Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

"Κορίτσια, ο... Καψώχας"!!!

Όταν η αλητεία συναντά τον κορωνοϊό...



   Κατ’ αρχήν, παραθέτω αυτούσια την ιταμή και αλήτικη ανάρτηση ενός ουτιδανού δημοσιογραφίσκου, χαρακτηριστική συριζαρέικης φασιστονοοτροπίας. Ενός  χαραμοφάη κεκράχτου,  που βοσκούσε στην ΕΡΤ τα χρόνια που ο Καρανίκας παρασιτιζόταν στα υπόγεια του Μαξίμου.

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιεί την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους, (διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ. ευρώ για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς) και προβάρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη, προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορωνοϊό θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γαμήσω"»


   Η ανάγνωση αυτού του ηλίθιου λιβελλογραφήματος επιδέχεται δύο αναγνώσεων. Της σοβαρής και της πλακαδόρικης, αντίστοιχης με το ύφος και το επίπεδο του συντάκτου της.
   Γιά την πρώτη, δεν χρειάζονται σχόλια. Η σοβαρότης της κυβερνήσεως απαντά αφ’ εαυτής. Έτσι θα εστιάσω στη δεύτερη, δράττοντας μία θαυμάσια ευκαιρία να... «ξετρίψω» λιγάκι τα μητρικά «βουθουλέικα» της παιδικής μου ηλικίας, τα οποία η μετέπειτα αγωγή και μόρφωση «στρίμωξε» καταπλακωμένα στα βάθη της μνήμης.    
   Ο αμετροεπής χλεμπονιάρης αλητάμπουρας, όπως δείχνει η μίζερη, δυσκοίλια φάτσα του, απειλεί να μας... «γαμ...», όταν έλθει ... εν τη βασιλεία του! Σιγά και... τρομάξαμε! Σιγά που θα φορέσουμε... τσίγκινα βρακάκια!
   Εδώ αντέξαμε έναν Γκλέτσο, ο οποίος  -κατά τα φαινόμενα- το ’στριψε...  «ψένοντας το ψάρι αμφίπλευρα», γλυτώσαμε από έναν Τατσιόπουλο -τουλάχιστον οι μισοί, κατά δήλωσή του-  και θα μας τρομάξει τώρα ένας Καψώχας; Αστεία πράγματα.
    Απλά, η υστερική συμπεριφορά της συριζαρέικης αριστεράς, που δεν μπορεί να συνηθίσει την ιδέα του... «απολεσθέντος παραδείσου» της εξουσίας και την στέρηση της γλύκας της... «κουτάλας», βγάζει σαν εμπροσθοφυλακή διάφορους Culoγλους,  Καψώχες και "άκριτες" ανοργασμικές  ψευτοκουλτουριαρέισες «κυρίες», να προσπαθούν με υλακές και αφιόνια κατάλληλα γιά το επίπεδο των οπαδών του. Μόνο και μόνο γιά να τους συνεγείρουν και κρατήσουν στο κομματικό μαντρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου