Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Οι απλοϊκοί τακτικισμοί της εξαπάτησης.

Αυταπάτες και... ετεροεξαπατήσεις. Μέχρι να εδραιωθεί το καθεστώς.
-"Έπερασαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα..."
    Οι φιλολαϊκίστικες κορώνες της κυρά-μαρμελαδοποιού μπεκροκανάτας δεν δένουν καθόλου -όπως τα σιρόπια της- με την πρωτοφανή κατακρεούργηση των χαμηλοσυνταξιούχων, οι οποίοι και -θεωρητικά-  αποτελούν την βασική δεξαμενή οπαδών και ψηφοφόρων της... «διά πρώτη και δεύτερη φορά αριστεράς». Ο εν ψυχρώ «αποκεφαλισμός» του φτωχότερου τμήματος του ελληνικού λαού αποδεικνύει, πέραν από τις σαχλαμάρες που εφευρίσκουν γιά να δικαιολογηθεί, η απόλυτη συνέπεια και προσήλωση της συριζαρέικης μπαγαποντιάς στο κομμουνιστικό δόγμα, το οποίο προσπαθούν να επιβάλουν. (Έλεγχος ΜΜΕ, χαοτικό εκλογικό σύστημα, κατακρήμνιση αξιοκρατίας, κ.λπ.). Δηλαδή με πλήρη αναλγησία, διασπείρουν μιά βίαιη φτωχοποίηση και προλεταριοποίηση των μαζών, οι οποίες οφείλουν να ενταχθούν αδιαμαρτύρητα, ως πειθήνια  και λοβοτομημένα όργανα, στο... σύστημα!
   Η περίσσεια του θράσους, η υποτίμηση της νοημοσύνης όσων αντιδρούν και ανθίστανται ακόμη και ο άμετρος γενικός αμοραλισμός που τους διακρίνει, τους οδηγούν με ολοένα μεγαλύτερη ταχύτητα και συστηματική περιφρόνηση όλων των προσχημάτων. Συμπεριφερόμενοι με προμετωπίδα τη λέξη «δημοκρατία» και τα παράγωγά της, ολοένα και την προσεγγίζουν με την γνωστή μας, όμως, σταλινική και μαοϊκή ερμηνεία. Μέχρις ότου εδραιωθεί το καθεστώς τους και ανοίξουν τα ψυχιατρεία γιά τους τυχόν αντιφρονούντες. Μέχρι τότε, η πρόταξη του ιδιότυπου φραστικού αριστερισμού -είμαστε με τους «φτωχούς» και κόντρα στους «πλούούούσιους»- πιστεύουν πως τους δίνει το απαραίτητο πασπαρτού γιά την ανοχή του κοσμάκη στην διατήρηση στην εξουσία όλου  αυτού του αλλοπρόσαλλου, αμόρφωτου, ανάγωγου και τόσο ζημιογόνου για την χώρα πολιτικού αληταριού.  Το ότι με τα τερτίπια και την ανικανότητά τους καταστρέφουν τη χώρα, ουδόλως τους ενδιαφέρει. Μάλιστα, με φρέσκα τα προσληφθέντα διδάγματα της Κίνας και του ιδιόμορφου καπιταλιστικού κομμουνισμού που εκείνη εφαρμόζει, σε λίγο η ομάδα θα πετάει! Οι πανέξυπνοι Κινέζοι -ακραιφνείς καπιταλιστές του κερατά στην οικονομία- κρατούν το κομμουνιστικό σύστημα στην διοίκηση της χώρας, μόνο και μόνο, γιά να κυβερνά μιά κομματική ελίτ χωρίς τα προσκόμματα αντιπολιτεύσεων, αντιδικιών, προστριβών και χρονοτριβής στη λήψη αποφάσεων. Κοντολογίς, χωρίς να λογοδοτεί πουθενά. Κάτι που πλησιάζει αρκετά στην αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία και που αποδεικνύεται από την μεγάλη ανάπτυξη της Κίνας μετά τον θάνατο του Μάο, υπό την ηγεσία του δαιμόνιου Ντένγκ. 
   Πάντως εμείς επί του παρόντος βρισκόμαστε ακόμη στην αλαλούμ προπαρασκευαστική περίοδο εγκατάστασης αυταρχικού καθεστώτος -«μεγάλη αναστάτωση, ευχάριστη κατάσταση»- όπου οι νεοκομμουνισταράδες συριζάριοι προσπαθούν να μιμηθούν τον Μεγάλο Τιμονιέρη, ο οποίος έστειλε τους γιατρούς να καλλιεργήσουν τα χωράφια και τους αγρότες στα νοσοκομεία να κάνουν... εγχειρήσεις! Εδώ εμείς αρχίσαμε από τους σερβιτόρους που τους βάλαμε να σχεδιάζουν κυβερνητική... στρατηγική. Πάλι καλά!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου