Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μπλα-μπλαμπλά, μπλαμπλά-μπλά!



Χαχόλοι όλης της Ελλάδος πανηγυρίστε. Μας αγάπησε ως κι ο Σόιμπλε!
  

   Είχα την υπομονή ν’ αντέξω την παρακολούθηση της κοινής συνέντευξης τύπου των Υπουργών Γερμανίας και Ελλάδος και ανακουφίστηκα καθ’ όσον δεν υπήρξε ρήξη -όπως φοβόταν το πανελλήνιο- αφού δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου καμία μπουνιά και ουδεμία κλωτσιά κάτω από το τραπέζι. Ούτε καν απλό σπρώξιμο! 
   Πέραν της αμηχανίας του κ. Σόιμπλε και της βαρεμάρας του κ. Βαρουφάκη, τα μόνα που συγκράτησα, από μιά ακατάσχετη κι ανούσια φλυαρία, είναι το ξεκάθαρο: «Συμφωνήσαμε πως διαφωνούμε», του Γερμανού και το: «Διαφωνήσαμε πως δεν συμφωνούμε», ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων -καθαρά εικαστικής λογικής και φιλοσοφίας- του δικού μας. Κατά τα λοιπά, δόξα τω Θεώ, καλά τα πήγαμε!
   Η συνέχεια αναμένεται στις αρλουμπολογίες και αναλύσεις των εξώνητων σφουγγοκωλάριων των βραδινών δελτίων ειδήσεων. 
   Ουφ, πάει κι αυτό! Στα δικά μας τώρα.

   Όσοι μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και να ανατρέχουν στην κεκτημένη κακή πείρα, σίγουρα περιμένουν συνταρακτικά γεγονότα μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού και την άρση του επιβληθέντος εμπάργκο λόγων και κινήσεων στους Υπουργούς του. Η παταγώδης αποτυχία των φιλόδοξων προεκλογικών εξαγγελιών στο εξωτερικό, θα επιχειρηθεί να διασκεδαστεί από τους φανατικούς ρεβανσιστές της Αριστεράς, (και της Προόδου), με μνημειώδεις ενέργειες λαϊκισμού και χαϊδολογήματος χαχόλικων αυτιών στο εσωτερικό. Με πρώτο-πρώτο το άγριο πογκρόμ των αντιφρονούντων και το συλλήβδην ξήλωμα όλων των διαταγμάτων, εγκυκλίων, οδηγιών, κ.λπ. των προηγουμένων.
   Να μην το δω και να το πιστέψω!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου