Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Άντε πάλι! Η ατσίς του θριάμβου μας έσωσε ξανά!

Επικαιρότης

   Η χώρα πανηγυρίζει, η κυβέρνηση πανηγυρίζει, εσείς πανηγυρίζετε, εγώ πανηγυρίζω! Όλοι γιά τα πανηγύρια!
   Η περυσινή «διάσωση», διά του περίφημου Μνημονίου, απεδείχθη τόσον επιτυχής συνταγή σωτηρίας ώστε απεφασίσθη η επανάληψή της!
   Το υπουργείο των Οικονομικών, μάλιστα, λόγω των θαυματουργών αποτελεσμάτων της σκέφτεται να την καθιερώσει σε ετήσια βάση! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα υπογράφουμε κι από μια νέα δανειστική σύμβαση και θα … ξανασωζόμαστε! Κι αυτό θα τραβάει στο διηνεκές!
   Βαράτε βιολιτζήδες κι…. ας κλαίει που τα ’χει!

   Η ατσίς του θριάμβου, που τις προάλλες μας «διάβασε» ότι όπως μας έσωσε πέρυσι, έτσι θα μας σώσει και φέτος! Το «διάβασε» και το ’κανε, το θηρίο! Ζήτω του!
   Και με το γνωστό (αλά Σταν Λώρελ) αμήχανο χαμόγελο γυρίζει από τις Βρυξέλλες θριαμβευτής, αφού «κλείδωσε» (άλλη σαχλή πασοκική λέξη), με σκληρά κι επώδυνα ανταλλάγματα, την πέμπτη δόση της «ελεημοσύνης» στη χώρα και το «έξτρα» bonus της ξεφτίλας (Μεσοπρόθεσμο) που θα μας δέσει χεροπόδαρα, οριστικά και «απειροπρόθεσμα», στις κερδοσκοπικές διαθέσεις των αρπακτικών «φίλων» και «εταίρων» μας! (Στους οποίους θα γίνουμε η «εταίρα» τους!)

   Τα πράσινα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, αναγγέλλουν τα ευφρόσυνα νέα, οι φανατικοί χαχόλοι το γιορτάζουν χαρούμενοι και οργανώνουν ομιλίες, όπως π.χ. στα ΚΑΠΗ με επιφανείς ομιλητές, όπου το παμπόνηρο τσακάλι και «καλιγωτής» των ψύλλων θα εξηγεί στους πανευτυχείς ηλικιωμένους ότι «πρώτα ο πολίτης» και άλλα τρελά, όπως π.χ. το περαιτέρω πετσόκομμα των συντάξεών τους, χωρίς το παμπόνηρο «ζουλάπι» να καταλαβαίνει πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
   Κι επειδή αντί γιά ροδοπέταλα τον έραναν με γιαούρτια, απορούσε, θύμωσε και παρά τους λεονταρισμούς, την κοπάνησε από την πίσω πόρτα, βάζοντάς τα, όπως πάντα, με …. τον ΣΥΡΙΖΑ!

   Η στήλη, ρηξικέλευθη ως συνήθως, προτείνει την ονομασία αυτής της σπουδαίας ετήσιας εορτής του συνεχούς δανεισμού, σε Greece Pride και τον ταυτόχρονο εορτασμό της με το άλλο σπουδαίο γεγονός της εποχής, το Athens Pride!
   Οι συνδυασμένες εκδηλώσεις, πλην του σημαντικού περιορισμού του κόστους, γεγονός απολύτως αναγκαίο στους δύσκολους σημερινούς καιρούς, θα έχει και πρόσθετη εννοιολογική σημασία αφού οι Έλληνες, από το πολύ οικονομικό «πήδημα» που υφίστανται και θα υποστούν, (σοφόν το ΠΙΣΩ έχει η αχλάδα την ουρά!), δικαιούνται αυτοδικαίως, ομόθυμη, μαζική και παράλληλη συμμετοχή και συμπόρευση με το συμπαθές «αδελφάτο»!
   Χαρούμενοι οι μεν, gay οι άλλοι! Από χαρά άλλο τίποτα! Μας τρέχει από τα… στρινγκάκια μας!

   Νομίζω οι κ. κ. Δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης (με το γλυκούλικο σκουλαρικάκι), μιά και δεν έκαναν τίποτε σπουδαίο στη θητεία τους μέχρι σήμερα, θα έχουν λαμπρή ευκαιρία να παρουσιάσουν και κάτι καλό στους συμπολίτες τους!

   ΥΓ. Η στήλη μελετά το θέμα μετά πλείστης σοβαρότητος, όπως άλλωστε του αρμόζει, και θα υποβάλλει τις εποικοδομητικές της προτάσεις, προσεχώς!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου