Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ώριμες σκέψεις μετά την τρικυμία...

Τώρα που έβγαλαν τη χολή τους τα χολεριασμένα, άμυαλα κουρδιστά ανθρωπάκια της μείζονος αντιπολιτεύσεων, τώρα που το μπαλόνι των «γελαστών» συγκεντρώσεων οργής και θλίψεως συνεχώς ξεφουσκώνει και το μόνο που τους απέμεινε είναι το συνεχές αναμάσημα της υποθέσεως, εν όψει των επερχόμενων εκλογών, τον λόγο παίρνουν τα… έργα.

Μέτρα που θα λειτουργούν στον μηδενισμό συνθηκών επαναλήψεως παρομοίων γεγονότων και την -κατά το δυνατόν- ελαχιστοποίηση των δυσμενών δημιουργηθεισών νέων συνθηκών διαβίωσης στις οικογένειες των θυμάτων. Με θέσπιση εκτάκτων ενισχυτικών οικονομικών μέτρων, αφού οι μεταστάντες δεν γυρίζουν πίσω. Καιρός είναι, η κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά. Να αγνοήσει τις λυσσώδεις υλακές της ανεύθυνης αποπροσανατολιστικής αντιπολιτεύσεως, να ανασκουμπωθεί και να πέσει με τα μούτρα στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας του -κατά συνθήκην- ασφαλέστερου συγκοινωνιακού μέσου, του Σιδηροδρόμου. Αρχίζοντας το χτίσιμο αυτής της αξιοπιστίας εξ αρχής, με πρώτη την απόλυση των φαύλων «διοικήσεων» όλων των βαθμίδων και το «ξεδόντιασμα» των κομματόσκυλων συνδικαλισταρέων.

Ακατάλληλοι και φαύλοι άρχοντες και αρχούμενοι, κάποιοι των οποίων –επιλήσμονες της αποστολής τους- επιπροσθέτως όποιας άλλης ζημιάς προκαλούν με τη στάση τους στον χώρο, συνεργάζονται -εν αγαστή συμπνοία- με εκλεκτούς γυφταρέους στην καταλήστευση του αφύλαχτου τροχαίου υλικού, π.χ. χάλκινα καλώδια.

Η ελληνική κοινωνία -εδώ και τώρα- απαιτεί πλήρη κάθαρση του σύγχρονου κόπρου του σιδηροδρομικού Αυγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου