Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Καμμένος Μπούλης - Καϋμένος Κοτζιάς: 1 - 0


...και σύσσωμη η λεχριτοπαρέα να σφυρίζει αδιάφορα!

Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργικό συμβουλιο. κοτζιας - καμμένος
- Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ. -Και πού με βάζεις;

   Η κατάσταση στην κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν έγινε εκρηκτική, παρά την επιβληθείσα ομερτά που η κλασσική κομμουνιστική τακτική ξέρει να επιβάλει στα μέλη της. Ήδη ο «καταματωμένος», από τις συντροφικές σφαλιάρες, χοντρούλης τρυφερός ποιητής -κατά τα πρότυπα του αρχικορόιδου Πλουμπίδη, που προτιμούσε τη ρετσινιά του χαφιέ από το να πάει κόντρα στο κόμμα διαμαρτυρόμενος- δήλωσε κομματική πειθαρχία κι ας τον «στολίζουν» τα συντρόφια του με τον χαρακτηρισμό του «ψεύτη» και όσα άλλα θα του φορτώσουν προσεχώς. Και η μεγάλη -πρωτοφανής- πλάκα είναι πως η σταύρωση του  Κοτζιά γίνεται γιά χάρη ενός ακροδεξιού, που σε λίγο καιρό θ’ αποτελεί και δαύτος μαύρο πρόβατο!
   Ήδη, με τη φθορά της κυβέρνησης να προχωρεί ραγδαίως, οι προπαγανδιστικές μηχανές της Κουμουντούρου δουλεύουν στο φουλ, μηχανευόμενοι κάθε είδους μπαγαποντιά και ατιμία ώστε να αφήσουν πίσω τους -προίκα στον επερχόμενο Μητσοτάκη- πραγματικά «καμένη» γη και όχι σχήμα λόγου όπου ο κάθε επόμενος κυβερνήτης κατηγορεί τον κάθε προηγούμενο.
   Μέσα σε όλα τα σατανικά κόλπα που χρησιμοποιούσε ανέκαθεν η κομμουνιστική αριστερά γιά να τρικλοποδιάζει την αστική τάξη, σχεδιάζεται τώρα και η ταυτόχρονη πολλαπλή ψηφοφορία. Οι πληροφορίες της στήλης φέρνουν όλες τις εκλογές να γίνονται τον Μάιο. Εθνικές, αυτοδιοικητικές, δημοτικές, ευρωεκλογές, όλες μαζί! Εκατοντάδες ψηφοδέλτια, μυριάδες υποψήφιοι, ασφυξία στα εκλογικά τμήματα! Απίθανο τιρλουμπούκι, όπου θα χάνει το παιδί τη μάνα κι ο σκύλος τον αφέντη! Συνεπείς κατεδαφιστές, στα χνάρια του Κίτρινου προτύπου τους, του Μάο, που έλεγε: «Μεγάλη αναστάτωση, ευχάριστη κατάσταση», πιστεύουν στο απόλυτο τζέρτζελο που θα δημιουργηθεί από τον κακό χαμό που θα προκύψει στα εκλογικά κέντρα, από τον οποίο μόνο κέρδος θα έχουν, με τον αποπροσανατολισμό των λαϊκών μαζών και τα βέβαια λάθη που θα δημιουργηθούν. Συν την αποχή που θα προκύψει από τις τεράστιες καθυστερήσεις και τις ουρές. Και βεβαίως, όσοι -σιχτιρίζοντας- βαρεθούν και γυρίσουν σπίτι τους, παίρνοντας το πράγμα... «αψήφιστα», μόνο συριζαρέοι δεν θα είναι. Αυτοί και πεθαμένοι θα ψηφίσουν! Σκέφτομαι κάτι προβληματισμένα γεροντάκια σε κάποια χωριά, με τόμους... ψηφοδελτίων στα χέρια και τρελαίνομαι.
   Σε τέτοια περίπτωση η απάντηση των νουνεχών πολιτών είναι μία: Ψηφίζουν στην κάλπη των εθνικών εκλογών, προφανώς μαυρίζοντας τους τυχοδιώκτες της εξουσίας, και στις υπόλοιπες κάλπες ρίχνουν -στα γρήγορα- λευκό, ή άκυρο! Έτσι και θα τελειώνουν στα σβέλτα και όλες οι υπόλοιπες εκλογές θα ακυρωθούν, από το πλήθος των λευκών και ακύρων!
   Η στήλη εύχεται αυτό το σκοτεινό σενάριο, που φαίνεται πως επεξεργάζονται οι μηχανορράφοι Καρανίκες των υπογείων Μαξίμου και Κουμουντούρου, να μην προκριθεί προς εφαρμογή. Αν όμως επικρατήσει, σκεφθείτε τα πιό πάνω. Είναι η πιό καλή απάντηση στην αριστερή διαβολικότητα των συριζαρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου