Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το Ισλάμ εν συντομία

Προς γνώση και συμμόρφωση.


    Μιά ενδιαφέρουσα ολιγόλεπτη ανάλυση του Ισλάμ και -ταυτόχρονα- η εξήγηση του γιατί έγκαιρα και από διαίσθηση είχα ανιχνεύσει και διαπιστώσει την αναξιοπιστία του συνόλου των αραβικών φύλων, τα οποία οι ανεξερεύνητες βουλές του Υψίστου, προίκισαν με "μαύρο χρυσάφι", μόνο και μόνο γιά να τα κρατήσει στην επιφάνεια της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και όχι στα έγκατά της και το περιθώριο, όπου δικαιωματικά τους κατατάσσει η βαρβαρότητα και αναξιοπιστία τους.
    Πολλοί -οι γνώστες- με αντιλαμβάνονται, οι ανενημέρωτοι ας παρακολουθήσουν στο συνημμένο βίντεο την Brigitte Gabriel, η οποία ως Λιβανέζα στην καταγωγή, κάτι περισσότερο γνωρίζει. Αξίζει να την παρακολουθήσετε.
    Με την μουσουλμανική πλημμυρίδα να κατακλύζει απειλητικά την χώρα και την τσιπραίικη συριζαρίλα, γιά μικροκομματικά οφέλη, να την ενστερνίζεται και να εφαρμόζει την συριζαρέικη... Αλ Χουνταϊμπίγια, οι καλοπροαίρετοι -έως χαζοχαρούμενοι- εξ ημών καλόν θα ήταν να ξανασκεφτούν και επαναπροσδιορίσουν τις απόψεις τους. Προς εμπέδωση μάλιστα, ας βολτάρουν μιά φορά στην οδόν Αχαρνών και... τα ξαναλέμε!
    Επειδή οι καιροί αναπλάθουν αλλήλους, οι διάφοροι "βαρεμένοι", οι χτικιάρηδες κατρουλήδες, οι ζάπλουτοι αριστεροί εαυτούληδες του... πέρα βρέχει και οι ψευτοκουλτουριάρισες υστερικές "άκριτες" που λοιδορούν τον ευπρεπή και γλυκύτατο "Άνθρωπο" κ. Σωτ. Τσιόδρα, δίνουν αρκετή τροφή γι' αυτό. 
   Υπάρχει ακόμη καιρός γιά μετάνοια. Όμως όχι απεριόριστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου