Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η οικογενειοκρατία ΣΥΡΙΖΑ


ΣΥΡΙΖΑ, βουρ! Όλοι οι συγγενείς μας στο Δημόσιο με την κυβέρνηση της Αριστεράς!
Αποτέλεσμα εικόνας για νεποτισμός της αριστερας
   Περάστε κόσμε και βάλτε τώρα που γυρίζει. Η στήλη ξετρύπωσε μερικά από τα τερτίπια της "διά πρώτη φορά αριστεράς". Ναι, αυτής με το ηθικό πλεονέκτημα, η οποία ως "πλεονέκτρια" τα θέλει όλα δικά της! Έτσι, υπουργοί διορίζουν παιδιά, ανίψια και σόγια, ενώ στελέχη τους διορίζουν οικογενειακές στρατιές ολόκληρες. Υπουργικά ανδρόγυνα λυμαίνονται τον ιδρώτα μας και τα κομματικά οικογενειακά ρουσφέτια έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας. 
  Ενδεικτικά, σταχυολογώ, αρχίζοντας απ' εκεί που βρωμάει το ψάρι. Από το κεφάλι:


 Αλέξης Τσίπρας.

 - Η πορεία της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα υπήρξε εκπληκτική και αλματώδης. Από δασκάλα πληροφορικής σε ΤΕΙ, βρέθηκε καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αξιοκρατικά, πάντα, το θηρίο!
 - Ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας,  οποίος διορίστηκε αρχικά γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο των Εξωτερικών. Στη συνέχεια αναβαθμίστηκε διοριζόμενος προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. 

- Η νύφη του Αλέξη Τσίπρα (σύζυγος του αδερφού του) κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων. Και στο Δημόσιο, αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή (και όχι αποσπασμένη) υπάλληλος.

-  Η σύζυγος του ξαδέρφου κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του κ. Σπίρτζη.



Νίκος Παππάς.

- Ο πατέρας του Στέλιος ανέλαβε διοικητής του ΟΑΣΘ. Ο ίδιος μάλιστα -πάντοτε σεμνός και μετριόφρων-δήλωσε γιά τον εαυτό του ότι είναι η καλύτερη επιλογή!



 Ρένα Δούρου.

 -  Ο σύντροφός της, βολεύων αυτήν... βολεύτηκε στην ΕΥΔΑΠ.

- Ο αδελφός της ανέλαβε καθήκοντα μετακλητού δημοσίου υπαλλήλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (όντας ήδη υπάλληλος στο Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε)



Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος. (Πρώην γενικός γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ)

- Διόρισε στο δημόσιο τον αδερφό του Ορέστη και τη μητέρα του Ξανθή Παπαδοπούλου. 
- Σε θέση ειδικού συνεργάτη Υπουργού διορίστηκε και η φίλη του Χρύσα Πάντου, η οποία ήταν στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Βουλευτής.


Παναγιώτης Κουρουμπλής

- Διόρισε στο δημόσιο όλο του το σόι! Γυναίκα και 5 ανίψια!

  
Νίκος Βούτσης

- Απέσπασε στο γραφείο του τη σύζυγό του. Εκτός αυτού, τα ανίψια του -Βαγγέλης και Νίκος Καλπαδάκης-  κατέλαβαν θέσεις ευθύνης.

- Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διορίστηκε υπάλληλος του διπλωματικού κλάδου του υπουργείου Εξωτερικών, με βαθμό Γραμματέως Πρεσβείας Α΄, και ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού αποσπάστηκε στη θέση του προϊσταμένου του διπλωματικού γραφείου της Γραμματείας του Πρωθυπουργού.-

-  Ο Γιώργος Καλπαδάκης, που είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ορίστηκε και μέλος του ΔΣ της "Enterpise Greece"



Δημήτρης Βίτσας

-Η σύζυγός του Πέτη Πέρκα διορίστηκε επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών. 


Νίκος Παρασκευόπουλος

- Η σύντροφός του τοποθετήθηκε πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης από τον Γιώργο Κατρούγκαλο.



Δημήτρης Παπαγγελόπουλος:

- Ο γιος του τοποθετήθηκε στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως και η κόρη του διορίστηκε στην Βουλή.



 Σάκης Παπαδόπουλος (Η "μουσμούλα).

 - Η κόρη του Έλενα ανέλαβε γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής στο υπουργείο Οικονομικών. 


Κώστας Αρβανίτης

- Διετέλεσε διευθυντής στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και στενός φίλος του πρωθυπουργού.

- Η σύζυγός του διορίστηκε στον υφυπουργό Εργασίας Πετρόπουλο και η κόρη του στον υπουργό Σπίρτζη.



   Υπουργικά ανδρόγυνα-απολιθώματα: Θοδωρής Δρίτσας - Τασία Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρης Παπαδημητρίου - Ράνια Αντωνοπούλου.

   Οι δύο τελευταίοι απομακρύνθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατείχε τη θέση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η Ράνια Αντωνοπούλου ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

   Ο Θοδωρής Δρίτσας διετέλεσε Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η Τασία Χριστοδουλοπούλου αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.



   Ανίκανοι, άχρηστοι και πειναλέοι, εφόρμησαν σαν στούκας στο αιμάσσον σώμα της ελληνικής κοινωνίας και, ως άθλιοι βρικόλακες, του ρουφούν τις τελευταίες ρανίδες αίματος που του απέμειναν. Έχοντας διορίσει όλες τους τις οικογένειες, μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείας, στο Δημόσιο, αρμέγουν κανονικά το δημόσιο χρήμα, εις βάρος των σκληρά φορολογουμένων Ελλήνων. Μόνο τα σκυλιά και τα γατιά τους δεν έχουν διορίσει σε δημόσιες θέσεις, ακόμα. Διότι με δαύτους τους αχόρταγους αμοραλιστές, όλα μπορεί να τα περιμένει κάνεις.

                               
   Η ανάρτηση αυτή απευθύνεται ιδιαιτέρως σε όσα κορόιδα περιμένουν το ψωροεπίδομα που τους έταξε ο... ηγέτης, προκειμένου να βγάλουν τα Χριστούγεννα. Να τον δοξάσουν που τους ελεεί και να τον ξαναψηφίσουν, γιά να συνεχίσει νεποτικά. Ίσως γιατί κάποια τριτοξάδελφα στα χωριά της ηγεσίας δεν πρόλαβαν να διοριστούν εισέτι! 
   Σύντροφοι... "κερδάτε". Μόνο που τ' αφεντικά σας... "κερδάνε" πολύ περισσότερο, εις βάρος σας! Ζούδια! Που ανέχεστε να σας δουλεύουν, πετώντας σας κόκαλα και κρατώντας  εκείνοι τα φιλέτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου