Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Η διαφορά μας, η υπεροχή μας, η περηφάνια μας.



Ο Γέτι-Πολάκης κατερχόμενος από τα Ιμαλάια, γιά να... "λογαριαστεί"
                                                                     
   Η απροσμέτρητη κουτοπονηριά της συριζαρέικης αριστερίλας κυκλοφορεί την αφόρητη μπόχα της, αφήνοντας συνεχώς... «κούφιες», του τύπου «θα λογαριαστούμε μετά». Εγγράφουν έτσι υποθήκες μελλοντικής επαναδραστηριοποίησης προς τους αποσβολωμένους ανεγκέφαλους θιασώτες τους -προκειμένου να τους κρατούν... «ζεστούς»-  οι οποίοι όμως  βλέπουν μιά δραστήρια κι ευαίσθητη κοινωνικά κυβέρνηση να παλεύει με ειλικρίνεια, διαφάνεια, λογική  και ικανότητα, πράττοντας  το κατά δύναμη, κόντρα στην μεγαλύτερη συμφορά που «χτύπησε» τη χώρα και τον Πλανήτη ολόκληρο.
   Επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα και η Ιστορία μνήμη, όλοι οι νουνεχείς πολίτες θυμούνται τους  τσιπραίικους αφορισμούς: « Ή εμείς, ή αυτοί» και «ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν» και τώρα βλέπουν, καταλαβαίνουν και... κρίνουν.

   Και επειδή η αριστερή παρεούλα των ντόπιων... Ντάλτον, (Τσίπρας, Πολάκης, Καρανίκας,  μαμά-Ντούρου και σια), «γαργαλιούνται» και δεν μπορούν να κρατήσουν επί μακρόν το σοφό: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», έβαλαν μπροστά τον Άβερελ- «εν τούτω Νίκα Καρανίκα»-  να αρθρώσει την τελευταία τους κουτή  ένσταση, στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε.
   Έτσι, ο «πολύς»  πρώην άνεργος, πρώην γκαρσόνι και πρώην  «παρακοιμώμενος» και παρασιτιζόμενος «στρατηγικός σχεδιαστής» του πρώην πρωθυπουργού στο Μαξίμου, μόλις η κυβέρνηση ανακοίνωσε τραπεζικής φύσεως  μέτρο -καθόλου επηρεάζον την ουσία των συναλλαγών- το οποίον θα λιγοστεύει τις επαφές προσωπικού και πελατών Τραπέζης, έσπευσε  να το... διαπράξει: 
   -«Η ΝΔ εφαρμόζει... capital controls», ανέκραξε (!!! ), ξεχνώντας  πως επί εποχής τους στριμωχνόμασταν καθημερινά στην ουρά γιά να σηκώσουμε από τα ΑΤΜ ένα πενηντάρι -νομίζω- κατ’ άτομο!
   Είμαι απολύτως σίγουρος πως αυτή την κοτσάνα  -λόγω βλακείας-  την πίστευε, αλλά  όντας τυφλός εν μέσω μονόφθαλμων,  επελέγη από τους «μονόφθαλμους» στην κουτοπονηριά συντρόφους  να την πλασσάρει, ώστε αυτός να εισπράξει την κατακραυγή και την λοιδορία, επί τω ακούσματι. Όσο γιά την Δούρου-ντούρου... Κουμουντούρου και τον Γιέτι του Ψηλορείτη, απλώς,.... επιφυλάσσονται!
  Τελικά, ενώ όλοι εμείς της απ' εδώ πλευράς του τσιπραίικου "ή", αγωνιούμε γιά την ταχέως και πλησίστια επελαύνουσα οικονομική καταστροφή, η οποία λόγω της παγκοσμιοποίησης της γήινης Οικονομίας θα σαρώσει και εξαθλιώσει όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους του Πλανήτη, αυτοί -οι αιωνίως άφρονες- οργανώνουν, περίφροντεις, "επιλύσεις" λογαριασμών!  
  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου