Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

«Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα...»


Αντισταθείτε στον συριζαρέικο λαϊκισμό.
   Αν ζούσε σήμερα ο Βάρναλης, πιθανότατα  θα προσέθετε:  «παράλογοι, υστερικοί και σκατόψυχοι»!
   Κρατώντας -κατά το δυνατόν- την οργή μου και επιστρατεύοντας  έσχατα ψήγματα ψυχραιμίας και καλής ανατροφής, επιλέγω τα επιεικέστερα χαρακτηριστικά  παραδείγματα των πιό πάνω επιθέτων.
-«Παράλογοι»:  Ο Τσίπρας -το «κεφάλι του ψαριού»- το οποίον, ως γνωστόν, βρωμάει πρώτο και... «ενορχηστρώνει» τη μπόχα στο υπόλοιπο  σώμα, με το γνωστό  επιθετικό ύφος και τον στόμφο, που συνεγείρει τους ανεγκέφαλους οπαδούς του, είπε: «Και ας μην διανοηθεί ο Μητσοτάκης να  χρησιμοποιήσει τον κορωνοϊό γιά πρόσχημα για τη μείωση...»!, και  αναφέρθηκε σε κάποιον οικονομικό δείκτη  που θα υποστεί φυσιολογική κατάρρευση -δεν αναφέρω ποιόν  γιατί δεν τον θυμάμαι ακριβώς και δεν θέλω να του μοιάσω σε ανακριβολογία.    Εδώ ο παραλογισμός  και ο λαϊκισμός  έγκειται  στο γνωστό, ακόμη και σ’ αυτόν,  αναντίρρητο γεγονός  πως  αυτός  ο καταραμένος ιός, μπορεί να εξολοθρεύει -και ας αφήσουμε τις υπερβολές-  ελάχιστο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά συνέτριψε, ήδη,  την Παγκόσμια Οικονομία. Μετά λόγου γνώσεως σας διαβεβαιώ πως στο συγκεκριμένο  θέμα  οι συνέπειες  θα είναι ανυπολόγιστες και αδύνατον να εκτιμηθούν τώρα, ακόμη και από τον πλέον ειδικόν οικονομολόγο. Η παγκοσμιοποίηση της  γήινης Οικονομίας,  κάνει τους ειδικούς να τρέμουν, αλλά -κατά Τσίπρα-  γιά ότι συμβεί στην Ελλάδα, με κατεδαφισμένη την ναυαρχίδα της οικονομίας της, τον τουρισμό, θα φταίει ο Μητσοτάκης, (εννοείται και η... Μαρέβα)!
  -«Υστερικοί»:  Με μιά βόλτα στο διαδίκτυο... «απολαμβάνεις» εμέσματα  πλήθους  μικρόνοων που  βλέποντας  την,  γιά πρώτη φορά μετά πολλά χρόνια, αποδεικνυόμενη υπεύθυνη, συνετή, δραστήρια και αποτελεσματική  διακυβέρνηση  της χώρας -κάτι που αποδεικνύει θεϊκή  εύνοια- οι οποίοι «καταντούν» ακόμη και σε... κατάρες, ύβρεις, αναθεματισμούς  και  αυτοχειριακές  ενέργειες, στην κατεύθυνση του σαμψωνικού συνδρόμου  και του... «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»!
  - «Σκατόψυχοι»:  Κάτι «βαρεμένοι» τύποι, που βλέπουν βίλες πλούούούσιων στον Έβρο,  κάτι  ψευτοδιανοούμενες που νοιάζονται γιά το κλείσιμο των σχολείων, επειδή τα πουλάκια των σχολικών αυλών  θα στερηθούν τα ψίχουλα που θα τους πετούσαν τα μαθητούδια, κινδυνεύοντας ν’ αρπάξουν -ως αντιπαροχή-  τον φονικό ιό που θα τον κουβαλούσαν -πεσκέσι- σε γονείς και παππούδες! Κάτι  «τσογλάνια»- μητραλοίες,  που ρεζιλεύουν τη χώρα διαδηλώνοντας σε ξένες πρωτεύουσες και αναγορεύοντας  τους  Έλληνες  υπερασπιστές του πατρώου εδάφους σε... «φονιάδες των λαών», υπό τις προτροπές και τις ευλογίες της συριζαρέικης  ηγεσίας.   Κάτι αριστεροί «Νενέκοι» που φθάνουν στο έσχατο σημείο  εθνοπροδοσίας,  υποστηρίζοντας τις θέσεις   του σφετεριστή αλαζόνα γείτονα και   κάτι  κραυγαλέα «εαυτούληδες», που όντας ζάπλουτοι  και -τάχα- μάχονται υπέρ των... αδυνάτων, αντί να το κάνουν έμπρακτα διαθέτοντας σ’ αυτούς  μερικά από τα εκατομμυριάκια τους, εφορμούν στα σούπερ μάρκετ με συνοδεία βαστάζων και  τους κατεβάζουν τα ράφια! Και έχουν το θράσος να τολμούν δικαιολογίες που επιβεβαιώνουν  την περιφρόνηση προς αυτούς, ενώ -υποτίθεται- «μάχονται» υπέρ  των "δικαίων" τους. Βρε... άει σιχτίρ, αρχιφαύλοι  εθνοκτόνοι διεθνιστές του κερατά, που κάνετε μεγαλύτερη ζημιά στον λαό και την χώρα, από τον χειρότερο  κορονοϊό!  
   Ευτυχώς που μετά από κάθε λαίλαπα αριστερού «κηφήνα», υπάρχει μιά συνετή δεξιά «εργάτρια» η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει  τα ασυμμάζευτα που αυτές αφήνουν φεύγοντας,  ασχημονώντας και ζητώντας τα ρέστα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου