Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Το ελληνικό... Κανάβεραλ και η προσβολή της νοημοσύνης μας.

Όταν η κοροϊδία πάει σύννεφο!
Οι... εκτοξευτήρες της ανάπτυξης
...και οι... σπινθήρες!
   Εκείνο που πονάει περισσότερο δεν είναι τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν -αντιστάσεως μη ούσης- οι αριστεροί οικονομικοί φωστήρες, αλλά το δούλεμα που μας κάνουν. Αντιστάσεως μη ούσης, καθ' όσον όλη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε λήθαργο και οι πολιτικοί σε αδρανή αφασία, οι... επαναστατικοί μηχανισμοί που εκπορεύονται από την "Κουμουντούρου" και τα σκοτεινά υπόγεια του Μεγάρου Μινίμου, (όπως το κατάντησαν τα αριστερά... κόπρανα που το κατοικούν), αλωνίζουν ψευδόμενοι ασύστολα και -ουσιαστικά- λοιδωρούν την κοινωνία. Ως κοινωνία -εννοείται- νοείται μόνο εκείνο το δύστυχο τμήμα που εξακολουθεί να αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει και δεν σιτίζεται με το κουτόχορτο που πλασσάρει αβέρτα ο προπαγανδιστικός γκαιμπελιστικός μηχανισμός -δουλεύοντας στο φουλ- της συριζαρέικης διαστρέβλωσης. (Σημ. Οι προσεκτικότεροι εξ υμών θα παρατήρησαν κάτι που πέρασε ακροθιγώς από τα ΜΜΕ, σχετικά με... άρωμα σκανδάλου που αφορά την ζεϊμπεκλού ηγερία αυτού του μηχανισμού και έχει σχέση με το νοσοκομείο της Άρτας. Κάτι ασαφείς ψευτοδικαιολογίες και... πάπαλα. Σχετικά, παραπέμπω τους... "περίεργους" σε μιά παλιά μου ανάρτηση, πλήρως διασταυρωμένη. Ο ζητών ευρήσει και ο ευρών αμειφθήσεται!).
   Κατά τα λοιπά, οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται, οι επιτυχίες της... σκληρής διαπραγμάτευσης είναι αδιαμφισβήτητοι -οι προσεκτικοί θα παρατηρούν πως τα κυβερνητικά κνώδαλα χρησιμοποιούν συστηματικά τη λέξη... "πετύχαμε"- και τώρα όλα είναι έτοιμα γιά την... "εκτόξευση" της οικονομίας! Όπως είπε και ο παντελώς αμόρφωτος και εντελώς αστοιχείωτος πρωθυπουργός μας: "σηκώνουμε τα μανίκια κι αρχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά.... μπλα, μπλα, μπλά...". Προφανώς γιατί μέχρι τώρα είχαν κατεβασμένα τα παντελόνια και, απλά, το ευχαριστιόντουσαν! Προσωπικά δεν θα με εξέπληττε αν το επιβεβαίωνε και ο... αυτιστικός εστέτ κ. Τσαλακώτος, ο οποίος δείχνει με τις... "κινήσεις" του πως κάτι τέτοιο πολύ το... "γουστάρει". Χωρίς να νοιάζεται διόλου, αν κι εμείς... "γουστάρουμε" αναλόγως.
   Και κάτι που περνά εντελώς στο "ντούκου". Αμέσως μετά την άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώτος βλάξ υπουργός ασφαλείας, (Κοινούσης, Παρούσης, Πανούσης, ποιός νοιάζεται πλέον γιά δαύτον), έβγαλε τα... κάγκελα από τις παρελάσεις και καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι γιά το... μεγάλο κατόρθωμα της... "γιά πρώτη φορά αριστερά". Τελικά, αυτόν τον έφαγε το σκοτάδι του σκοτεινού αριστερού βαθέος παρακράτους και "χεσ...ος" από φόβο γιά τη ζωούλα του, έβγαλε στη φόρα τα πάντα, ούτως ώστε να αφοπλίσει και αδρανοποιήσει τους εμφύλιους διώκτες του, αποσυρόμενος από την πολιτική. Ολοκατούρητος μεν, ολοζώντανος δε!
   Τώρα γιατί το γράφω αυτό; Προσπαθώντας -ο αφελής- να κατέβω την Ηρώδου Αττικού, συνάντησα σθεναρά αντίσταση από ομάδες αστυνομικών και κλούβες των ΜΑΤ. οι οποίοι είχαν αποκλείσει ολόκληρα τετράγωνα της περιοχής, προκειμένου να εργάζεται απερίσπαστα ο λαοφιλής ηγέτης και ο σύμβουλός του... εξοχώτατος "γκαρσόν" κ. Καρανίκας. Και επ' αυτού δεν ακούγεται... κιχ!  Όλα ωραία, όλα φυσικά, όλα... δημοκρατικά.
   Η σκηνή μου θύμισε Τίρανα του '84, (νομίζω), όταν πήγα με την Εθνική Ελλάδος  -συνοδός από σπόντα- και παρακολούθησα το σχετικό ποδοσφαιρικό ματς, (αποτέλεσμα 1-1). Τότε στην αραιοκατοικημένη αλβανική πρωτεύουσα του Αλία, στα διάφορα κυβερνητικά κτίρια επιτρεπόταν η διέλευση πεζών μόνο από... το απέναντι πεζοδρόμιο! Και εάν τύχαινε και το απέναντι να είναι κυβερνητικό, έπρεπε ν' αλλάξεις τετράγωνο. 
   Άλλο ωραίο χαρακτηριστικό, που μου θύμισε η ιστορία της υποκλοπής των συνομιλιών των τροϊκανών, είναι και το εξής: Η ελληνική κουστωδία, μεταξύ άλλων... αξιοθέατων, επισκέφτηκε και την ελληνική πρεσβεία. Εκεί, το πρώτο πράγμα που, με νοήματα, έκανε ο πρέσβυς, ήταν να μας βγάλει όλους -σούμπιτους- στο κήπο. Και εκεί, συνιστώντας να μιλάμε χαμηλόφωνα, μας εξήγησε πως το κτήριο ήταν γεμάτο... κοριούς που κατέγραφαν μέχρι και τους ήχους από τα... αέρια που άφηνε το προσωπικό. Ακόμη και τα λιγότερο...  θορυβώδη!
   Κακόμοιροι αφελείς, ρομαντικοί και χαζοχαρούμενοι χαχόλοι, δεν ξέρετε σε τί λούκι μπήκε η χώρα και αν ποτέ καταστεί δυνατόν να βγει. Οι κατασκότεινες φάτσες του Φίλη, του Κυρίτση και των... "άλλων παιδιών" της απάνθρωπης ερεβώδους αριστεράς, αν δεν σας λένε τίποτε, θα σας πιάσουν κάποτε σαν μωρές παρθένες στον μακάριο ύπνο σας. "Δειλούς, μοιραίους και άβουλους", κατά τον ποιητή. Συν... "αφελείς" κατά προσθήκη του γράφοντα.


1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα !
    Κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο αλλά μην νομίζεις
    απλά θα πούμε ....πατώσαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή