Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ας τελειώνουμε επί τέλους με τα αυτονόητα!


"Κάτω η μάσκα, κάτω το εμβόλιο, κάτω ο... Κούλης ο νεοφιλελές"!

Συριζαρέοι διαδηλώνοντας κατά της μάσκας

   Με τον παραλογισμό, στα όρια της παράκρουσης, να χτυπά κόκκινο και την κοινωνία αποχαυνωμένη λόγω  θερινής ραστώνης και διαστρεβλωτικής αντιπολιτευτικής τακτικής ΣΥΡΙΖΑ,  οδεύουμε προς την πιο αδικαιολόγητη αυτοκαταστροφή που έχει γνωρίσει η χώρα από την εποχή του Τρικούπη. Συνηθέστατο το φαινόμενο, αλλά  οι σημερινές συνθήκες ευμάρειας, αμεριμνησίας  και  ευδαιμονισμού το μεγεθύνει σε αφρόσυνη αβελτηρία και  καταστρεπτικότητα.
   Έτσι, ενώ είναι  παγκοίνως γνωστό πως η επιδημία του κορωνοϊού σαρώνει την Υδρόγειο και ο Χάρος θερίζει αδιακρίτως, υπάρχουν  μικρόνοες και αφελείς Έλληνες που μάχονται κατά... της  ζωής και της υγείας τους, εμπνεόμενοι από  την μανία της αποτυχίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων, την διάψευση των ουτοπικών κοινωνικών τους οραμάτων και  την οπαδική τους προσκόλληση στην... «ομαδάρα»  που πίστεψαν -και πιστεύουν- μολονότι αυτή προέκυψε... «κουρέλα» και πάτωσε και στο ελληνικό  πολιτικό πρωτάθλημα!  Με το μένος τους να γιγαντώνεται και από την απώλεια του χαμένου παραδείσου της εξουσίας, της  άδικης κοινωνικής ισοπέδωσης  και «πολτοποίησης» που προσδοκούσαν -χρυσός και μπρούτζος ένα πράγμα- και το Επικούρειο  «λάθε βιώσας» συνοδευόμενο από  την τακτική των γλίσχρων  επιδοτήσεων μιάς αριστερής αντιπαραγωγικής και ισοπεδωτικής οικονομικής πολιτικής, που θεωρεί το κέρδος... κλοπή, την καριέρα χολέρα και την αριστεία  στίγμα.  Μιάς πολιτικής που θα χρηματοδοτούσε το «λεφτόδεντρο» των πλούούούσιων, που έλεγε η «Κυρά Κατίνα» των γεμιστών και γέμιζε ο «στόμας της πλούτια»!
   Δυστυχώς, η γλυκόλαλη -σε ώτα αφελών, οκνηρών, συμπλεγματικών και παντός είδους περιθωριακών στοιχείων-  ρητορεία της... «ήσσονος προσπαθείας και των μείζονων απολαβών», αποδεικνύει -μετ’ εκπλήξεως και μελαγχολίας- πως η χώρα βρίθει  στοιχείων, τοιαύτης και τοσαύτης ευθυκρισίας και ανόητης νοητικής δυνατότητος  και δυναμικότητος, με αποτέλεσμα, όντως, το «πρώτο» με το «τελευταίο» κοινωνικό στοιχείο να τείνουν να εξισωθούν ισοπεδούμενα. (Στο χώρο βελονισμού που... συναγελάζομαι αναγκαστικά με κάθε καρυδιάς καρύδι, άκουσα κατάπληκτος επικρίσεις κατά Μητσοτάκη γιατί  επεσκέφθη τους πληγέντες της πρόσφατης ευβοϊκής  θεομηνίας με ελικόπτερο και όχι με  συγκοινωνία και φέρρυ μπώτ, όπως...  «ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ»!!!).
   Ήδη, η ανενδοίαστη και αποδοτική -όπως προκύπτει- διαβολική γκεμπελική προπαγανδιστική τακτική, «πυροβολεί» τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ειδικών λοιμωξιολόγων -βασικά- και της κυβερνήσεως που υιοθετεί ασυζητητί τις προτάσεις τους, προκειμένου να συγκρατηθεί  η απερίσκεπτη -και ενθαρρυμένη διαβολικά από την αδίστακτη αριστερή πανούκλα-  ομαδική παράκρουση των κουρασμένων, απείθαρχων  και αφρόνων Συνελλήνων, υποθάλποντας και ενθαρρύνοντας συνεχείς αντιδράσεις. Πρακτική που  οδηγεί επιπόλαια -αθώους και ενόχους- σε ομαδική αυτοκτονία, με τακτικές που θυμίζουν  στίφη μυρμηγκιών  «μαραμπούντα» εν όψει διαβάσεως  ποταμού. (Θυσιάζονται πνιγόμενα τα πρώτα μιλιούνια, προκειμένου   να περάσουν,  πατώντας στα πνιγμένα τους πτώματα, τα υπόλοιπα).
   Έτσι, βομβαρδίζεται το διαδίκτυο με υλακές τύπου:  «Όχι στη μάσκα που σκοτώνει!», (Για να μην... «κονομήσει» ο Άδωνις, ο Κούλης, η Μαρέβα, ο... Σόρος, ο Ροκφέλερ, κ.λπ.!), «Όχι στο άνοιγμα των σχολείων»! (προφανώς για να μείνουν τα Ελληνόπουλα αμόρφωτα στουρνάρια, σαν το συριζαρέικο σκυλολόι και να «μανιπουλάρονται» εύκολα και αγεληδόν), «Όχι στο επερχόμενο εμβόλιο», (για να μην πάρει εύσημα η κυβέρνηση κι ο Μητσοτάκης και να μη μας χώσουν κανένα τσιπάκι και να βλέπει ο Γκέιτς αν -και ποιά- πηδάμε κατσίκες στα χωράφια), κι ας πάει στο διάβολο ο ελληνικός λαός. Έχουμε ανταλλακτικά για δαύτον. Φίνο πράμα από Ισλαμαμπάντ, Λαχώρη, Καμπούλ, Ντάκα, Τιμπουκτού και πάσης φύσεως  άλλους πολύχρωμους «δημοκρατικούς» πειναλέους, που είναι ώριμοι σαν ψηφοφόροι μας και όχι τίποτα... «νεοφιλελέδες» σαν τον Κούλη.
  Επειδή τα πράγματα έχουν ξεφύγει παντός ελέγχου και είναι πολύ σοβαρά, αρκεί μια νοερή παρέλαση των εκλεκτών κατσαπλιάδων, π.χ. Πολάκης, των λαχαναγορητών τζιτζιφιόγκων, π.χ. ο «ναι, ρε μαλάκα- όχι ,ρε μαλάκα», Παππάς και όλων αυτών των  άθλιων και επικίνδυνων ασχετίδηδων και αναξιάριων κοπριτών, που σκαρφάλωσαν λάθρα στην εξουσία και  -γλυκαθέντες- προσπαθούν, τώρα,  λυσσωδώς  να επανέλθουν σ' αυτήν. Τελειωτικά, όπως θρασύτατα οι ίδιοι  βροντοφωνάζουν, αφού τώρα ξέρουν πώς θα... εδραιωκατσικωθούν γιά πάντα στον σβέρκο μας. 
   Θα τους το επιτρέψετε;  Αν ναι, πετάξτε τις μάσκες, ώστε να σας βλέπουμε και να σας αποφεύγουμε. Και μην στέλνετε τα παιδιά σας σχολείο, αφήστε τα να γίνουν τούβλα σαν τα μούτρα σας. Μπας και μας δώσετε την "φυσιολογική" λύση από μόνοι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου