Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Το απόρθητο κάστρο των Εξαρχείων



Τώρα αρχίζουν τα ζόρια με τους μπαχαλάκηδες

Άντε και καλή αρχή. Ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει!
 
   Προχθές τα γνωστά… καλόπαιδα των Εξαρχείων έδρασαν πάλι. Και αντιστάσεως μη ούσης τα έκαναν… ούρδου! 
   Ο καλός, πράος και καλοκάγαθος Υφυπουργός, ο αρμόδιος επί του μπάχαλου, γενικώς -γνωστός και ως «καγκελοφάγος»- έχει σκοπό να καλέσει στο γραφείο τα «μπαχαλάκια» και να τα… μαλώσει, αφού η άμυνα και το «μαρκάρισμα» των ΜΑΤ με τα μάτια, μάλλον δεν απέδωσε καρπούς. 
   - Καλά μου παιδιά, θα τα ρωτήσει, γιατί κάνετε κακά πράματα; Έτσι θα πάτε στον Παράδεισο; Δεν βλέπετε τους τζιχαντιστές, που γιά να το πετύχουν κόβουν κεφάλια αράδα, σαν λάχανα; Τόσο ανεπίδεκτοι μαθήσεως είσαστε; Πηγαίνετε, και αν ξανακάνετε λαμπόγιαλο το κέντρο και την περιοχή του Πολυτεχνείου, θα είμαι αναγκασμένος να σας καλέσω πάλι και να σας επιπλήξω αυστηρά. Γιατί το μάτι μου πήρε κάτι ρολόγια άθικτα στις μέσα προθήκες κοσμηματοπωλείων. Ντροπή σας. Πώς σας ξέφυγαν; Μήπως επειδή δεν ήσαν Rolex; 

   Κατόπιν αυτών των αυστηρών συστάσεων, πιθανόν να επέμβει στον διάλογο με τους κουκουλοφόρους -όπως άλλωστε διακήρυξε από του βήματος της Βουλής- και ο κ. Μπαλντάς, (γιά το «ν» τα ’παμε), και κατά το πρότυπο του συναδέλφου του επί του Αθλητισμού, διακόψει τα πάρτυ στα Πανεπιστήμια γιά μία εβδομάδα. Μέχρι να ανοιχθούν οι τρύπες γιά  τούρκικους καμπινέδες στους διαδρόμους των Ιδρυμάτων και τοποθετηθούν στους τοίχους χαρτιά τουαλέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου