Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

O κύριος... Κουφοντίνας!!!

Η τελετή απονομής του τίτλου στο... γιογιό.

   Σαν μικρό τάιμ άουτ, σε όσα τρελά και παλαβά συμβαίνουν τώρα γύρω μας, θέλω -βγάζοντας πολύ θυμό και αγανάκτηση- να επισημάνω την συστηματική χρήση του τίτλου... "κύριος" από όλο το κυβερνητικό αληταριό, οσάκις αναφέρονται στον απεχθή πολυδολοφόνο αθώων θυμάτων, που ξέκανε χωρίς καν να τα γνωρίζει, αλλά μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσε μαζί τους... ταξικώς! Ασχολούμαι έξαλλος με το κοπριτικό παράσιτο που περιφρονεί την κοινωνία και την λοιδωρεί συνάμα, απαιτώντας άδειες -κάθε τρεις και λίγο- εκμεταλλευόμενος ανθρωπιστικούς κανονισμούς που δεν θεσπίστηκαν γιά κτήνη σαν τα μούτρα του. Και ενώ θεωρούσε, (και θεωρεί), επαναστατικώς πρέπον -ηθικό και δίκαιον- να αρπάζει ένα κουμπούρι, μπαμ και κάτω, και να καθαρίζει όποιον, και όπως, αυτός κρίνοντας "καταδικάζει" σε θάνατο, περιφρονώντας τους νόμους της Πολιτείας, τώρα απαιτεί -με το έτσι μου γουστάρει και την αβάντα μιάς δράκας παραφρόνων ομοϊδεατών του, που κάνουν μπάχαλο την Αθήνα- να επωφεληθεί νόμου που δεν τον περιλαμβάνει η σκέπη του! Τηρητής του... νόμου, ο δολοφόνος που παρεβίασε -με ψυχρότητα κι αδιαφορία- τον υπέρτατον νόμο που προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.
   Και καλά αυτός, την δουλειά του θέλει να κάνει, (να μετατρέψει την φυλάκιση σε άδεια και την άδεια σε φυλάκιση), και καλά η πρακτική των αποθρασυμένων ομοϊδεατών του, όμως η αντιμετώπιση -με το "σας" και με το "σεις" και την... επίπληξη από τον ρομά εκπρόσωπο του Σύριζα στο δικαστικό συμβούλιο που αρνήθηκε την πολλοστή... "αδεια" στον παλιάνθρωπο "επισκέπτη" των φυλακών βαρυποινίτη, πάει πολύ. Και δημιουργεί θυμό και αγανάκτηση.
   Όμως, με δεύτερη σκέψη, είναι αναμενόμενη η στάση αυτού του βορβορώδους συρφετού με τα sui generis "ηθικά πλεονεκτήματα". Έτσι, σε λίγο θα πρέπει να αναμένεται η απονομή του τίτλου του... Sir στον αξιότιμο κάφρο της Υγείας, του... Earl στον αξιότιμο ληστή Τραπεζών και υιό του γνωστού Ταβερνιάρη της Βουλής και της Dame στην θυγατέρα του επιφανέστερου διακοσμητικού στοιχείου -γλάστρα και βάλε- με την τρίζουσα μασέλα, η οποία ως γνωστόν σέρνει πίσω της μιά καταδίκη γιά ναρκωτικά. Όσο γιά τον ηγέτη μας, ο τίτλος: "Ιππότης του Τάγματος του Λουτρού", με εξειδίκευση στον "Λουτροκαμπινέ", θα ήταν ό,τι πρέπει. Ιδίως ως πρελούντιο του επερχόμενου... Νόμπελ Ειρήνης! (Μ' ένα σμπάρο...). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου