Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

«Στον καταραμένο τόπο μήνα Μάη βρέχει»... και μήνα Αύγουστο καίει, θα προσέθετα.

 


Μετά τον "άνεμο" των πυρκαγιών που φροντίσαμε να σπείρουμε -και πιστεύω πως η "σπορά" τους οσονούπω τελειώνει- έρχεται η "θύελλα" του αιτήματος των αποζημιώσεων που θα θερίσουμε! Και θα δείτε το... «έργο», ως όργιο απαιτήσεων και αποθέωση αντιπολιτευτικής καπηλείας και εκμεταλλεύσεως, κατά τα πρότυπα του... «γιγαντιαίου σκανδάλου» της Novartis (!), των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του... «Τιτάνα της πολιτικής» Ανδρουλάκη (!!) και του στυγερού «συγκεκαλυμμένου» εγκλήματος των Τεμπών(!!!).
Τώρα που γεμίσαμε σοδομίτες -στο σώμα, το μυαλό και τις πράξεις- στην πολιτική και κοινωνική ζωή, όλα είναι πιθανά, λογικά και συμβατά με την ψυχοσύνθεσή τους. Συγχορδισμένα και συντονισμένα απόλυτα και με τον κουτοπόνηρο λαϊκιστή-εκδότη των επιστολών Ιησού.
(Σημ. Ως πολύ παλιά καραβάνα, θυμάμαι τις φωτιές του ΄81 που έκαψαν μέχρι και τον Κοκκιναρά. Τότε η κατακίτρινη «Αυριανή» -το «Documento» της εποχής- βγήκε με πηχυαίους τίτλους: «Ράλλη φύγε πριν μας κάψεις»!!!, λες και ο τότε πρωθυπουργός Ράλλης έβαζε τις φωτιές!).
Κατά την -πλειστάκις διατυπωθείσα πεποίθησή μου- οι πυρκαγιές, στην πλειονότητά τους, είναι βαλτές και πολιτικές. Άτιμες, άνανδρες, ανθελληνικές, αλλά απολύτως σύμφωνες με την τυφλή καταστροφική μανία κάποιων μηδαμινών, προκειμένου να χτυπήσουν καίρια και πρόστυχα, ό, τι δεν μπορούν να πλήξουν με πολιτικά επιχειρήματα και έντιμες αντιπολιτευτικές προτάσεις κι ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου