Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με μιά τέτοια Αριστερά τί χρειάζεται η Δεξιά;



«Ντουλειά να ένεται», όπως έλεγε ο αείμνηστος Αγκόπ!

Ο αλήστου μνήμη Λαυρέντι Μπέρια, ο.. "Ν. Φίλης" του Στάλιν/ Έτσι ήταν κι ο δικός μας, πριν χοντρύνει καλομαθαίνοντας στον καπιταλισμό, τον καταναλωτισμό και τις μακαρονάδες!
   Τελικά, αυτή η αλλοπρόσαλλη κυβέρνησή μας θα μας τρελάνει όλους. Αν, προς στιγμήν, ξεχάσουμε κομματικές ταμπέλλες, πολιτικές ετικέτες, πομπώδεις αριστερούς βερμπαλισμούς, ψευτολεονταρισμούς γιά εσωτερική κατανάλωση και ατέλειωτη προεκλογική ψευδολογία, θα νόμιζε κανείς -βλέποντας τον ορυμαγδό οικονομικών, και όχι μόνον, «μέτρων»- πως την Ελλάδα την κυβερνά η πιό υπερσυντηρητική νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γίνεται. Αυτή εφαρμόζει άκρως σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητος, προκειμένου να συμμαζέψει ελλείμματα από αμέτρητες σπατάλες προηγουμένων αριστερών κυβερνήσεων, ή δεξιών που υπερακόντιζαν σε ενδοτικότητα από τις πρώτες, προκειμένου να μην... υστερήσουν σε φιλολαϊκό χαρακτήρα από τις... αρχοντοαριστερές πασοκικές. Έτσι κατασπαταλήθηκαν οι τζάμπα κοινοτικές ενισχύσεις και οι μεταγενέστερες αναγκαστικές δανειοδοτήσεις, προκειμένου να μην διαταραχθεί η καταναλωτική μανία των νεόπλουτων Νεοελλήνων και η σταθερή πορεία της χώρας προς την χρεωκοπία. Με λαϊκίστικη ηγεσία κλεφταρέων «λεόντων» στο πόντιουμ, εκτελεστικά όργανα διανομής της σπατάλης έναν ενορχηστρωμένο διεφθαρμένο εσμό «τρωκτικών» συνδικαλισταρέων και αποδέκτης -όσοι περίσσεψαν- η αμέριμνη λαϊκή γαλαρία, που από την μία χειροκροτούσε, (ψηφίζοντας), και από την άλλη ολοένα... «ζητούσε, έπαιρνε και ξόδευε». Ο συνδυασμός που... σκοτώνει. Κυρίως την εθνική μας Οικονομία!

   Οι σημερινοί κυβερνήτες, με απόλυτο έλεγχο συνδικάτων, αναρχικών, μπαχαλάκηδων και των πάσης φύσεως περιθωριακών και εκτοπλασματικών στοιχείων, αλωνίζει ανενόχλητη σε όλο το μήκος και πλάτος του πολιτικού στίβου. Εκμεταλλεύεται την λαϊκή αφασία των νουνεχών νομοταγών πολιτών, τον χαχολισμό του σκληρού της πυρήνα, ο οποίος είναι διαποτισμένος από το «σύνδρομο της Σουηδίας», και την -μετά θαυμασμού- ανοχή των εταίρων μας, οι οποίοι βλέπουν κατάπληκτοι πως η... «δουλειά» γίνεται πολύ καλύτερα με τους αναξιόπιστους... «λελέδες» της Αριστεράς, παρά με τους... «νεοφιλελέδες» της Δεξιάς. 'Εστω και με την ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της στη Βουλή!

   Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, είναι φοβερά άδικη η... εκ δεξιών κριτική στην κυβέρνηση, αφού μιά χαρά τα πάει στην κατεύθυνση της αιτουμένης, από τους εταίρους-δανειστές θεραπευτικής υακτικής της άγριας λιτότητος, και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο και θαυμαστή προθυμία στην αύξηση φόρων και περικοπή αποδοχών. Θα ήταν εντελώς αδύνατον να υπάρξει πιό πειθήνιο εκτελεστικό όργανο των κελευσμάτων της τρόικα, με τέτοιο... «αναίμακτο» τρόπο και σε συνδυασμό με, σχεδόν, μηδενική αντίδραση των πολιτών, από αυτήν  κυβέρνηση.

   Κορόιδα... «νεοφιλελέδες», αυτή είναι, βρε, κυβέρνηση, όχι οι δικές σας! Με τα σαχλομέιλ Χαρδούβελη, που έκανε «ψιλοκοκό» με πενταροδεκάρες, ο... «φτωχομπινές»! Εμείς, βρε ζώα, είμαστε... κιμπάρηδες, δεν παίζουμε. Έχουμε έναν κομμουνιστή Κατακούτελο από την Φιλοθέη στα ερηασιακά, έναν Ρομά -παιδί του λαού- από την Εκάλη στα ενεργειακά, έναν αυτιστικό λεφτά-αριστοκράτη, γέννημα-θρέμμα Λονδίνου στα οικονομικά και έναν ζάπλουτο κρεμανταλά-ξεχασιάρη στις επενδλυσεις. Τί άλλο θέλουμε; Διαθέτουμε και κάμποσους υπερευαίσθητους θιασώτες του... Άρη Βελουχιώτη, του κατά κόσμο Μπάμπη  Κλάρα, που όπως εκείνος υπέγραψε -κλαίγοντας-  δήλωση μετανοίας γιά να γλυτώσει τη Μακρόνησο, έτσι κι οι νεοδικοί μας  υπογράφουν -μετανοιωμένοι προκαταβολικά και κλαίγοντας- συμβάσεις παραχώρησης αεροδρομίων, λιμανιών, πάρκων και -άμα χρειαστεί- και της... Παναγίας τα μάτια! (Συχώρα με Παρθένα μου).

   Αυτή είναι, μωρέ, κυβέρνηση! Δεν βλέπετε τον λιπόσαρκο βλοσυρό νεοΜπέρια, αυτόν που θέλει τρεις γκαζοντενεκέδες μακαρόνια στην καθισιά του γιά να γλαρώσει σαν βόας, που -όπως πάει- σε λίγο θα μας γλυτώσει από ενοχλητικές πορείες και διαδηλώσεις, αφήνοντάς μας πλέον να κυκλοφορούμε ελεύθερα, απερίσπαστα και με άνεση στην Αθήνα. (Πλην, εννοείται, από το αθηναϊκό Μέγαρο Μινίμου, το οποίο θα λέγεται πλέον και "Ελληνικό Κρεμλίνο", όπως το κατάντησε ή άγρια φύλαξή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου