Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

«Βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα»!


"πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"

"Η συμμορία των Δέκα"
...και "ο δεκάλογος των γύφτων"
 
    Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ο δυσειδής Ρασπούτιν ενέπλεξε -άδικα και διαβολικά- στο ανύπαρκτο σκάνδαλο της Novartis. Και ένα από τρία, εναπομένοντα ακόμη υπό κατηγορίαν, άτομα. Με προφανώς ανυπόστατες μαρτυρίες και ανύπαρκτα στοιχεία που αν υπήρχε πραγματικά... «κάτι» μεμπτό θα είχε, ήδη, βγει στα φόρα. Διάβολε, πάνε πάνω τρία χρόνια που «κλώθουνε» τη σκευωρία -μάλιστα η υμετέρα Τουλουπάκη μετέβη αυτοπροσώπως τον Νοέμβριο του 2016 στην Αμερική, γιά να φέρει... κάτι σχετικό και... ξέρετε τί έφερε. Το αποτέλεσμα... μιά τρύπα στο νερό, αλλά η έωλη κατηγορία να αιωρείται!

   Τώρα, ο αμετροεπής, αμοραλιστής και αναξιόπιστος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, γνωστός διεθνώς γιά τις ωραίες του κυβιστήσεις -κοινώς «κωλοτούμπες»- και τις ασύστολες ψεμματούρες του, γιά τον οποίον ουδείς αμφιβάλλει πως αποτελεί τον, από κύριον εμπνευστή και ηθικόν αυτουργό της σκευωρίας, μέχρι -τουλάχιστον- τον παρέχοντα έγκριση γιά την εξύφανσή της, σκούζει και φωνασκεί! Πλην όμως,  οι εναντίον του υποψίες, αν και δημιουργούν βεβαιότητα, δεν συνιστούν τρανταχτές και τεκμηριωμένες αποδείξεις ενοχής. Εφ’ ω και ο τύπος δεν παρεπέμφθη, ευφυώς από την απέναντι πλευρά, γιατί η βέβαιη απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών και η έλλειψη στοιχείων θα τον ηρωοποιούσε. Με ενδείξεις ουδείς καταδικάζεται. Και όπως είδαμε εμάνιασε γιατί δεν του βγήκε κι αυτή η κουτοπονηριά και η υπόθεση γυρίζει εις βάρος του!

   Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, στηριζόμενος στην απλή λογική και τον τελευταίο συριζαρέικο νόμο -τον πρώτο μετά από χρόνια- που αυξάνει τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών, έναντι των άλλων που τα μείωναν, δικαίως αντέστρεψε τον συλλογισμό με την ομοίως ανυποστήρικτη υποψία πως αυτός ο νόμος ψηφίστηκε λόγω χρηματισμού των Πολάκη και Τσίπρα! Κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό και περιέχεται στην γενικευμένη αριστερή «λογική», που καταργεί τα τεκμήρια αθωότητος,  και τον σταλινικό  αφορισμό... Κοτζά: «Αν δεν αποδείξουν την αθωότητά τους... κακό της κεφαλής τους»!

   Η στήλη δεν πιστεύει πως κάποιος πολιτικός, οιασδήποτε παρατάξεως,... «τα ’πιασε» από τη Novartis, ή κάποια άλλη εταιρεία, αφού κανείς -έστω λαδωνόμενος- δεν μπορεί  να επηρεάσει το μπάτζετ των φαρμακευτικών εταιρειών που φτιάχνεται από αντικειμενικά ευρωπαϊκά στοιχεία και πολυμελείς επιτροπές επί επιτροπών, οι οποίες απλώς επιβλέπονται από τους εκάστοτε υπουργούς Υγείας. Οπότε, γιατί οι εταιρείες να λαδώσουν πολιτικούς που τους είναι άχρηστοι. Θα ήταν κουτό. Έτσι, πάνε άδικα των αδικών οι ρετσινιές και τζάμπα πικράθηκε ο... Πικραμένος!

Όμως και μόνο η φάτσα και το ύφος του Πολάκη -συν την αβίαστη ομολογία της απάτης του με τα διπλά βιβλία στο Δήμο Σφακιών, τις  τηλεφωνικές υποκλοπές του κ. Στουρνάρα, τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια και την άψα του γιά εγκατάσταση καθεστώτος και «μπουζούριασμα» των αντιπάλων, τον καθιστούν αυτομάτως και εξόχως ύποπτο γιά διάπραξη παντός είδους παλιανθρωπιά. Επίσης, ο βίος κι η πολιτεία του εξουσιομανούς... «άχαστου» και επιπόλαιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την εν γένει αριστερή εξουσιολαγνεία, προκάλεσαν την  διακόρευση του κάθε  «ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς» -το οποίο καταξέσκισαν κατά φύση και παρά φύση- ταιριάζουν γάντι με τον μακιαβελισμό του τύπου.

   Έτσι, ο Άδωνις -με λογική επαγωγή και δίκαιη αγανάκτηση- ορθώς εκτοξεύει το αντίστροφο ενδεχόμενο. Με ισχυρότερες, μάλιστα, ενδείξεις, ένεκα του ευνοϊκού γιά τις φαρμακευτικές εταιρείες τελευταίου νόμου. Οπότε ματαίως κορυβαντιούν οι αριστερές ιερεμιάδες. Τζάμπα τραβούν τις κοτσίδες τους και άδικα σκίζουν το καλτσόν τους, διαμαρτυρόμενες και προασπιζόμενες τ’ αφεντικό τους. Ο καθαρός ουρανός δεν φοβάται τις αστραπές.  Ίσα, ίσα που όσο πιό πολύ θόρυβο κάνεις κόντρα σε μιά «υπόθεση εργασίας», τόσο περισσότερα... «ρε, μήπως;», γεννάς. Άλλωστε, όποιος έχει μύγα μυγιάζεται. Και ο σώφρων λαός καταλαβαίνει. Ας πορευτούν, λοιπόν, οι... «ηθικοί πλεονέκτες» με σύμμαχο τον κατιμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου