Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ζεσταίνοντας τις μηχανές...


 Καλομελέτα κι έρχεται...




   Καλά, δεν πιστεύω να έχει απομείνει κανείς τοσούτον αφελής ώστε να πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση τα κνώδαλα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Το "όχι σε όλα" ήταν, είναι και θα είναι το αποκλειστικό «μότο» της πολιτικής τους. Τύποι σαν το σφακιανό κατάλοιπο της εποχής Νεάντερταλ, που λόγω αμετροέπειας του ξεφεύγουν ομολογίες ποινικών αδικημάτων και ευθυνών, (διπλά βιβλία στον Δήμο Σφακιών, υποκλοπές τηλεφωνημάτων, κ.λπ.), σαν τον δυσειδή αρχιραδιούργο Ρασπούτιν και σαν τον κουτοπόνηρο αρχηγό τους, μαέστρο μιάς παράφωνης και κακοκουρντισμένης ορχήστρας, είναι αδύνατον να πολιτευθούν υγιώς στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
   Καλόν θα είναι να προετοιμαστούμε -όλοι μας- γιά ατέρμονα περίοδο ενός, απίθανης καταστρεπτικότητος, κρεσέντο αντιπολιτευτικού αμοραλισμού. Με κραυγές, υλακές, ψεύδη, διαστρεβλώσεις, παραφωνίες και φραστικά ακαταλαβίστικα μπουρδουκλώματα. Ήδη, οι άνευ λόγου και αιτίας απεργιακές κινητοποιήσεις του καταραμένου, αδίστακτου και οικονομοκτόνου ιδιοτελούς συνδικαλισμού, αρχίζουν το ξεχαρβάλωμα των πάντων, που -όπως πιστεύω ακράδαντα- θα βιώσουμε σύντομα. Και εδώ είμαστε και θα το δείτε.

   Δυστυχώς, αν η ελληνική κοινωνία δεν αφυπνιστεί, δεν σκεφθεί σοβαρά και δεν συνέλθει, αποπλυνόμενη από τους ανόητους, ανερμάτιστους και καταστρεπτικούς ρύπους του εθνοκτόνου, διεθνιστικού συριζαρέικου εσμού, πολλά δεινά την περιμένουν. Η μηδενιστική αριστερίλα, γλυκαμένη από την εξουσία που έχασε πριν προλάβει να εγκαταστήσει «καθεστώς» που δεν θα επέτρεπε επιστροφή, τώρα ανασυντάσσεται ταχέως και οσονούπω θα αντεπιτεθεί με σφοδρότητα, γιά την εκβιαστική επάνοδό της
  Οι δειλά-δειλά εμφανιζόμενες κινητοποιήσεις με τα ανέφικτα «αιτήματα», δεν είναι τίποτε άλλο παρά... το ζέσταμα των μηχανών.

   Αλίμονο στην κοινωνία που δεν προλαβαίνει να αυτοκαθαρθεί και στη νεολαία που μολύνθηκε ανίατα εξ απαλών ονύχων. Ευτυχώς, εμείς οι παλαιότεροι θα... «αποδράσουμε» οσονούπω, καταφεύγοντας στον υγιέστερο και ασφαλή κόσμο των ονείρων μας. Όσο γιά τους εναπομένοντες -(ο σώζων εαυτόν σωθήτω)- θα απολαύσουν τα κόπια της όποιας αφροσύνης τους και τα επίχειρα των επιλογών τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου