Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Η αναδυόμενη αποφορά της συριζαρέικης αριστερίλας!


"Ο λύκος κι αν εγέρασε...νο2"


   Με όσα βγαίνουν στα φόρα γιά το απίθανα αφελές, μικρόμυαλο και ατζαμίδικο οδήγημα της χώρας στα πετρωμένα χρόνια της συριζαρέικης κυριαρχίας, άλλοι γελούν και άλλοι κλαίνε. Προσωπικά αηδιάζω με την εκλυόμενη μπόχα, την οποία προσπαθώ να απαλύνω μαζεύοντας από το κτήμα τα... κόπρανα των σκύλων μου!!!

   Μα πόση λοιπόν βλακεία είναι συσσωρευμένη σε τούτον τον λαό που κορδώνεται ως «περιούσιος και εξυπνότερος του κόσμου»; Μα τέτοια ηλιθιότητα; Βρε, μπας και, όντως, μας ψεκάζουν με αέρια αποβλάκωσης και δεν το πήραμε χαμπάρι; Δεν πήραμε χαμπάρι τον φτωχοχωριατισμό κάποιου Λαφαζάνη, την μπαστουνοβλαχιά και θρασυδειλία κάποιου αμετροεπούς Πολάκη, τον «φτωχομπινεδισμό» των διαφόρων Κυρίτσηδων και την αμορφωσιά και αλαζονεία, του κουτοπόνηρου αρχηγού τους, γιά τον οποίο -πλην των πολλών άλλων- ενδεικτικά θυμάμαι το εξής περιστατικό, που αποδεικνύει περίτρανα τον λαϊκισμό με τον οποίο είναι ποτισμένος μέχρι το μεδούλι; Η σκηνή σε κάποια διόδια όπου ο συγκεντρωμένος μικρός ντόπιος συρφετός του έλεγε... τον πόνο του. Ένας τύπος, με αρκετά έντονη χωριάτικη προφορά, αφού εξέθεσε το αίτημά του έκλεισε λέγοντας: «Κι τί θα κανουμ’ Πρόεδρ’ ;». Και ο θεομπαίχτης αμοραλιστής, γιά να γίνει αρεστός -ως σαρξ εκ της σαρκός- απάντησε, (όποιος αμφιβάλλει ας αναζητήσει το σχετικό βίντεο. Κάπου θα υπάρχει): «Τί θα  κάνουμ’, θα σκώσουμ’ κεφάλ’»!!!

   Τελικά οι κλωτσιές, μόνο, στα πισινά όλων αυτών των κλόουνς της πολιτικής δεν είναι αρκετές. Απαιτούνται και μπουνιές και... δαγκωνιές γιά τον πλήρη εξοβελισμό τους από την πολιτική σκηνή, μιάς και οι ίδιοι έθεσαν τα επιτάγματα: «Ή αυτοί, ή εμείς» και «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν»! 
   Κατά το αρχαίο... «Πυξ, λαξ και οδάξ», επιβάλλεται να κρατήσουμε το «εμείς» και το «τους τελειώνουμε» και να ξεμπερδέψουμε μιά και καλή από δαύτους, οι οποίοι σαν λύκοι φορούν τώρα προβιά αρνιού και προσπαθούν να επανέλθουν στην εξουσία από το παράθυρο, με κόλπα, λεκτικές φιοριτούρες και αντιστροφή της πραγματικότητος! Απευθυνόμενοι στους αιώνια αφελείς και τους μόνιμα αμνήμονες λωτοφάγους, με... "εκστρατείες", συνέδρια, εγγραφές νέων μελών, "ανοίγματα" στον λαό και άλλες τέτοιες μαλαγανιές, ευαγγελίζονται το... νέο, και εποφθαλμιούν τον... μεσαίο χώρο, τον οποίον -κυβερνώντας- τον είχαν ξεσκίσει στο φορομπήξιμο. Τώρα τον λιμπίζονται και προσπαθούν να τον προσεταιριστούν με διάφορους κουτοπόνηρους αρχολίπαρους και σπουδαρχίδηδες τύπου Ραγκούση, Κόκκαλη, Παπαχριστόπουλου και λοιπούς ξοφλημένους "μπακαλιάρους" της πολιτικής -Ζουρλάρηδες, Θεοχαρόπουλοι και σια- μαζί μ' εκείνη την τέως βασιλοχουντικιά τσαπερδόνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου