Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Οι 16 …… «αγανακτισμένοι υπομνηματούχοι»!

Επικαιρότης

   Και ξαφνικά, ενώ ποτέ δεν έχει έρθει στη Βουλή γιά συζήτηση το πρώτο Μνημόνιο και δεν έχει ψηφιστεί ποτέ, παρ’ όλο που γίνεται τόσος ντόρος γιά το αν η έγκρισή του, κατά το Σύνταγμα, απαιτεί 150 ή 180 ψήφους, μας προκύπτει κι η «ανησυχία των … 16»! Και η έγγραφη υποβολή ερωτημάτων, λέει, στην κυβέρνηση!
   Ρωτούν, λέει, γιά να μάθουν…..!
   Άρτι κατελθόντες εκ του…. διαστήματος και πληροφορηθέντες ότι κάτι δεν πάει καλά στη χώρα, ζητούν με έκδηλο ενδιαφέρον και αγωνία να μάθουν …. τι πήγε στραβά και φτάσαμε ως εδώ!

   Ο γνωστός υποκριτικός πασοκισμός σε όλο το μεγαλείο του! Αυτός ο διαβολικός κοινωνικός μηχανισμός που προκειμένου να στερηθεί τον λουφέ της εξουσίας, τώρα που γιγαντώνεται η λαϊκή κατακραυγή και το καθολικό, αυθόρμητο ανάθεμα, «μηχανεύτηκε» πάλι ένα καινούργιο τρυκ γιά την αναβάπτιση και επιβίωσή του.
   Η πολιτική Λερναία Ύδρα που καταδυναστεύει γιά 30 χρόνια την Ελλάδα έβγαλε ένα καινούργιο κεφάλι! Έναν ακόμη άσσο από το μανίκι του σαχλού μπλοφατζή!
   Γιά να πει ο αγνός, αφελής πασόκος (γιά τον πονηρό «τρώγοντα», -το «σπλάχνο» μας ντε-, δεν τίθεται θέμα, αυτός «ξέρει» καλά)
   - Να, είδες, υπάρχει και υγιές ΠΑΣΟΚ! Που ανησυχεί, διαμαρτύρεται και ρωτάει! Το ΠΑΣΟΚ, τελικά, προβληματίζεται και αντιδρά! Το ΠΑΣΟΚ νοιάζεται για τον λαό! Γιά τον «απλό πολίτη», που λέει, (διαβάζοντας), κι η «ατσίς»!

   Άρα, ζήτω το υγιές προβληματισμένο ΠΑΣΟΚ! Ζήτω το ΠΑΣΟΚ!

   Όσο για τους … ρηξικέλευθους 16 «υπομνηματούχους», θα εκπλαγώ αν, έστω και ένας, καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο! Μέχρι το «Ληξιπρόθεσμο», έχουμε καιρό!

   - Η καρέκλα, σύντροφοι, προσοχή στην καρέκλα! (και την κουτάλα, αφού αυτά πάνε μαζί)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου