Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ από άλλη σκοπιά.

Κρυμμένα ταλέντα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δουζίνας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

      Ο ανωτέρω εικονιζόμενος είναι βουλευτής Σύριζα στην Α΄ Πειραιώς, αποτελούσε -μέχρι προ τινος- ένα παντελώς άγνωστο άτομο. Θα παρέμενε δε τέτοιο, αν δεν είχε την φαεινή ιδέα -προφανώς λόγω των επερχομένων εκλογών- να κάνει ένα ηχηρό "μπάσιμο" στην εκλογική πελατεία. Και το πέτυχε!
   Βασικός κανόνας της διαφήμισης θέλει να μην έχει καμμία σημασία η σοβαρότητα και αξία αυτών που λες, προκειμένου να προβάλεις το διαφημιζόμενο προϊόν, αρκεί να δημιουργήσεις εντύπωση, με το όνομα του προϊόντος να βρίσκεται συνεχώς στο στόμα και το μυαλό των καταναλωτών. Έστω και με γεύση αφέλειας, γελοιότητος ή και αηδίας ακόμη! (Θυμίζω κάτι παλιές αηδιαστικές διαφημίσεις της BENEΤTON, με ομοφυλοφιλίστικο περιεχόμενο). 
   Ο εν λόγω βουλευτής, Κ. Δουζίνας, εμπεριέχεται στο καθηγητικό think tank του κυβερνώντος θιάσου και, βεβαίως ανήκει, από πλευράς τίτλων και αντικειμένου, στη χορεία των μεγάλων και περισπούδαστων αριστερών καθηγητάδων. 
   Π.χ. Μπαλντάς: Καθηγητής στο... ΕΜΠ. Μηχανολόγος ων, διδάσκει "Επιστήμες και Φιλοσοφία στον 20ο αιώνα". Δηλαδή... τρέχα γύρευε. 
   Γιαβρόγλου: Ο Έλλην Αϊνστάιν σε ρωμαλέα επανέκδοση, τον οποίο περιέγραψα επαρκώς σε προηγούμενη ανάρτηση,  που έχει αναλάβει -και προχωρεί επιτυχώς- την μπαχαλοποίηση της Παιδείας μας. 
   Σεβαστάκης: Ο ακαταλαβίστικος -και πάντα ομιλών ως... "περί διαγραμμάτου" και  "κουλτούρας να φύγουμε", ο οποίος αναφέρει στο βιογραφικό του πως..."διδάσκει" στην σχολή Αρχιτεκτόνων, γενικώς και αορίστως. 
   Μάρδας: Ο κορυφαίος σάχλας, διδάσκει -λέει- οικονομικά στο ΑΠΘ. Η παράθεση ενός κατεβατού..."τίτλων", ουδόλως του στερεί τον τίτλο του πλέον αποτυχημένου και γραφικού οικονομικού μάπα με περικεφαλαία της κυβέρνησης. Οι παπαρδέλες του περί λαθρομεταναστών επενδυτών, περί κοσμοπολίτικου νησιού στον Ν. Ευβοϊκό, περί... Δακίας και κάποιες άλλες... μαρ-δακίες, μας διασκέδασαν κατά καιρούς -μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι κι εξωπετάξουν- τον φέρνουν να ανταγωνίζεται -στήθος με στήθος- με τον νεοεμφανιζόμενον, ως ΟΥΦΟ-Δουζίνα, ατσίδα, ο οποίος εισηγείται την απαίτηση αμοιβής -ένα είδος... ΦΠΑ- από τις χώρες που έχουν καταφύγει οι απελπισμένοι άνεργοι νέοι Έλληνες επιστήμονες, προκειμένου να εργασθούν και επιβιώσουν. Γιατί -είπεν ο... Πειραιώτης φωστήρ- ο ελληνικός λαός πλήρωσε φόρους γιά να... μορφωθούν και δικαιούται... μίζα!
   Αξιοπερίεργο, συνταρακτικό και ενδεικτικόν μεγαλοφυΐας του ρηξικέλευθου Πειραιώτη καθηγητού, το κερατάκι της καράφλας. Η σύμπτωση με την φλόγα που απεικονίζεται στις ταυλανδέζικες απεικονίσεις του Βούδδα, δόγμα Τεραβάντα, και εκφράζει σοφία είναι καθοριστική και αμάχητη της σοφίας του!  
Αποτέλεσμα εικόνας για Βουδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου