στον περιβόητο... σύμβουλο στρατηγικής της «Κουμουντούρου» και του «Μινίμου» δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να... «σερβίρει» τα δημοκρατικά του... «πιάτα».

   Φύλακες γρηγορείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου