Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Τελικά δεν είναι ιδέα μου... Όντως κάνει βαριά ... τρέλα!

Μύκονοςςςςςς!!!

Σίγουρα ο κόσμος περνά περίοδο μεγάλου παραλογισμού. Πιθανόν λόγω και των ανώμαλων καιρικών συνθηκών.
Σε παγκόσμιο επίπεδο και στην κορυφή -από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι- ένα πεισματάρικο ραμολί, που σίγουρα θα κατουριέται πάνω του και με έκδηλα σημάδια άνοιας , επιμένει να θέλει την προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ, την οποία διεκδικεί ένα άλλο ραμολί, χειρότερο από το πρώτο, που αλίμονο γιά την Υφήλιο αν επικρατήσει.
Στην Γαλλία έγιναν μαλλιά κουβάρια, δεξιοί, υπερδεξιοί, κεντρώοι κι αριστεροί και Κύριος οίδε τί περιμένει τους Γάλλους!
Στη Ανατολική Ευρώπη αλληλοσκοτώνονται Ρώσοι και Ουκρανοί, με έναν πόλεμο που κατάντησε καθημερινή ρουτίνα. Έχω δει Ουκρανούς να λιάζονται σε πλαζ, ουκρανικές ομάδες να παίζουν μπάλα στη Γερμανία με τις κερκίδες γεμάτες Ουκρανούς φανατικούς φιλάθλους να κρατούν σημαίες, να είναι βαμμένοι σαν μασκαράδες με τα εθνικά τους χρώματα και να ξελαρυγγιάζονται αφιονισμένοι.
Στη Μέση Ανατολή γίνεται της τρελής με τη Χαμάς -που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-να ζητάει και τα ρέστα... απειλώντας, ενώ έχει σχεδόν ισοπεδωθεί ολόκληρη η Γάζα. Μιά χούφτα έξαλλων και φανατικών ηλίθιων μουσουλμάνων άρχισαν, απρόοπτα και απρόκλητα, μία ανόητη σύρραξη παρασύροντας έναν λαό στον αφανισμό.
Μιά άλλη -μικρότερη- χούφτα απρόσκλητων ηλίθιων, ψευτοεπαναστάτες υεμενίτες αντάρτες -έκανε κι η μύγα κ...ο- «ραίνει» με οπλισμένα drones και ρουκέτες όποιο καράβι μπαίνει στην Ερυθρά και δεν το γουστάρουν!
Βεβαίως, από τον ορυμαγδό της τρέλας δεν θα μπορούσε να λείψει κι ο... «εξυπνότερος λαός του κόσμου», δηλαδή εμείς!
Στο ΠΑΣΟΚ, οι, εν δυνάμει, μέλλοντες αρχηγοί περιμένουν την υποψηφιότητά μου γιά να κλείσουν τη σχετική... λίστα –τρέμετε διάφοροι -άκηδες, π.χ. Ανδρουλάκης, Αποστολάκη και κυρίως ο γίγας Κανελλάκης, (το φαβορί), αλλά- θα τους αφήνω -σαδιστικά- να τζιτζίρίζονται από την αγωνία μέχρι τέλους.
Στον Σύριζα -όλα στο... «αμφί»- αρχής γενομένης από τον πολλαπλώς λικνιζόμενον κινητικά αρχηγό του, αλληλοσφάζονται στα μουγκά και τα μουλωχτά, όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει πάντα η Αριστερά.
Στη ΝΔ, οι πάσης φύσεως μικρομεσαίοι αρχολίπαροι, βλέποντας την δικαιολογημένη κυριαρχία του παρασάγγας υπέρτερου Μητσοτάκη προσπαθούν με «ψιλοκοκό» να τον κοντύνουν με υφέρπουσα γκρίνια, «ναι μεν αλλά» και εμφανείς αιτιάσεις τα ανοίγματά του προς το κέντρο, οι διάφοροι «τέως», ή να υποδηλώσουν την δυσφορία τους γιατί δεν πήραν ακόμη... καρέκλα τα διάφορα "φυντανάκια". Πολυθρόνα με μπράτσα ως υπουργοί, ή καφενείου ως υφυπουργοί.
Όσο γιά τον... λιμοκτονούντα λαό, τα καράβια ξεχειλίζουν γιά τριημεράκια από δυστυχισμένο νεαρόκοσμο, τα ξενοδοχεία -ανά την επικράτεια- έχουν απόλυτη πληρότητα από ανέστιους τρωγλοδύτες, οι δρόμοι πήζουν από... «ακίνητα»-αυτοκίνητα πάμπτωχων ιδιοκτητών, στις παραλίες δεν βρίσκεις ούτε μία άδεια από τις πανάκριβες ομπρέλες και ξαπλώστρες που τις γεμίζουν οι λιγούρηδες άνεργοι και στις ταβέρνες δεν βρίσκεις τραπέζι, γιατί τα κατέχει όλα η... φτωχολογιά!
Απελπισία! Φτώχεια και των γονέων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου