Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

«Jokergate». Ο λύκος κι αν εγέρασε...νο 2.


«Δουλειά δεν είχε ο διάολος και πηδούσε τα παιδιά του».


   Η ουσία της υπόθεσης είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν επιτροπές οι οποίες χαρακτηρίζουν τον βαθμό καταλληλότητος των κινηματογραφικών έργων. Ο χαρακτηρισμός, ασχέτως συμφωνίας ή διαφωνίας μ’ αυτόν, υπέχει θέση νόμου, του οποίου η εφαρμογή επαφίεται στο προσωπικό των αιθουσαρχών. Οσάκις υπάρχει διαφωνία ως προς τον χαρακτηρισμό, υπάρχει νόμιμη διαδικασία επανελέγχου και οριστικής τακτοποίησης του θέματος.
   Στην προκείμενη περίπτωση, και από πληροφορίες μου, προκύπτει πως δύο κυρίες -υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού- υπερέβησαν τις αρμοδιότητές τους, προκάλεσαν αστυνομική επέμβαση ένεκα παράβασης του επιτρεπτού χαρακτηρισμού της διαβόητης ταινίας "Τζόκερ" και προκάλεσαν... «τζέρτζελο», αντιποιούσες τις αρμόδιες Αρχές. Και όρμησαν τα συριζόπουλα -κατά την προσφιλή τους τακτική- να πετροβολήσουν την Κυβέρνηση, κατηγορώντας την γιά... σκοταδισμό!

   Η στήλη φιλύποπτη -προκατειλημμένη έστω- καθ’ όσον πολλαπλώς παθούσα από την αριστερή διαβολικότητα και την συριζαρέικη κουτοπονηριά του... «όχι σε όλα» -και ως εκ τούτου... μαθούσα- θα συνιστούσε στο Υπουργείο Πολιτισμού, προ παντός άλλου,  να διερευνήσει τα πολιτικά φρονήματα των δύο αυτών κυριών. Η υπόθεση όζει... «συριζίλα». Και μάλιστα έντονα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου