Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ρασπούτιν και Ρασπουτάνοβες.




   Άντε πάλι το σήριαλ της Novartis. Xθες, οι κωμικοτραγικές φιγούρες του θεάτρου σκιών -ο βαρύμαγκας Κρητικός Βεληγκέκας κι ο ερωτοχτυπημένος Χατζηαβάτης- έβαλαν τα σπαθιά στα θηκάρια, σταμάτησαν τις κουραδομαγκιές και επέτρεψαν την έναρξη της διαδικασίας με την εξέταση του πρώτου -και κυριότερου- μάρτυρα, του Κωνστ. Φρουζή.
   Κατ’ αρχήν, καταθέτω φιλυποψία γιά την συμμόρφωση των συριζαρέων κατσαπλιάδων με την νομιμότητα και πολύ φοβάμαι πως κρύβεται κάποια διαβολική σκοπιμότητα στην ενέργεια, την οποία η δική μου... κουτοπονηριά, αδυνατεί να προσδιορίσει! Έτσι, την αποδέχομαι και προχωρώ.
   Ο κ. Φρουζής αποτελεί ακρογωνιαίο στοιχείο της όλης ιστορίας, αφού αποτελεί το alter pars του αποκαλούμενου «σκανδάλου Novartis», του -κατά τον αρχιραδιούργο Ρασπούτιν- μεγαλύτερου σκανδάλου του ελληνικού κράτους, από συστάσεως του! Μεγαλύτερο, θα προσέθετα,  κι από την κομπίνα που κατηγορήθηκε πως σκάρωσε ο Περικλής με τον Φειδία και «φάγανε» τον χρυσό στην κατασκευή του Παρθενώνος, αντικαθιστώντας κάποια χρυσά κομμάτια του αγάλματος του Διός με ελεφαντόδοντο!!!
   Παρ’ όλη τη σπουδαιότητα των όσων θα πει -θα «ξεράσει»- κατά κάποιους αριστερούς, που ανακάλυψαν και σχέση του με την -πανταχού παρούσα- Μαρέβα, χωρίς να «προκάνουν», ή να σκεφτούν καν, να εμπλέξουν και τον Μητσοτάκη στο κόλπο, μου προκαλεί μεγάλη απορία το γεγονός πως ενώ το συριζαρέικο χαλκείο «κλωθούσε» γιά χρόνια την ελεεινή του κουρελού κατά των πολιτικών του αντιπάλων, με τον Φρουζή ούτε καν ασχολήθηκαν! Ξεσκίστηκαν να πετούν λάσπη στους... «λαδωνόμενους» και με τον «λαδώνοντα» ούτε σκέφτηκαν να ρωτήσουν καν: -«Πόσα και σε ποιούς τα έδωσες, ρέ»; Τίποτε, μούγκα!
   Χθες, επί τέλους, ο Φρουζής άρχισε να «κελαϊδεί» -κατά τη Σφακιανή πουλάδα- αλλά το κελάιδισμά του δεν ηχεί καλλικέλαδα στα αριστερά ώτα. Έτσι δικαιολογείται απόλυτα η στάση του Σύριζα απέναντί του. Εδώ σημειώνω πως, κατά τη γνώμη μου- ουδέποτε οι σκευωροί πίστεψαν το παραμύθι που μας πάσαραν, (Πικραμένος στο κόλπο, τροχήλατα βαλιτσάκια τίγκα στο πεντακοσάρικο και τέτοιες λαϊκίστικες παπαρδέλες), αλλά τους αρκούσε να σέρνουν υπόδικους τους αντιπάλους τους -προσεκτικά επιλεγμένους- μέχρι τις επόμενες εκλογές! Όμως η δουλειά ξεπερνούσε το βεληνεκές των δυνατοτήτων τους, αφού ακόμη και οι επιδόσεις στο κακό έχουν όρια ικανότητος, κι έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο που έσκαψαν γιά άλλους!
   Πολύ λογικό -και αναμενόμενο- η διάψευση των ισχυρισμών Φρουζή. Η βλακεία των τύπων εμπίπτει στο θεώρημα Αϊνστάιν, που την θεωρεί μεγαλύτερη του Σύμπαντος, (όρα τον κουτομόγια Μπαλαφάρα που διέψευδε κάποιον απίθανο τύπο που δικαιολογούσε το σπάσιμο της αλυσίδας κλειδώματος της ΑΣΟΕΕ, την ίδια στιγμή που του έδειχναν επιβεβαιωτικό βίντεο. Δηλαδή, ου με πείσεις καν με πείσεις!!), καθώς οι άνθρωποι κατατάσσονται στους... αθεόφοβους. Όμως -κατά το ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη- από το καλοκαίρι του 2018, σε γνωστή συριζαρέικη κιτρινιάρικη φυλλάδα, μια ροζ «δημοσιογράφα», έγραψε -ΑΚΡΙΒΩΣ- όσα, όπως και με ποιούς παρόντες- κατέθεσε χθες ο Φρουζής. Και, φυσικά, η μαρτυρία του επαληθεύεται πλήρως, επιβεβαιωμένη κι από την άλλη πλευρά, ασχέτως με τον ορυμαγδό διαψεύσεων και σπιλώσεων που, εκ του ασφαλούς, θα ακολουθήσει! Όμως, σε επίπεδο δικαστηρίου και όχι κατινίστικης πλέμπας... scripta manent, ό,τι κι αν ισχυριστεί εκ των υστέρων η κ. Παπαδάκου κι η κ. Τουλουμπάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου