Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Βάλτε τώρα που γυρίζει...


Πιάστηκε ογδοντάχρονος, όπως λέει η Αστυνομία, να βολτάρει στην καμένη περιοχή της Ανατ. Αττικής, πριν την καταστροφή, και να πετάει αναμμένα στουπιά με βενζίνη!
Πέραν της ανιχνεύσεως των οιωνδήποτε χαρακτηριστικών της προσωπικότητός αυτού του τύπου, καλόν θα ήταν να ψαχτούν και τα πολιτικά του φρονήματα. Η συγκέντρωση, εσχάτως, πολλών υπερηλίκων -άρα ατόμων μη επιδεχομένων φυλάκισης, κατά Νόμο- σε τέτοιες δραστηριότητες εγείρει υποψίες.
Η λύσσαλέα αντιπολιτευτική μανία κάποιας πολιτικής παρατάξεως, που διαδίδει μύρια όσα καταστροφολογικά ψεύδη, περί διαλύσεως του Κράτους, λαθών και παραλείψεων της Κυβέρνησης, κ.λπ., σπεύδει με άθλια μέσα και άθλιους εκτελεστέςς, (υπερήλικες, «ευάλωτες» ομάδες, λαθρομετανάστες και λοιπά περιθωριακά αποβράσματα), να το αποδείξει και στην πράξη με δολιοφθορές!
Τελευταίο ανθελληνικό και αντικοινωνικό κρούσμα η συκοφάντηση από συριζάριο... ευρωβουλευτή του συνόλου των ανθρώπων και μηχανισμών καταστολής.
Η λέξη «καταστολή» γεννά αυτομάτως αποστροφή, μίσος και άρνηση σ΄ αυτές τις ομάδες, που εργαλειοποιούν τα πάντα προκειμένου να πλήξουν το απεγνωσμένο έργο των φιλότιμων πυροσβεστών και αστυνομικών, που μάχονται με αυταπάρνηση γιά να σώσουν ζωές και περιουσίες, προσπαθώντας να καταπολεμήσουν την υπέρτατη δύναμη, που λέγεται φωτιά. Και τους μέμφονται -τάχα γιά ανεπάρκεια και ανικανότητα- παραγνωρίζοντας πως δεν μπορεί -ποδοσφαιρικό ισοδύναμο- ο ΑΟ Κουδουναρίου να παίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης και να τον θεωρείς ανίκανο επειδή δεν την κερδίζει!

Η διεθνής συγκυρία νομίζω δίνει το μέτρον ισχύος των δυνάμεων της Φύσης, όταν αυτές εξαπολυθούν από λάθος, αστοχία, τύχη ή σκοπιμότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου