Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Αθήνα ανοχύρωτη πόλη, Ελλάς ανοχύρωτη χώρα!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΖΙΑς - ΚΑΜΜΕΝΟς
Ο τρυφερός ποιητής Κοτζάς με τον Καμένεφ, προ της δίκης της Μόσχας
   Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, σε λίγο τα αστυνομικά τμήματα θα καταφεύγουν γιά... προστασία σε ιδιωτικoύς σεκιουριτάδες, (Spartan, Express, κλπ.)! Όσο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, την επιμέλειά τους θα την αναλάβουν οι... ρουβίκονες. Στην αρχή με ένα ανιχνευτικού σκοπού γραφείο και στη συνέχεια με την κατάληψη της πρυτανείας και την σύνταξη νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τους ίδιους τους φοιτητές, τα οποία θα καταλήγουν στην κατάργηση εξετάσεων και βαθμολογιών και την προαγωγή όλων, ανεξαιρέτως. «Ρωμαλέα» φοιτητικά πράγματα. Είναι δίκιο, θα γίνει πράξη!
   Στα νέα προοδευτικής κατευθύνσεως προγράμματα τα ναρκωτικά θα διανέμονται με απλή επίδειξη φοιτητικής ταυτότητος, εννοείται απολύτως δωρεάν, ενώ στα πλαίσια των δωρεάν παροχών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απεφάσισε και για τα ημερήσια συσσίτια. Αυτά δεν θα περιορίζονται στην... «ακαδημαϊκή κοινότητα», (ο όρος με ξετρελαίνει!),  αλλά θα επεκτείνονται... αορίστως! Πιθανόν από Τίρανα -δυτικά-  Κωνσταντινούπολη -ανατολικά- Βελιγράδι -βόρεια- και Κάιρο στο νότο! Η παγκόσμια αυτή πρωτοτυπία, αν εξεταστεί σοβαρά από όλα τα αναγνωρισμένα και έγκυρα Πανεπιστήμια, (Ναϊρόμπι, Λα Παζ, Μανίλας, Ουαγκαντούγκου, κλπ.), πιθανότατα θα εξαλείψει την πείνα από προσώπου Γης. Τέλος, στα πρότυπα των προσφιλών μας -πλέον- ΗΠΑ και της προστάτιδός μας Γερμανίας, η χώρα μας θα μετατραπεί σε ομοσπονδιακό κράτος. Πρώτα στην ομοσπονδοποίηση τα Εξάρχεια και ακολουθεί το Μενίδι, το Ζαφείρι, ο Ασπρόπυργος και λοιπά ανεξάρτητα... κρατίδια.
   Και όλο αυτό το απόλυτο μπάχαλο οι χαζοχαρούμενοι αστοί το παρακολουθούν απαθώς: «Έλα μωρέ, ... ν’τάξει»!
   Αναζητούνται ηθικά αναστήματα, αναζητούνται ταγοί με καθαρές φάτσες και καθαρή φωνή και όχι γουρουνόφατσες με γουρουνίσια γρυλίσματα και ακατανόητα υπονοούμενα. Και να θυμάστε πως όλα αρχίζουν από το πρωτογενές και πρωταρχικής σημασίας κύτταρο που είναι η Παιδεία. Με σημαία της τα... μαθηματικά. Ο Πλάτων στην είσοδο της Ακαδημίας του έγραφε στο υπέρθυρο: «Αγεωμέτρητος μηδείς εισίτω»!
   Οι διαβολικοί αστοιχείωτοι κατσαπλιάδες που μας κυβερνούν και... «θρέφουν καρπούς» των κόπων τους το γνωρίζουν και προχωρούν μεθοδικά την λοβοτομή των νέων μας, προς δόξα ανόητων Ελλήνων που τους ψηφίζουν, ή ανέχονται, καταργώντας τα Μαθηματικά, την Φυσική και την Χημεία σε κάποιες βαθμίδες της Παιδείας. Γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ένας λαός δεν ξέρει ούτε να μετράει, δεν ξέρει τα τρία κακά της μοίρας του και δεν καταλαβαίνει πού του πάν τα... τέσσερα, τότε ρυμουλκείται εύκολα από τύπους σαν τον Πολάκη, τον Κυρίτση και όλους αυτούς τους λούμπεν χυδαιότητος υπανθρώπους που η κακή μας μοίρα και αβελτηρία τους έβγαλε από τον πάτο, την καταφρόνια και τα βοθρολύματα που τσαλαβουτούσαν επί χρόνια και τους έφερε στην επιφάνεια. Και το χειρότερο να διαμορφώνουν τις τύχες μας και τη μοίρα των παιδιών μας. Το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου