Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

"Ο εν πολλαίς αμαρτίας περιπεσών ανήρ"

-Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν ο Νίτσε, ο  Γκαίτε, ο Σαρτρ και άλλοι μεγάλοι... αθεϊσταί!


   Καταθέτω αυτούσιο το κείμενο του "στρατηγικού σχεδιαστή" του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφου Καρανίκα -κλασσικά ασύντακτο και ακαταλαβίστικο, ως λούμπεν αριστερής, λαϊκής και αμόρφωτης προελεύσεως- με το οποίο "κατσαδιάζει" τους συντρόφους του, οι οποίοι τόλμησαν να δυσαρεστηθούν από την όψιμα εκδηλωθείσα θρησκευτικότητα του ηγέτη του, του Ιερομόναχου Αλέξιου Τσίπρα.

   «Καλοί μου και αγαπημένοι μου σύντροφοι και συντρόφισσες, ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. (ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΆΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΘΕΪΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΘΕΪΣΜΟ», ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ -ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ-  ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ). Αντιθέτως θυμίζει άνθρωπο που δεν έχει διαβάσει και δεν έχει μελετήσει την ιστορία της αριστεράς και των λαϊκών παραδόσεων της και έχει σχέση αλλοτριωμένη με τη θεωρία του μηδενισμού.   (ΣΥΝΕΠΏΣ: Ο ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΘΕΙΣΜΌΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ «ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ... ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΈΝΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΎ». ΔΗΛΑΔΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ!).
Κάτι σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ «ΓΛΕΙΨΙΜΟ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ- ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  Η ΛΕΞΗ... «ΣΕΒΑΣΜΟΣ» ΣΕ Ό,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΛΑ), ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να ξανασκεφτούν την σχέση τους με την αριστερά και να πιάσουν αριστερές βάσεις ώστε να αποφύγουν την δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.  (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ, Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΆΘΕ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ )
   Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. (ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ -ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ- ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ  ΩΣ ΧΑΦΙΕ. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΥΤΕΛΙΣΑΝ ΖΩΝΤΑΣ, ΟΣΑΚΙΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ -ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ- ΤΗΣ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ 1936).Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας.  (ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ). Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις γλυκανάλατες, αριστερού της βιασύνης του βερμπαλισμού, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως ευφυέστατα άτομα τον αέρα του απαίδευτου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετακινηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε φιλικές παρέες, των αριστερών της τέρψης, ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας ιστορίες ανιστόρητες. 

    (ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ!!! ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. «ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ;  Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ; Α΄, ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ Η ΠΛΗΓΗ!!!).

   Υ.Γ. ( ) Τα παραπάνω είναι απόψεις, συγνώμη όποιον και όποια προσβάλω».

   ΥΓ. (Δικό μου): Οι με κεφαλαία παρεμβολές, δικές μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου