Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Το σύνδρομο Σαμψών.

Το θηρίο όταν ψυχομαχεί γίνεται πιό άγριο, πιό λυσσασμένο και πιό επικίνδυνο.

   Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα μοιάζει υπερβολικό γιά τους περισσότερους πολίτες αλλά και ανακουφιστική απελευθέρωση από τα θανάσιμα, αντιδημοκρατικά και αναξιοκρατικά δεσμά της αριστερής λαίλαπας. Η σιωπηλή πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων και καλής ποιότητος πολιτών μίλησε στην κάλπη και το μήνυμα που έστειλε στο αλλοπρόσαλλο, ετερόκλητο και καιροσκοπικό εξουσιολάγνο κυβερνητικό συνονθύλευμα ήταν σταθερό, ομόθυμο και ηχηρό. Έδειξε καθαρά πως θέλει να απαλλαγεί, το συντομότερο δυνατόν, από την απίστευτα παράλογη και πλέον ανίκανη, αντιδημοκρατική, μικρόψυχη και, τελικά, εθνοκτόνο κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, όχι μόνο από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, αλλά -γιά όσους γνωρίζουν ελληνική Ιστορία- από την εποχή της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ο τόπος δεν γνώρισε φαυλότερη και διχαστικότερη κυβέρνηση. Ακόμη και τύποι σαν τον Τζουτζέ και τον Κωλέττη δεν έριξαν τόσο πίσω την ελληνική κοινωνία. Με χειρότερη επίδοση αυτήν στην Παιδεία, όπου ο εκμαυλισμός της νεολαίας που επιχειρήθηκε ήταν καταλυτικός και απόλυτος, καθ' όσον η διαβολική και επίσημη κομμουνιστική πρακτική θέλει την κάθε νεολαία άβουλη, άκριτη, λοβοτομημένη και ευκολορυμούλκιτη στην απολυταρχική της διάθεση. Με ψέματα, συνθήματα, τσιτάτα, παραπλάνηση και παραπληροφόρηση. Μιά χώρα απέραντη στάνη.
   Τελευταία αποκαλυπτικά δείγματα αποτελούν τα ρουσφετολογικά καμώματα του ανεκδιήγητου κομμουνιστή πορνοβοσκού Γιαβρούμογλου, που υποβάθμισε το επιστημονικό επίπεδο της χώρας, ελαχιστοποίησε την ποιότητα των παρεχομένων γνώσεων και εξαφάνισε την ουσιαστική αξία των χορηγουμένων πτυχίων, με την αναξιοκρατική και ρουσφετολογική εξίσωση -εννοείται προς τα πάνω- όλων των χαμηλών βαθμίδων Παιδείας τις οποίες αναγόρευσε σε... πανεπιστημιακού επιπέδου!!! Και όλη αυτή η εγκληματική εκπαιδευτική καταβαράθρωση μόνο και μόνο γιά να κολακέψει αυτιά και  να δημιουργήσει ημιμαθείς... "επιστήμονες", με ίδια, όμως, επαγγελματικά δικαιώματα με τους αριστείς του είδους. Και όλη αυτή θυσία της ελληνικής επιστημοσύνης χάριν της εμμονικής διατηρήσεως της εξουσίας σε χέρια Πολάκηδων.
   Και αν το ζητούμενο δεν επιτευχθεί με όσα κόλπα, τερτίπια και κουτοπόνηρες μπαγαποντιές σκαρφιστούν, τότε... "αποθανέτω η ψυχή μας μετά των... αντιφρονούντων". Στάχτη και μπούρμπερη η Ελλάδα, γιά να μην χάσει ο Τσίπρας, και οι περί αυτόν φαύλοι, τον λουφέ της εξουσίας.
   Ακόμη και με την -με μισό στόμα- εξαγγελθείσα προσφυγή στις κάλπες "παίζουν" καθυστερήσεις και προσπαθούν, με αντιδεολογικά και ανέντιμα μέσα να κερδίσουν ημέρες... καρέκλας και "ημέτερους" σε καίρια κρατικά πόστα.
   Όσο γιά το "αύριο", μετά το πικρό ποτήρι της αποπομπής -"αποχαιρέτησε την Αλεξάνδρεια που χάνεις"- ως εκδίκηση αφήνουν πίσω τους μιά χώρα με διαλυμένους θεσμούς, μία οικονομία ναρκοθετημένη και έναν ήρεμο και συνετό Μητσοτάκη που θα προσπαθεί, αλλόφρων, να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, τρώγοντας και τις "πέτρες" που θα του πετούν από απέναντι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου