Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θέλει ο φτωχός ν' αγιάσει...

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...
   Κάποιοι φίλοι παρατήρησαν. "Καλά τί σ' έπιασε με το Ίδρυμα Νιάρχου, λύσσαξες γράφοντας συνέχεια γι' αυτό. Άλλο θέμα δεν βρήκες";
   Αντί απαντήσεως αναρτώ ένα έγγραφο που μου ενεχειρίασε ένας πολύ καλός φίλος, με την παρατήρηση: "Ούτε οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνος δεν είχαν τόσους κηπουρούς"!
   Εννοείται πως λόγω των συνθηκών προκήρυξης γιά την πρόσληψη των 236!!! κηπουρών και της ασφυκτικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων,  (από 24 μέχρι 28 Φεβρουαρίου), αν μεταξύ των φωτογραφικά προσλαμβανομένων -αξιοκρατικά, πάντα- υπάρξει ένας μη συριζάριος, να μου τρυπήσετε τη μύτη. 
   Α΄, ρε μπαγάσα  Καρανίκα -στρατηγικέ προγραμματιστή- έσκισες πάλι!

 https://pbs.twimg.com/media/C5bhfpsWgAEEIiO.jpg

7 σχόλια:

  1. Ένα Τάγμα έχει 3 λόχους δηλαδή 72Χ3=126 άτομα δηλαδή 2 τάγματα περίπου
    κηπουροί !
    Σιγά τα λάχανα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διορθώνω 2 λόχους κηπουρούς εννοώ Αλέξανδρε !
    Μου ήρθε ξαφνικό πρωϊ πρωϊ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πιθανοτερο να ειναι τρολλια ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηοαχ φυσικά καθώς η προκήρυξη 1Κ/2017 είναι για γραμματείς στα δικαστήρια και όχι κηπουρούς στο ΚΠΙΣΝ https://goo.gl/Jzfw8G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόρρυ Ορφέα που σε έμπλεξα πριν διπλοελέγξω την πηγή μου. Δικό μου λάθος.

      Διαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται να ελέγξεις την πηγή... ΠΕ σημαίνει πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και όχι πρωτοβάθμιας. Κατηγορία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν υπάρχει στη δημόσια διοίκηση γιατί το γυμνάσιο είναι υποχρεωτικό. Υπάρχει κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, για θέσεις της οποίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόφοιτοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που πήραν απολυτήριο δημοτικού προτού το γυμνάσιο γίνει υποχρεωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Si non e vero e ben trovato"! Έλεγαν -και πολύ σωστά- οι Ιταλοί. Γνωρίζοντας το ποιόν των κυβερνώντων, (Καλογρίτσας - δανεικά βοσκοτόπια, λεηλασία της Τραπέζης Αττικής, απίθανα ψέμματα, χοντροκομμένες αρλούμπες του τύπου: "αν τους πούμε όλα αυτά, θα μας παρακαλάν να μας δανείσουν"!!!), την μορφή, την αληθοφάνεια και το πνεύμα του κειμένου -αυτά τα συνθηματικά αρχικά ΠΕ και διάφορα κινέζικα, γιά έναν απλό πολίτη εκτός δημοσιογραφειοκρατικού κατεστημένου, δεν ελήφθησαν υπ' όψει. Εστίασα -κυρίως- στην αξιοπιστία και εγκυρότητα του "προμηθευτού" καλού φίλου που με έκαναν να πιστέψω απόλυτα στην αλήθεια του κειμένου.
    Ελπίζω και εύχομαι, αυτή -η όπως φαίνεται καλοστημένη φάρσα- να μην ανοίξει την όρεξη των πάσης φύσεως... "συμβούλων", τύπου Καρανίκα, γιά... "ορθή επανάληψη". Κάτι γιά το οποίο το κυβερνόν τσούρμο είναι απολύτως ικανό! Η επιλογή και ο τρόπος τοποθέτησης Κιμούλη στην προεδρία του Ιδρύματος εγγυάται, λόγω... σοβαρότητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή