Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

«Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»!

...και το χάος των "μυστικών" πολέμων.


Τελικά, αυτός ο μικρός αρχηγάκος που -μυστήριο πώς- βρέθηκε στην καρέκλα στην οποία, κάποτε, κάθισε ο διαβόητος… «Αντρέας» και, ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να φοβηθεί έναν… Μητσοτάκη, όπως κοκορεύτηκε ο ίδιος -φαίνεται το ΄χει η καρέκλα- με την ιστορία των παρακολουθήσεων βρήκε ουρανόπεμπτο… μάνα γιά πολιτική του επιβίωση.
Έτσι, θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, όχι με ψήφους που θα πάρει από κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα "κάνει", αλλά βάσει αυτών που… του "έκαναν"! Η παθητικότητα στην εξουσία.
Από διαίσθηση διατυπώνω μία άποψη, που δεν άκουσα να λέγεται ακόμη. Ως γνωστόν, οι μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν με γνώμονα το κρατικό συμφέρον και είναι υπεράνω προσώπων και αξιωμάτων. Δυνητικά μπορούν να παρακολουθούν βουλευτές, υπουργούς, ακόμη και πρωθυπουργούς ή και προέδρους. Κατευθύνονται από ένα μικρό κύκλο μεμυημένων ατόμων και λογοδοτούν, επίσης, σε λίγους. Τα, δε, αποτελέσματα των παρακολουθήσεων αποτελούν επτασφράγιστα μυστικά!
Στην προκειμένη περίπτωση, αν πράγματι υπήρχε κυβερνητικός δάκτυλος πίσω από τις αποκαλυφθείσες παρακολουθήσεις, ο πιθανός -και λογικός- στόχος θα πρέπει να ήταν ο Τσίπρας. Το μεγάλο ψάρι και όχι η… «μαρίδα» Ανδρουλάκης!! Όμως ο "τύπος" -προτού ακόμη γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ- "υπήρχε"… ανέκαθεν(!) αδελφός του Έλληνα προξένου στην Μαριούπολη της Ουκρανίας! Αναλογιζόμενος την εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Ουκρανίας που έχει, ουσιαστικά, αρχίσει με την προσάρτηση της Κριμαίας, από το 2014, το φυσιολογικό ενδιαφέρον της Ελλάδος γιά τους πολυπληθείς ομογενείς της Μαριούπολης, συν όλα όσα είναι αδύνατον να γνωρίζει ένας απλός άνθρωπος και η… «σκυταλοδρομία» αναζήτησης πληροφοριών οδηγεί, κάλλιστα, στην τηλεφωνική παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ως αποδέκτου πολλών χρήσιμων σχετικών τέτοιων. Όχι μόνο γιά τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αλλά και... γιά άλλες!
Άλλο που δεν ήθελε ο… «ολίγος» αρχηγός, με την ιστορία αυτή να συντηρείται φουσκώνοντας λιγάκι τα πανιά του!

1 σχόλιο:

  1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο αγαπητέ φίλε ! Βούτυρο στο ψωμί του οπως είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ. Εχεις απόλυτο δίκιο στο όλο σκεπτικό σου και θάθελα να σου πω ότι εχεις έναν πολύ ωραίο και απλό τρόπο ερμηνείας . Ανδριάνα Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή