Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Θαύμα, θαύμα, θαύμα!!!


Το τελευταίο θαύμα της Μεγαλόχαρης!
- Να δω τον Τσίπρα να πηγαίνει γονατιστός και με κερί στο χέρι στην Παναγία και... λόγω τιμής θα τον ψηφίσω!

   Τα θαύματα της Παναγίας της Τήνου είναι πολλά και γνωστά. Εγώ απλά θα σταθώ στο πιό συγκλονιστικό, το τελευταίο. Αυτό που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.
   Αφορά γνωστόν άθεο Έλληνα πολιτικό, ο οποίος -και γιά ψηφοθηρικούς λόγους- δήθεν ανέβλεψε. Κατ’ αρχήν παραθέτω αυτούσια την δική του δήλωση, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τον Δεκαπενταύγουστο.

   «Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της
   Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.
   Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες»!

   Εκπλήσσομαι, συγκινούμαι, ευλαβούμαι  και δοξάζω την... όλα αυτά που ομολόγησε ο ίδιος ο «χαπαχούπας» ηγετίσκος πως διαθέτει η Παναγία. Η δική μας Παναγία. 
   Με την επιφύλαξη κάποιας ακραίας πιθανότητος πράγματι να ανέβλεψε, πιστεύω ακράδαντα πως  ο αδίστακτος λαϊκιστής και δημαγωγός  δεν διστάζει -αυτός ο διακηρυγμένος άθεος και αθεόφοβος μπαγαπόντης- προκειμένου να εξαπατήσει πάλι κανένα αφελές θεοφοβούμενο κορόιδο και του υποκλέψει ξανά την ψήφο του!
   Τελικά, εκτός της βλασφημίας που εγκλείει η τυχοδιωκτική εκμετάλλευση της σεπτής Θεομήτορος, αποδεικνύεται, άλλη μία φορά, πόσο  θεομπαίχτης, ανακόλουθος και αναξιόπιστος  πρόκειται αυτός που κάποιοι ανόητοι εναπέθεσαν -και εξακολουθούν να εμπιστεύονται-  τις τύχες τους στα χέρια, την μπαμπεσιά και την κουτοπονηρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου