Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

"Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή"

 


Κοιτάξτε καλά την εικόνα και θαυμάστε την φυσική ευγένεια, την ανώτερη ψυχική ποιότητα και την σοβαρότητα χαρακτήρος και συμπεριφοράς που αποπνέει ο εικονιζόμενος.
Όχι, δεν πρόκειται γιά χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της γνωστής «ευάλωτης κοινωνικής ομάδος», αν και θα μπορούσε. Πρόκειται γιά εκλεγμένο εκπρόσωπο της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω, απλά, ως μία ... μπρουτάλ φυσιογνωμία που ξεγελά με το παρουσιαστικό του, καθ΄όσον, κατά βάθος, πρόκειται γιά πρώτης τάξεως... κύριον, εξέχοντα αιώνιον φοιτητή και λαμπρόν νεόκοπον πολιτικόν συριζαρέικης προελεύσεως, όστις εκπροσωπεί επάξια την χώρα και τον λαόν της, ως ευρωπαϊστής ταγός, υπηρετών... όραμα Κασσελάκη!
Όμως σ΄αυτή την περίπτωση θα αδικούσα όλους εκείνους τους φυσιογνωμιστές που θεωρούν το πρόσωπο... σπαθί. Ή επί το λαϊκότερον και αφού ακούσετε διάλογόν του με. έναν... κατ΄αυτόν, "μπατσάκο": «Κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα»!!!
Όσον γιά την γνωστό "βεληγκέκα" του χώρου και την επίσης γνωστή ξυνή, ανοργασμική κυρία που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν... ουδέν σχόλιον. Αρκεί το... ¨"όμοιος ομοίω αεί πελάζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου