Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

«To be or not to be»?

... ή «ποιός κονομάει απ’ τις μάσκες  του Τσιόρδα και του 
Χαρδαλιά»;



   Το θεμελιώδες σαιξπηρικό υπαρξιακό ερώτημα απέκτησε σύγχρονη μορφή από το ατσιδίστικο ντόπιο αριστερολόι! Αυτό που δεν τσιμπάει από τα κόλπα του «Κούλη», της Μαρέβας και του Άδωνη!  (Σε τα μας τώρα... αλλού αυτά, εμείς δεν μασάμε!).
   Θέλοντας να δώσω ικανοποιητική απάντηση, επεκτείνω,  αντιστρέφοντας ρητορικά το ερώτημα: - «Ποιος κονομάει όταν αγοράζουμε ψωμί από τον φούρνο, καρπούζια -όλο μέλι- απ’ τον γύφτο Βαγγέλη, έτοιμα... γαρδουμπάκια απ’ τον χασάπη και αφράτα λεμπλεμπιά από τον πλανόδιο στραγαλατζή; Ε΄, ποιός κονομάει;;;
   Λοιπόν, μάγκες, μη τσιμπάτε! Δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν υπάρχουν θάνατοι, δεν υπάρχει φονική πανδημία. Οι αριστεροί δεν είναι τίποτα κορόιδα να χάφτουν κάτι τέτοια. Αν ήσαν θα κέρδιζαν τον... Εμφύλιο! Μούσια σας πουλάνε οι νεοφιλελέδες, μαζί με τις μάσκες,  γιά  να σας τα πάρουνε χοντρά! Η "κουφ..." ο Γεωργιάδης βγάζει... «βρώμα» γιά να τα τσακώσει. Αυτός, μαζί και οι ρουφήχτρες «κουμπάροι» του, που τις φτιάχνουν. Τώρα που ο καμπούρης τον... ξεμπρόστιασε  με τη Novartis και του ’κοψε τον λουφέ από τα φάρμακα, σκαρφίστηκε -ο πολυμήχανος μπαγάσας- τη μηχανή του κορωνοϊού και της μάσκας, γιά να μας τα πάρει... αλλιώς! Γι’ αυτό μην αγοράζετε και μη φοράτε μάσκες!!!       
   Ξαμοληθείτε γιά εκεί όπου ανήκετε -τα πανηγύρια, δηλαδή- και χαρείτε τη ζωή και τα νιάτα σας. Εκδηλωθείτε... κοινωνικώς, χορεύοντας και χοροπηδώντας, ή απλά... «πηδώντας»!  Όσο γιά τους ανεγκέφαλους της απέναντι όχθης  και γι’ αυτούς φρόντισε η κουτοπόνηρη αριστερή προπαγάνδα. Όλοι εσείς οι  λάβροι ζηλωτές και θεούσοι, πλακωθείτε στις λιτανείες, τις ακολουθίες, τις θείες κοινωνίες και τα τρισάγια. Για τα μνημόσυνα μην νοιάζεστε, θα φροντίσουν οι... επίγονοί σας, όσοι επιβιώσουν. Και αφήστε εμάς -τα κορόιδα- να παίρνουμε τις προφυλάξεις που ζητά ο κεκράχτης της δεξιάς... Τσιόρδας!
   Και που ξέρετε, ακολουθώντας τη συνταγή Πολάκη, Χαρίση, Τσίπρα κ.λπ., αυτό που δεν κατάφερε η λογική  των ανθρώπων, διά της ψήφου στην κάλπη, μπορεί να το κάνει η Θεία Πρόνοια. Δηλαδή να καθαρίσει την κοινωνία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου