Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Μια λαμπρή ευκαιρία!

Μ' ένα σμπάρο... δυό τρυγόνια!

- Ώπα! Να πεθάνει ο κορωνοϊός, ο Τσιόρδας, ο Χαρδαλιάς, ο Μητσοτάκης κι η Μαρέβα μαζί!!!

   Όπως διαπιστώνω εσχάτως,  έχει πέσει γραμμή στο άφρον συριζαρέικο αριστερολόι, (άκουσα  με τ’ αυτιά μου  τον πανασχετία  «χαπαχούπα» πολιτικό ηγέτη τους να δηλώνει πως πρέπει να επιτραπεί να έρχονται στη χώρα μόνο όσοι κάνουν τεστ κορωνοϊού και το αποτέλεσμα βγαίνει... θετικό!!),  να αμφισβητούνται όλα όσα ανακοινώνονται γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού. Αριθμοί, απόψεις, προφυλάξεις, συστάσεις, ειδικοί, λοιμωξιολόγοι, κυβερνητικοί παράγοντες, οδηγίες, τα πάντα! Όλοι εξώνητοι! Έτσι, έχουν ξαμοληθεί -full speed- άπαντα τα μίσθαρνα ανεγκέφαλα τρολάκια να κατακλύζουν το διαδίκτυο με ανοησίες, διαστρεβλώσεις, παραπληροφόρηση και μπόλικη χολή κατά Μητσοτάκη, (ενδεχομένως και κατά Μαρέβας), ο οποίος -όπως άκουσα από θηλυκό αριστερό τσόκαρο- πήγε στους πλημμυροπαθείς με ελικόπτερο -ο άθλιος- και όχι με το φέρρυ μπωτ, όπως όλος ο κοσμάκης!
   Δεν σκέφτονται οι πανάθλιοι γραικύλοι -ευτυχώς  οι  παλιοί νουνεχείς αριστεροί σιωπούν. Άλλοι μετανοημένοι γιά τις κάποτε επιλογές τους, ή πικραμένοι γιά την απομυθοποίηση των ονείρων και ενταφιασμό των οραμάτων τους-  πόσο κακό κάνουν στον τόπο και τους κατοίκους του,  θυσιάζοντάς  τους στον βωμό μιάς αποτυχημένης και χρεοκοπημένης ιδεολογίας με την απαράδεκτη και αυτοκαταστροφική οπαδική συμπεριφορά, που λυσσαλέα επιδεικνύουν.
   Έτσι, μετά την ηλιθιότητα των  -τότε- αριστερών επιλογών, που οδήγησαν σ’ ένα άπελπι και, από χέρι, χαμένον αγώνα -τον Εμφύλιο- που ήταν καταδικασμένος λόγω Γιάλτας, φτάσαμε σε αποτέλεσμα-τζάμπα κι άδικα- την ερήμωση της ελληνικής επαρχίας, την καταστροφή της χώρας, τον απορφανισμό της από τον ανθό της ελληνικής νεότητας, την υπερτροφική αστυφιλία, την ανεργία και την ομαδική μετανάστευση. Και όλα αυτά γιά ένα διαβολικό καπρίτσιο του ξενόδουλου Ζαχαριάδη και της εγγραφής υποθήκης ενός επόμενου ρεβανσιστικού γύρου, που βλέπουμε, ήδη, να διαδραματίζεται σήμερα. Το ίδιο αφελής και το ίδιο ατελέσφορος, αφού είναι σαν να υπερασπίζονται την αντιπροσωπεία ενός χρεωκοπημένου εργοστασίου που έκλεισε!
   Τελικά, δεν θα ήταν άσκοπο, όλοι αυτοί οι διχαστικοί ανεγκέφαλοι τύποι να αφεθούν να εκτεθούν, ομαδικά και απροφύλακτα, στον κορωνοϊό, μπας και μολυνόμενοι  εξαφανιστούν, διά της... «φυσικής οδού», όπως προσφυώς είπε κάποτε ο... νομπελίστας της οικονομίας σύντροφος Τσαλακώτος γιά εμάς τους συνταξιούχους. Δηλαδή να αποχωρήσουμε -άμωμοι εν οδώ αλληλούια-  προκειμένου να αποφορτιστούν τα ασφαλιστικά ταμεία από την υποχρέωση καταβολής συντάξεων. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπορεί και να ξενοιάσουμε, μιά και καλή, από δαύτους. Βεβαίως, υπό μίαν αυστηρή προϋπόθεση. Όλοι εμείς, που έχουμε μυαλό κάτω απ’ τη σκούφια μας, βλέπουμε, ακούμε και σκεφτόμαστε, να τηρήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες των επιστημόνων και υπεύθυνων πολιτικών ηγετών μας. Αυστηρά και απαρέγκλιτα.
   Λένε πως οι καταστροφές, οι πανδημίες, οι αναποδιές... γενικώς, δημιουργούν και ευκαιρίες! Μακάρι να είναι έτσι και μακάρι να τις εκμεταλλευτούμε -όλοι εμείς της απ’ εδώ πλευράς- αποδεχόμενοι το προκλητικό τσιπραίικο... «ή εμείς, ή αυτοί»! Έχουμε μοναδική ευκαιρία ν’ απαλλαγούμε από όλον αυτό τον αντεθνικό συρφετό. Προσωπικά αποδέχομαι την πρόκληση και σηκώνω το γάντι!
   -Ουστ... «κουφ...» συριζαρέοι! Βγάλτε τις μάσκες και... κοπιάστε! Κυκλοφορήστε, γιορτάστε, πανηγυρίστε, αγκαλιαστείτε, μολυνθείτε, πεθάνετε. Ποσώς με ενδιαφέρει. Σε λίγο οι συγγενείς σας θα μαζεύουν χιλιάρικα, δηλώνοντας... "ψευδώς" τάχα θύματα του κορωνοϊού, αλλά θα  «χε...» στο τάληρο. 
   Ούτε ο διαβολικός Τσαλακώτος  σας δεν θα σκεφτόταν τέτοια ωραία λύση εύκολου αριστερού πλουτισμού, αλλά και κοινωνικού ξεκαθαρίσματος!
                

2 σχόλια:

  1. https://www.andro.gr/zoi/how-to-publish-a-book/?fbclid=IwAR0wQCcEBonC6_chA2oTyyZBiCVBtTAMOSllSGxI83l6qaT8nXd-M98pipA


    Καλημέρα Αλέκο! Παύλος Πετρίτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κι ελόγου σου. Με το συνημμένο τί θέλει να πει ο... ποιητής; Δεν το κατάλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή