Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πολιτιστικό κέντρο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδρυμα σ. νιαρχος
Συριζαρέικη λετσαρία... βουρ!

   Τώρα που τα φώτα της λαμπρής τελετής παραδόσεως του έξοχου πολιτιστικού κέντρου Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου στα στιβαρά χέρια της αριστερής μας κυβέρνησης και τα πλήθη των επισκεπτών αναμένεται να συρρεύσουν, η στήλη ανέτρεξε στα πρώτα άτομα τα οποία πιστεύει πως θα αποτελέσουν τους τακτικότερους θαμώνες του λαμπρού οικοδομήματος.
   Εννοείται πως πρώτο μέλημα των... αναδόχων τη διαχείρηση, αποτελεί η στελέχωση. Και επίσης εννοείται, πως αυτή θα γίνει με όσους συριζάριους δεν έχουν διοριστεί ακόμη, υπό την εποπτεία του στρατηγικού συμβούλου-μπάρμαν, αξιότιμου κ. Καρανίκα.
   Ο δεύτερος, με βλέμμα περισπούδαστο, νοσταλγικό και βυθισμένο στα άδυτα της... "κουλτούρας να φύγουμε", οραματίζεται στον χώρο μιά... ψαραγορά πρώτης. Με λαχταριστές γόπες, σαφρίδια και φαληριώτικο μαριδάκι, που να τρώει η μάνα -γλέιφοντας δάχτυλα- και του παιδιού να μην δίνει.
   Το επόμενο ζευγαράκι -προσοχή στο γυαλιστερό μάτι του κυρίου- υπολογίζουν νοερά πόσοι λαθρομετανάστες θα μπορέσουν να κάνουν ηλιοθεραπεία, μέσα από τις πελώριες τζαμαρίες που θα τους προστατεύουν από το κρύο.
   Ο Orang hutan της επόμενης φαντάζεται το πλήθος των αναρχικών που θα μπορεί να στήνει σκηνές στον ανοιχτό χώρο, στο επόμενο φεστιβάλ αναρχικών και αλληλέγγυων, ουρώντας και αφοδεύοντας στην λιμνούλα, η οποία θα αναπληρώσει την μεγάλη έλλειψη τουαλετών που παρατηρήθηκε στο περυσινό... φεστιβάλ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
   Ο επόμενος, λαχαναγορίτης στα σίγουρα, θα υπολογίζει το στήσιμο μιάς μόνιμης λαϊκής, με έμφαση στα οπωροκηπευτικά, η οποία θα εξυπηρετούσε τις λαϊκές μάζες στην γραμμή, από Πέραμα μέχρι την αρχαία Αιξωνή.
   Όσο γιά τον τελευταίο, κάτι μεταξύ εκπολιτισμένου Νεάντερταλ και αυθεντικού Βαραββά, όπου ο πολιτισμός ρέει στο αίμα του και τον διαποτίζει, όπως ο ζωογόνος Νείλος αρδεύει τις πεδιάδες της Αιγύπτου, σίγουρα θα ικανοποιείται από τις ατέλειωτες τζαμαρίες που αποτελούν ιδανικό στόχο και του πλέον ατζαμή και άστοχου τραμπούκου λιθοβόλου.
   Το κατάλληλο... Ιδρυμα, που ήρθε την... κατάλληλη στιγμή, στα πιό... κατάλληλα χέρια. Ζήτω η αιωνία Ελλάς. Η χώρα του πολιτισμού και της... φαιδράς πορτοκαλέας.

Αποτέλεσμα εικόνας για καρανικας
Νίκας, Μανίκας, Καλαμπαλίκας, Καρανίκας... ούρδου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεουτσακος
Αντεπιστέλλον μέλος του ΙΣΝ, εξόχου μορφώσεως.
Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστοδουλοπουλου
Ιδρυτικά μέλη του ΙΣΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριτσης γ. βουλευτης
Φανατικό μέλος του ΙΣΝ. Η δικαίωση του Δαρβίνου.
Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλαουρασ βουλευτησ συριζα
Φανατικό μέλος του ΙΣΝ. Η αρχαιολατρεία το φόρτε του.

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιός
Φανατικό μέλος του ΙΣΝ. Ο πολιτισμός στο αίμα του

1 σχόλιο: